TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Njamma Mia!
Charmeur Peppe kent de Italiaanse keuken als geen ander en heeft zijn hart 'n beetje verloren aan Sardinië. Daar zetten ze vaak vis op het menu en de bekendste specialiteit zijn de spaghetti met venusschelpen, die hij klaarmaakt.
«
»
09:15 Roger van Damme - Goud
Roger van Damme draagt een heerlijk dessert op aan de professionele snowboarder Seppe Smits.
«
»
09:40 Lekker Lang Leven
Je hoeft volgens chef en diëtist Michaël Sels niet altijd voor chips te kiezen bij het aperitief. Hij maakt een gezond alternatief met heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
12:45 Smossen Mag
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Duncan, Loďc en Ounsia zijn in tenue en zetten hun handen en tanden in zelfgemaakt pastadeeg. In, op en rond het bord: alles is eetbaar en heel lekker ook.
«
»
13:10 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
13:25 Toasted on wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
13:50 Friends
Het is de avond voor Thanksgiving en Rachels egocentrische zusje verpest het feestelijke diner met haar botte opmerkingen. Monica beschermt haar bruiloftsservies en Joey vergeet om met zijn collega's mee te doen aan de Thanksgiving-optocht.
«
»
14:20 Friends
Rachel geeft impulsief haar telefoonnummer aan een knappe jongen, maar is bang dat hij zal bellen op het moment dat Ross in de buurt is.
«
»
14:50 Two and a Half Men
Op de begrafenis van Charlie komen alle vrouwen uit zijn onstuimige leven afscheid nemen. Als Charlies huis hierna moet worden verkocht komt Alan in de problemen, totdat hij een nieuw, rijke vriend ontmoet.
«
»
15:15 Two and a Half Men
Walden koopt het strandhuis van Charlie en neemt Berta aan als huishulp. Dit betekent echter wel dat Alan weer terug bij zijn moeder moet gaan wonen.
«
»
15:40 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
17:40 Don't Worry, Be Happy
Niet voor iedereen is the sky the limit, niet iedereen heeft het breed. Deze levenskunstenaars leven heel zuinig, maar toch voelen ze zich de koning te rijk. Het leven is mooi, als je het maar wil zien. Maar hoe doe je dat zonder veel geld?
«
»
18:50 Friends
Chandler moet met kerst in Tulsa blijven voor zijn werk. Monica krijgt argwaan als ze ontdekt dat zijn knappe collega ook meegaat. Als hij aan het werk is, denkt Chandler terug aan een aantal pijnlijke momenten tijdens de feestdagen in eerdere jaren.
«
»
19:25 Friends
Rachel neemt een overhaast besluit wanneer ze op haar werk met baby Emma komt pronken en de invalkracht ontmoet die haar tijdens haar zwangerschapverlof vervangt. Phoebe zorgt voor een chaos op de set waar ze dankzij Joey als figurant optreedt.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
22:20 Junior Bake Off Vlaanderen
Acht Jonge gepassioneerde hobby bakkers strijden 6 weken lang voor de titel van Junior Bake Off Vlaanderen 2024. De arena is hun keukeneiland in de Bake Off-tent die voor de gelegenheid opnieuw rijst in de voortuin van Kasteel en Domein Groenenberg.
«
»
23:15 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:45 Nonkels: Terugblik Seizoen 1
In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen van Nonkels een terugblik op wat er zich afspeelde in het eerste seizoen.
«
»
23:50 Nonkels
Innocent volgt een integratiecursus bij Anke, waar hij verliefd wordt op een medecursiste. Dat veroorzaakt paniek bij Pol, die er alles aan doet om de schijn van het schijnhuwelijk op te houden.
«
»
00:35 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers