TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een vliegveld van textiel, een caleidoscoop met sterren en boekenjongen maakt een trapeze.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een hardwerkende elf die in een speelgoedfabriek het speelgoed sorteert. Stoppeltje vraagt zich af hoe hij al dit speelgoed kan weerstaan zonder het aan te raken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Tobias en Henriëtte liggen lamlendig in het gras. Het is zo warm dat ze nergens zin in hebben. Mama lacht: ze zijn net hotdogs. Dat brengt Henriëtte en Rintje op een idee: met twee broodjes en een blaadje sla maken ze van Tobias een hotdog.
«
»
06:30 Dinostad
Niets maakt een visreis met het gezin leuker dan je eigen buren tegen het lijf te lopen. De familie Saur neemt het op tegen de familie Raptorson om te zien wie de grootste vis kan vangen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu maakt een trainingsprogramma voor zijn zaden om ze sneller te laten groeien.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje vraagt Max om mee te spelen in de modder, maar Max is bang dat zijn prinsessenjurk vies wordt. Uiteindelijk rollen ze toch samen met veel plezier in de modder en dan is Max een 'Modderprinses'.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park komen Lou, Ferdinand en Gaspard op voor een vogeltje dat wordt achtervolgd door een kat. Maar als ze de kat verjagen, rent hij een boom in en komt vast te zitten. De kinderen voelen zich nu schuldig, ook al was de kat niet erg aardig.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de grote Pop Papierstad Vriendjesparade en iedereen doet mee. Nou ja, bijna iedereen want Plom besluit af te haken als hij het dansje niet onder de knie krijgt. Gelukkig leert hij al snel dat het niet om perfectie gaat.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft zin in pannenkoeken, maar Marie heeft al andere plannen. Samson wil dan wel bij Bobientje pannenkoeken eten, haar baasje kan lekker bakken. Marie is beledigd en slooft zich uit om te bewijzen dat ze even goed kan bakken.
«
»
07:30 Molang
Een uitvinder koopt een klok van Molang en Piu Piu om het hart van zijn robot te maken. Als de robot tot leven komt, is de uitvinder dolblij. Er is echter een klein detail, de robot houdt alleen van Piu Piu.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sep ontdekt dat hij goed is in massages en dat de Rescargot en Escaravane er bijzonder dol op zijn. Het probleem is dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen en Sep is uitgeput.
«
»
07:50 Lou
Wanneer pizzeria-eigenaar Gino ontdekt dat Richard een oogje heeft op Lou's moeder Emma, wil hij de man beter leren kennen om er zeker van te zijn dat Richard het echt meent.
«
»
08:00 Kids on the block
Het is kermis op het plein en Rayan probeert een teddybeer te winnen voor Leyla. Tank probeert zijn kracht te meten, maar dat loopt verkeerd af. De Boefjes zien een gat in de markt.
«
»
08:15 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
08:30 De Smurfen
Azrael heeft genoeg van Gargamel en verlaat het krot, maar wanneer ze gewond raakt in het bos, brengt Wilde Smurf de kat naar het dorp van de Smurfen om haar te helpen genezen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om zich bij de kakkerlakken te voegen die naar de ijskar zijn gegaan om sorbet te halen, laat Piya haar fruitschaal achter. Oggy wil dat ze het afmaakt voordat ze naar buiten gaat, maar de olifant probeert met alle middelen uit de weg te gaan.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu stoppen voor een vogelaar, en komen een vreemde papegaai tegen. De papegaai begint een deuntje te zingen, waarna Molang en Piu Piu zich afvragen wat er zou gebeuren als zij zelf een liedje zouden schrijven.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar ze op het punt staan een film op te nemen. De hoofdrolspeler stelt nogal wat eisen aan Molang en Piu Piu.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De dag zit er weer op en de dieren pakken de Zootram terug naar huis. De pinguïns spelen met Flora's telefoon. Shackleton plaatst per ongeluk een veel te grote bestelling en dat zorgt voor problemen.
«
»
09:30 De Smurfen
Er is een ongeluk in het laboratorium van Grote Smurf, waardoor hij van lichaam wisselt.
«
»
09:40 De Smurfen
Smurfin en haar Smurf-Fu studenten denken dat Baby Smurf hun goeroe is in Smurf-Fu.
«
»
10:00 Tok Tok
Fabrice vindt niets omdat hij niet opruimt. De kuikens helpen hem plezier te vinden in het opruimen.
«
»
10:05 Tok Tok
Aristide voelt zich niet geliefd. Hij besluit te vertrekken, in de hoop dat iemand hem wil houden. De dorpelingen weigeren dit, zodat het paard leert te stoppen met het chanteren van zijn omgeving.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah wandelen op het strand wanneer ze de door technologie geobsedeerde kluizenaar Charles Bucowspenguin ontmoeten, die hen uitnodigt binnen te komen.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah trekken op met Charles, al ergert hij zich aan de krabben die het breien verstoren.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir moeten paddenstoelen zoeken voor de heks, maar ze brengen de verkeerde mee terug en de heks verandert in een fee. Nu moeten ze zorgen dat niemand daar achter komt.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er duikt een mysterieuze man op die een kermis opzet. Pinokikio en Bettina gaan op onderzoek uit.
«
»
10:45 Royals Next Door
Nu de aanhang van Lumina's sociale media explodeert, wordt Stella de online community manager van het konijn. Maar de taak blijkt verrassend uitdagend.
«
»
10:55 Royals Next Door
Koningin Katia ergert zich aan het eeuwige gekibbel van Stella en Molly, dus stelt ze een dagje spa voor. Het idee is om wat quality time samen door te brengen, maar er is een verrassing in petto.
«
»
11:10 Lou
Lou's plan om haar moeder Emma te koppelen aan buurman Richard wordt eindelijk werkelijkheid. Zonder het haar te vragen heeft ze haar moeder uitgenodigd voor een jazzavond die Richard in zijn flat organiseert. Emma voelt zich overrompeld.
«
»
11:25 Lou
Elke woensdag gaat Lou's oogappel Tristan 's middags naar gitaarles en daarna naar een computerspelletjeswinkel. Er zijn dus genoeg gelegenheden voor Lou om hem toevallig tegen het lijf te lopen en hem eindelijk te spreken.
«
»
11:35 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
11:45 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
11:55 Kapot gaan
Deze week mag Gloria beslissen wat de vrienden gaan doen én ze is slim geweest. Ze kiest namelijk voor iets wat ze zelf leuk vindt: springen van een ontzettend hoge springplank. De jongens hebben hoogtevrees, dus dat wordt lachen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
12:25 GameKeepers
Om 'Rollercoaster' te spelen is er maar één iemand nodig. Mats besluit te gaan. Hij moet binnen de tijd een wild en ruig parcours afleggen op rollerskates. Ondertussen raakt GM voor het eerst in Villa Forrêt. Als dat maar goed afloopt.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets bijzonders: zijn kat Tara verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
13:40 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
13:50 Lou
Lou heeft eindelijk het mobiele nummer van haar crush Tristan. Maar ze heeft gewoon de moed niet om hem te bellen. In plaats daarvan besluit ze een muzikale boodschap achter te laten op zijn voicemail. Samen met Mina kiest ze een liedje.
«
»
14:05 Royals Next Door
Mevrouw Kauppinen wint een luxe weekend in het huis van de koninklijke familie in de Kulmi loterij. Wanneer blijkt dat geen van de royals achter de prijs zit, begint het hele bezoek dubieus te lijken.
«
»
14:20 Tok Tok
Della ontdekt dat haar Laserkip-kostuum haar niet de superkrachten geeft van haar favoriete heldin. Teleurgesteld weigert Della haar kostuum te dragen en naar Sels verkleedpartij te gaan.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Emile slaagt erin een valse schatkaart in het boek van Sinoe binnen te smokkelen.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsessen houden een pyjamafeestje. Iris vertelt de legende van Hector met de Gouden Helm. Dat brengt Violet op een idee: ze wil samen met Madeliefje de andere prinsessen doen geloven dat Hector écht bestaat.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Alle kinderen willen met de nieuwe pestkabouters spelen, maar Pinokkio mag er geen hebben van Gepetto. Als hij de pop van Victor steelt, vergeet hij de instructies en is hij gemeen tegen de pop. Al snel heeft het hele dorp daar last van.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een Russische crimineel verkoopt expres vriezers die niet goed werken, om zo mensen te beroven. Een aantal mensen in het dorp worden haar slachtoffer, en Mega Mindy moet hard werken om haar tegen te houden.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Samson als waakhond op een schilderij van Trees moet passen, maakt Marie er per ongeluk een veeg op. Als Marie het schilderij probeert te redden, wordt het alleen maar erger. Marie weet niet wat ze moet doen.
«
»
15:30 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush gaat op avontuur met Morille en Sushi-Mushi. Hij is bang dat hij niet cool genoeg is om indruk te maken op de volwassen zwammen, dus sleept hij Sep mee voor steun.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo denkt dat hij een belangrijke historische ontdekking heeft gedaan tijdens een archeologische opgraving. Hij belandt in een bankkluis die het persoonlijke dagboek van Fizz bevat.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz maakt een laser om kleren te vergroten die zijn gekrompen in de was, maar Magoo, die zich voorbereidt op een uitstapje, ziet de uitvinding aan voor een camera.
«
»
16:00 Imago
Zayn wordt wakker in de lamp en beseft dat Soutekh hem daar heeft getraind om hem te genezen. Hij ontmoet de andere Primagos, die hem vertellen dat hij de afstammeling van Isbanir is. Samen bedenken ze een plan om uit de lamp te komen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy plant een vistochtje en beseft dat Piya allergisch is geworden voor kattenhaar. Hij besluit toch door te gaan om haar niet teleur te stellen. Het is echter moeilijk om contact met een olifant in de boot te vermijden.
«
»
16:30 Rox
Er worden een aantal geldtransportwagens op klaarlichte dag beroofd, de dieven slaan telkens toe als de wagens voor een rood licht staan.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya geeft Oggy een mooie stropdas die ze zelf heeft gemaakt. Oggy vindt het cadeau afschuwelijk, maar durft het niet te weigeren. Helaas verpest de das de mooie dag die hij heeft gehoopt door te brengen met Olivia.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas experimenteren met het sap van de reuzenberenklauw, en de gevolgen blijven niet onopgemerkt.
«
»
18:15 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
18:30 Silverpoint
Nu bekend is dat de steen dingen kan teleporteren, probeert Glen er zelf in te springen. Hij komt echter niet op de juiste plek terecht maar in het meer. Een mysterieuze man weet Glen te redden.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Ayo-Skate
Ayo en zijn vrienden storten zich in de opbouw van hun eigen skatepark. Otis moet iets opbiechten tegen Hilly.
«
»
19:30 Zotte dieren
Er zijn hikkende konijnen, uilen die van gebouwen vallen en stokstaartjes die in gaten vallen.
«
»
19:40 Jenny
Jenny gaat zonder Charles op reis, zoals hij haar heeft gevraagd, maar ze kan maar moeilijk aan dat idee wennen. Dan verneemt ze dat Flo, haar levenslange vriendin, aan het eind van de zomer gaat verhuizen omdat haar ouders gaan scheiden.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De 23 overgebleven kandidaten moeten in een schuimballenbad op zoek naar gouden ballen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers