TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street worden geconfronteerd met de gevolgen van hun protest.
«
»
02:55 Neighbours: A New Chapter
Een menigte komt bijeen in Erinsborough High, in een laatste poging om de school te redden.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Cold Case
Lilly en Scott besluiten de cold case te heropenen van een rijke familiematriarch die in 1998 dood werd gevonden, wanneer nieuw bewijs aan het licht komt dat suggereert dat ze is vermoord.
«
»
07:55 ER
Abby heeft een nachtje op Luka's bank doorgebracht en ook Susan is bij Mark blijven slapen omdat die het zwaar heeft na Elizabeths vertrek. Carter kan de logeerpartij van zijn vriendin echter niet verkroppen.
«
»
08:40 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street worden geconfronteerd met de gevolgen van hun protest.
«
»
09:05 CSI: Miami
Een leraar wordt met een samoeraizwaard doormidden gezaagd. Naarmate het onderzoek vordert, begint het team in de wereld van de Japanse maffia te graven om de moordenaar te vinden.
«
»
09:50 FBI
Nadat de zoon van een bekende moederblogger wordt ontvoerd, moet het team haar twee miljoen volgers doorspitten om de dader te vinden. Kristen went aan haar nieuwe leven als veldagent met haar nieuwe partner, Stuart Scola.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Castle
Een medewerker spoedeisende hulp wordt op straat neergeschoten. Castle en Beckett komen er al snel achter dat het slachtoffer banden had met de maffia.
«
»
11:55 NCIS
Een chauffeur van een schimmig bezorgbedrijf wordt dood gevonden, het NCIS-team gaat op pad om, samen met de FBI, de illegale praktijk rondom dit bedrijf dwars te bomen.
«
»
12:40 Bones
De overblijfselen van een vrouw worden in een paintballveld gevonden. Booth en Sweets ondervragen de echtgenoot van het slachtoffer.
«
»
13:30 Younger
De veertigjarige huisvrouw Liza wil haar carrière nieuw leven inblazen, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Dus meet ze zich met de hulp van haar vriendin Maggie een nieuwe identiteit aan als 26-jarige, waarna ze haar droombaan krijgt aangeboden.
«
»
13:55 ER
Elizabeth, die niet weet dat Mark opnieuw een hersentumor heeft, logeert nog steeds met Ella in een hotel en tracht een diepgaand gesprek met haar echtgenoot zoveel mogelijk uit de weg te gaan.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Toadie worstelt met complexe emoties en Nicolette gaat een onzekere toekomst tegemoet.
«
»
15:10 Cold Case
Toen in 2002 een rijke blanke tiener en een worstelende zwarte tiener uit heel verschillende steden op exact hetzelfde tijdstip van de dag werden vermoord, legde niemand een verband.
«
»
16:05 CSI: Miami
Horatio en het CSI-team moeten een oude zaak opnieuw onderzoeken. De straf van een ten dode opgeschreven man wordt 24 uur uitgesteld wanneer een getuige beweert dat ze de moord vanuit een ander gezichtsveld heeft gezien.
«
»
17:00 Castle
Door zijn banden met de maffia wordt Castle op non-actief gesteld. Om toch nog aan een zaak te kunnen werken haalt hij zijn papieren als privé-detective.
«
»
17:55 FBI
Nadat populaire presidentskandidaat, Valerie Caldwell, het doelwit wordt van een autobom, moeten OA en Maggie de dader op zien te sporen voor hij opnieuw toeslaat.
«
»
18:50 Criminal Minds
De Behavioral Analysis Unit zit achter een bommenlegger aan, die een copycat van Adrian Bale blijkt te zijn, de bommenlegger die verantwoordelijk is voor de dood van Gideons team van profilers in Boston.
«
»
19:40 Bones
Het team ontdekt het lijk van een eetkampioen enkele dagen voor een wedstrijd. Booth is verrast door een opmerking van Brennan over de baby.
«
»
20:35 Sullivan's Crossing
Maggie neemt een moeilijk besluit wanneer Sully zich laat leiden door zijn woede.
«
»
21:30 Sullivan's Crossing
Sully probeert om alles in goede banen te leiden. Maggie lost de complicaties in Boston op.
«
»
22:25 Will & Grace
Wanneer Jack Rosario aantreft met Karens tuinman, geeft ze toe dat ze van hem wil scheiden en in plaats daarvan met de tuinman wil trouwen. Ondertussen probeert Will de vrede te herstellen tussen Grace en zijn baas, Ben.
«
»
22:55 Will & Grace
Grace vertelt Will over haar liefdesleven, maar dat wordt Will allemaal teveel. Hij besluit een nieuwe start te maken op een Caribisch eiland. Ondertussen vraagt Rosario de scheiding aan, maar Jack is niet bereid het zo makkelijk op te geven.
«
»
23:25 Friends
Chandler moet met kerst in Tulsa blijven voor zijn werk. Monica krijgt argwaan als ze ontdekt dat zijn knappe collega ook meegaat. Als hij aan het werk is, denkt Chandler terug aan een aantal pijnlijke momenten tijdens de feestdagen in eerdere jaren.
«
»
23:55 Friends
Rachel neemt een overhaast besluit wanneer ze op haar werk met baby Emma komt pronken en de invalkracht ontmoet die haar tijdens haar zwangerschapverlof vervangt. Phoebe zorgt voor een chaos op de set waar ze dankzij Joey als figurant optreedt.
«
»
00:35 Neighbours: A New Chapter
Toadie worstelt met complexe emoties en Nicolette gaat een onzekere toekomst tegemoet.
«
»
00:55 ER
Elizabeth, die niet weet dat Mark opnieuw een hersentumor heeft, logeert nog steeds met Ella in een hotel en tracht een diepgaand gesprek met haar echtgenoot zoveel mogelijk uit de weg te gaan.
«
»
01:40 Neighbours: A New Chapter
Toadie worstelt met complexe emoties en Nicolette gaat een onzekere toekomst tegemoet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers