TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:05 How To Be Young
Van alle Europese jongeren zijn de Britse het minst gelukkig. Ouders en scholen kunnen er een zelfharm-kit aanvragen, een klein doosje met informatie en tips die moeten helpen als een kind zichzelf iets aan wil doen.
«
»
17:45 Ademloos
In India treft regisseur Daniel Lambo een dorp aan dat mede vervuild werd door het asbestbedrijf uit zijn geboortedorp. Samen met een Indische advocaat en vrijwilligers zoeken ze slachtoffers op om hen juridisch bij te staan.
«
»
18:20 Op een ander
In hartje Antwerpen, midden in de Joodse buurt, ontdekt Karine het zeer orthodoxe priesterbroederschap Sint-Pius X. Drie priesters en een broeder leven er samen onder het dak van een kerk die steeds populairder wordt, ook bij jonge gezinnen.
«
»
19:05 Comedy Casino
Jade Mintjens is een actrice en stand-upcomedian die regelmatig te zien is in 'De ideale wereld'. Zij legt uit waarom zij dezelfde auto als de rijschool heeft gekocht. De West-Vlaamse comedian Piv Huvluv is een gepassioneerd muziekliefhebber.
«
»
19:35 The Office
Wanneer Pams weeën beginnen, proberen zij en Jim zo lang mogelijk te wachten zodat ze meer tijd in het ziekenhuis kunnen hebben. Michael wacht met spanning op de komst van de baby. Erin maakt Andy jaloers als ze met Kevin gaat lunchen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Hier en toen
Comète is een Belgische verzetsgroep die tijdens de Tweede Wereldoorlog ontsnappingsroutes naar Engeland opzette om neergeschoten geallieerde piloten via Frankrijk en de Pyreneeën in veiligheid te brengen.
«
»
22:15 Zij Hen Wij
Eefje Depoortere is een e-sportsjournalist voor wereldwijde gamingevenementen zoals League of Legends World Championships. Ze wordt, net zoals zoveel vrouwen in de gamewereld, dagelijks geconfronteerd met online haatspraak.
«
»
23:05 Zingen is goud
Jade Mintjens zingt een nummer van Bob Dylan.
«
»
23:20 Kuessipan
Twee meisjes groeien op als vriendinnen in een Innu-gemeenschap in Québec. Mikuan komt uit een liefdevol gezin. Ze gaat een mooie carrière buiten haar geboortestad tegemoet. Shaniss zit opgezadeld met de brokstukken van een ongelukkige jeugd.
«
»
01:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers