TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 The Block NZ: On Point
De werkdruk neemt toe als de teams de opdracht krijgen om binnen een week drie ruimtes te renoveren. Vervolgens worden de kandidaten gedwongen hun zijwieltjes in te leveren als ze deelnemen aan een Suzuki-rally.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Extreme Food Phobics
Christian is wanhopig op zoek naar hulp om zijn extreme afkeer van gezond voedsel te overwinnen. Ook Rebekah bezoekt de hub, die haar dagen doorbrengt met snacken in plaats van goede maaltijden te eten.
«
»
08:50 Extreme Food Phobics
Elektricien Paul heeft de ambitie om samen met zijn vader een volledig Engels ontbijt te eten, maar de meeste items op het menu heeft hij nog nooit gegeten. Het enige dat Paul ooit heeft gegeten, is voedsel uit blik, zoals gebakken bonen.
«
»
09:35 Extreme Makeover: Home Edition
Het team helpt een familie in Tennessee wier school eerder dit jaar door een overstroming is weggevaagd, maar die toch tijd en middelen hebben gevonden om andere families in de regio te helpen. Carrie Underwood, Keith Urban en LeAnn Rimes helpen mee.
«
»
10:30 The Block NZ
De teams beginnen aan hun drukste week tot nu toe, maar terwijl ze zich haasten met hun verbouwingen, wordt de cast in beslag genomen door nieuws uit de buitenwereld.
«
»
11:20 Love It or List It
Dwayne en Hong-An kochten hun huis toen ze in de twintig waren. Dwayne is de takenlijst beu en wil een huis vinden om hun dochter op te voeden, maar Hong-An is er nog niet klaar voor om al hun herinneringen achter te laten.
«
»
12:15 Dr. Phil
James en Misty zeggen dat ze een federale discriminatiezaak hebben aangespannen waarin staat dat een lokale makelaar hun voornemen om appartementen te kopen heeft afgewezen op basis van hun ras.
«
»
12:55 Love Island
De resultaten van de publieksstemmen worden onthuld als Tommy zich bij Molly-Mae voegt in de hottub. Het is duidelijk dat er een connectie tussen de twee zou kunnen zijn.
«
»
14:00 Project Bakeover
Tanya, een bruidstaartontwerper uit Kelowna, raakt overweldigd door de extra uitdagingen van het runnen van een bakkerijcafé. Het kost geld en vraagt te veel van haar tijd. Ze heeft Steve nodig die haar laat zien hoe ze haar omzet kan verhogen.
«
»
14:50 Project Bakeover
De autodidactische Felicia heeft haar succesvolle cakebedrijf vanuit huis uitgebreid tot een volledige bakkerij in Toronto, maar de klanten komen maar niet. Ze heeft Steve's hulp nodig om professionele bakvaardigheden te verwerven.
«
»
15:35 The Block NZ
De teams racen om hun familiebadkamers klaar te krijgen voor het betegelen, maar één team zit vast en heeft hulp nodig van de anderen. Shelley geeft de teams een Rubiks kubus uitdaging.
«
»
16:20 Obsessive Compulsive Cleaners
Amanda uit Essex werkt niet alleen zestig uur per week als bedrijfsleider, maar de 31-jarige besteedt ook twintig uur per week aan huishoudelijk werk. Zelfs van haar twee kleine kinderen wordt verwacht dat ze schoonmaken.
«
»
17:20 Dr. Phil
Een vastgoedmakelaar zegt dat hij getuige is geweest van eigenaren van onroerend goed die weigeren te verkopen aan iemand met een andere etnische achtergrond. De vooroordelen eisen hun tol bij zwarte Amerikanen.
«
»
18:05 Masterchef USA
De chef-koks staan voor de zwaarste Mystery Box-uitdaging tot nu toe. Ze hebben zestig minuten de tijd om een sappig gerecht te bereiden met de vis in hun doos. Alleen de chef-koks met immuniteit zijn in staat om van vis te ruilen.
«
»
18:50 Love It or List It
Dave en Sonya hebben hun huis acht jaar geleden gekocht en terwijl Dave helemaal dol is op hun woning en het gevoel dat hij ervan krijgt, is Sonya moe van de klusjes die ze moeten doen en die maar nooit lijken te eindigen.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Nu er geen gasten zijn op het Chateau is er alle rust om druk te gaan klussen. Er is zelfs tijd om de privévertrekken op te knappen - en dat is hard nodig.
«
»
20:35 Ja, Chef!
Na de drukke zomer bereiden de koks zich voor op het najaar. Lode heeft zijn restaurant weer naar binnen verhuisd en draait op volle toeren. Pajtim reist naar Frankrijk om een deal te sluiten met een champagnehuis. Chef Martijn bezoekt de visveilig.
«
»
21:35 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
22:40 The Real Housewives of Amsterdam
Djamila duikt de studio in om haar nieuwe single Rich Girl op te nemen. Begeleid door Sheila en Susanna ontdekken ze dat Susanna muzikaal talent bezit.
«
»
23:35 Love Island
Een overzicht van de grootste verhalen en de beste ongeziene momenten van de eerste week in de villa. Iain Stirling onthult exclusieve beelden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers