TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop heeft een pakje ontvangen. De kabouter is nieuwsgierig naar de inhoud en scheurt het papier. Het is een kistje, maar wat zit er in? Wat hij ook probeert, het slot is niet open te krijgen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft een vreemde bal en als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pol heeft geen zin om mee te gaan vissen met Pepijn. Wanneer Plop zijn plaats inneemt, wordt hij toch wel een beetje jaloers want nu lijkt het alsof Pepijn hem niet meer nodig heeft als vismaatje.
«
»
06:25 Plop & de Peppers
Pip en Pepijn organiseren gelijktijdig een feestje. Leuk, maar de vraag is naar welk feestje nu Pol en Plop moeten gaan. Het is een moeilijke beslissing die ze moeten nemen, omdat ze namelijk hun vrienden niet teleur willen stellen.
«
»
06:35 Blinky Bill
De snowboardende eend Dave zoekt naar goede hellingen en stuit op Greenpatch. Blinky en Jacko nemen hem mee naar de plaatselijke duinen, maar bij aankomst ontdekken ze dat de duinen verdwenen zijn.
«
»
06:45 Wickie de Viking
Urobe wordt tot de sterkste viking verklaard. YIvi denkt dat Vic had moeten winnen, maar Gilby meent dat dit niet dapper genoeg is. Gilby wil nu koste wat kost bewijzen dat hij dapperder is.
«
»
06:55 Nils Holgersson
De ganzen zijn moe, maar Akka wil absoluut niet pauzeren in een bos. Ze denkt namelijk dat het grote boegiebeest daar rondhangt.
«
»
07:10 De avonturen van K3
Om hun nieuwe album te promoten, geeft K3 live een concert vanuit een onderzeeŽrstation. Bij aankomst worden ze begroet door Tetefano, de enige bewoner van de basis, die lijdt aan een gespleten persoonlijkheidsstoornis.
«
»
07:20 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:05 Hallo K3
Als Karen uitzinnig reageert op een spin, beslist Kristel dat ze in therapie moet om verlost te worden van haar fobie. Josje schept op en zegt dat ze nooit bang is. Als ze dan verneemt dat Bas gek is op tattoo's, beslist ze er eentje te laten zetten.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Een Magische en chaotische gebeurtenis voltrekt zich, wanneer Poppy en Knoest van gedaante wisselen met behulp van een speciale edelsteen. Knoest geeft een feest in zijn bunker, maar de bunker overleeft het misschien niet.
«
»
08:55 Super Monsters
De Super Monsters hebben een idee: een kaart maken voor Monster Hartsvriendin Dag.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters gebruiken hun superkrachten om hun vrienden en buren te helpen hartelijke groeten te doen aan geliefden die ver weg wonen van Pitchfork Pines.
«
»
09:15 Jabaloe
De knotsgekke Western-sitcom geregisseerd door Bart Van Leemputten.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie goes classic: Varkenskroontje met stamppot van rode biet en een rode wijnsaus.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte onderzoeken een geval van stalking. Een garagist doet een beroep op Floor en Femke. Hij heeft een auto binnengekregen voor herstel na een ongeval met blikschade. Maar hij vreest dat er meer aan de hand is.
«
»
12:25 Milo
Liam geeft Milo een tweede kans op de proef. Ze krijgt te horen dat ze mag starten op Kosmos.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Iris gaat compleet door het lint. Emma is emotioneel van slag door de situatie met Lucas. De toestand baart ook Hanne, Stefanie en Guido zorgen.
«
»
14:10 Wittekerke
De waarschuwingen van Joke, Marcel en Georges hebben Marie-Jeanne aan het denken gezet.
«
»
15:10 The Good Doctor
Morgan en Shaun weten niet hoe ze een jonge violiste met een ontstoken vinger moeten behandelen. Lim, Claire en Park kunnen er niet achter komen of hun patiŽnt echt ziek is, of gewoon aandacht wil.
«
»
16:10 Superstore
Het management komt met een stappentelcompetitie tussen de filialen. Amy, Jonah en Dina creŽren een schijnrivaliteit om de luilakken onder de werknemers van Filiaal #1217 in beweging te krijgen.
«
»
16:45 Aspe
Op een ochtend hangt tegen de gevel van het Concertgebouw het gekruisigde lichaam van de bekende Brugse tenor Filip Verstraete. Het lijkt om een misplaatste grap te gaan, maar commissaris De Kee vermoedt dat het om een echte doodsbedreiging gaat.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte zijn op zoek naar een bloemendief. Obi en Aziz betrappen een inbreker op heterdaad. Maar onze agenten krijgen al snel medelijden met de man wanneer ze horen hoe een erbarmelijk leven hij leidt.
«
»
18:20 Milo
Jesse vraagt Milo om lid van No Direction te worden. Milo zegt dat ze al een aanbod heeft gekregen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Louise heeft nog steeds geen knoop doorgehakt over het voorstel van Joris. Samira is bang dat Benny spijt krijgt van zijn beslissing om Stefanie de deur te wijzen.
«
»
20:40 Helden van Hier: De MUG
MUG-arts Tim en MUG-verpleegkundige Sofie worden opgeroepen voor een ernstig ongeval terwijl Femke op de spoed een vrouw verzorgt die werd geslagen door haar huisgenoot.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
Wat is tantra? Ook Axel wist het niet voor hij vertrok. Nog meer dan anders betreedt hij hier het onbekende. Eťn ding is zeker: hij is emotioneel nog nooit zo diep gegaan.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Het team gaat achter een geslepen serieverkrachter aan. In een race tegen de klok proberen ze te voorkomen dat hij nog meer slachtoffers maakt. Brigadier Voight probeert niet terug te vallen in oude patronen in zijn zoektocht naar gerechtigheid.
«
»
23:50 Familie
Louise heeft nog steeds geen knoop doorgehakt over het voorstel van Joris. Samira is bang dat Benny spijt krijgt van zijn beslissing om Stefanie de deur te wijzen.
«
»
00:25 The Good Doctor
Morgan en Shaun weten niet hoe ze een jonge violiste met een ontstoken vinger moeten behandelen. Lim, Claire en Park kunnen er niet achter komen of hun patiŽnt echt ziek is, of gewoon aandacht wil.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers