TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De koppels komen samen voor het eerste etentje van het experiment. Ondertussen gaan de pasgetrouwde stellen op huwelijksreis en komen sommigen van hen voor uitdagingen te staan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Een persoon kiest een date op basis van het driegangenmenu dat de kandidaten voor hem of haar hebben bereid. Er zijn vijf kandidaten, maar de deelnemer zal slechts met drie van de vijf dineren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Achter gesloten deuren
Pim en zijn vrouw hadden een gelukkig leven, totdat hun dochter overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar 'foute vriendje' de schuld, maar niemand weet dat Pim af en toe drugs verhandelde.
«
»
14:00 Dinner Date
Love Island's Anton Danyluk krijgt vijf menu's waaruit hij drie blind dates moet kiezen, maar als de dates voorbij zijn, komt er maar één terug voor een tweede.
«
»
14:55 Blind getrouwd: Australië
Als Confession Week van start gaat voelen de stellen nog steeds de gevolgen van het drama dat zich afspeelde tijdens het etentje. Opnieuw stappen twee koppels in het huwelijksbootje.
«
»
16:15 Achter gesloten deuren
Wanneer Hidde hoort dat hij ongeneeslijk ziek is, besluit hij zijn dubbelleven op te biechten aan zijn gehandicapte vrouw. Sinds twintig jaar heeft hij een andere relatie. De vraag is of het op zijn sterfbed nog goed kan komen.
«
»
17:05 MasterChef Australië
Op dag 3 strijden de koks om de laatste plek in de immuniteitsproef. Voor de volgende opdracht liet Jamie Oliver vier smaakbommen achter waarmee de kandidaten aan de slag moeten.
«
»
18:10 Blind Gesprongen
Sarah wordt overdonderd door het goede nieuws van Nora. Ondertussen begint Martyna aan haar opleiding als detentiebegeleider en ondergaat Audric verschillende proeven, waarbij de experts zijn zwemvaardigheden en technische vaardigheden beoordelen.
«
»
19:10 Home and Away
De geheimzinnigheid van Andrew baart Justin zorgen. Al gauw wordt duidelijk dat de jongen niet beschikt over de sociale en emotionele vaardigheden die men van een zeventienjarige zou verwachten.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Rechter Vince Sherry en zijn echtgenote Margaret worden in hun eigen huis neergeschoten.
«
»
20:35 The Bourne Legacy
Aaron Cross, een speciale agent van de CIA neemt deel aan een experiment maar vlucht met een onderzoekswetenschapster wanneer het lijkt dat hun levens in gevaar zijn.
«
»
23:05 Wouter Deprez: Levend en vers
Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen. Dit is met de energie van het begin en de ervaring van een oude rot.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers