TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
01:30 Father Brown
Father Brown en zijn vrienden zijn gestrand in een hotel met een groep hedonisten. Er loopt een moordenaar rond, en Father Brown moet hem vinden voor er meer gasten dood teruggevonden worden.
«
»
02:15 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
03:00 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
03:55 Silent Witness
Nikki reist naar Mexico als ze hoort dat haar vriend is vermoord tijdens een autodiefstal. Haar onderzoek leidt haar naar duistere krachten.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Een dompteur wordt verslonden door een circustijger. Ogden ontdekt dat het dier was uitgehongerd.
«
»
05:30 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
06:00 The Madame Blanc Mysteries
Het is Kerstmis in het pittoreske Sainte Victoire. De kerstverlichting brandt en er klinkt koorgezang. Jean verheugt zich op kerst met haar nieuwe vrienden en Dom krijgt zijn oom Patrick te logeren. Maar er hangt onheil in de lucht.
«
»
06:45 London Kills
Adrian geeft Rob de naam van iemand die meent te weten waar Sarah is, maar die persoon wordt dood aangetroffen. David en het team doen er alles aan om Sarah te vinden.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown ziet de bui al hangen wanneer Lady Felicia terugkeert naar Kembleford.
«
»
08:20 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
10:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
10:50 Hope Street
Leila is geschokt als haar 'oude vriend' Rafid opduikt in Port Devine, maar ze begroet hem met open armen. Iedereen, en dus ook de jaloerse Callum, gaat ervan uit dat Rafid de ex-vriend van Leila is.
«
»
11:35 Agatha Raisin
Vlak nadat Olivia ingaat op Agatha's aanbod om de spookverschijnselen op Ivy Hall te onderzoeken, wordt ze dood aangetroffen. Agatha en James hebben nu een echt moordmysterie om op te lossen.
«
»
12:25 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
13:20 McDonald and Dodds
Vijf vrienden maken samen een ballonvaart, maar de tocht gaat niet zoals gepland. De ballon begint te tollen en de mand kan het gewicht niet meer dragen. Bij de noodlanding blijkt dat een van de vrienden, Frankie, niet meer in de mand zit.
«
»
15:00 Father Brown
Mallory voelt zich genoodzaakt om Father Brown om hulp te vragen na de moord op een plaatselijke politieagent.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood terug wordt gevonden, gaan Barnaby en Jones op zoek naar aanwijzingen voor zijn moord in Fennacomobe Bay.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Nadat een gemeentesecretaris dood wordt aangetroffen, gaan Barnaby en Jones in Fennacomobe Bay op zoek naar aanwijzingen.
«
»
18:00 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Het is het voorjaar van 1938 en James gaat voor een bezoek terug naar Glasgow. Wanneer zijn oude mentor hem een baan in zijn praktijk aanbiedt, komt James voor een dilemma te staan en moet hij kiezen tussen de mensen van wie hij houdt.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en Ogden worden uitgenodigd voor een ontmoeting met een groep wetenschappers die als doel hebben een nieuwe supermens te creëren door middel van genetisch onderzoek. De leider van de groep blijkt James Pendrick te zijn.
«
»
21:00 Peaky Blinders
De mol ontdekt wanneer en waar Arthur alleen zal zijn. Michael is net op vrije voeten en gaat op zijn missie. Finns loyaliteit aan de Shelby's wordt op de proef gesteld.
«
»
22:40 Happy Valley
Tommy Lee Royce is ontsnapt, dus er breekt paniek uit. Ryan hoort van Catherine wat er precies gebeurd is tussen Tommy en zijn moeder, en hij krijgt via zijn gameconsole een onverwacht bericht.
«
»
23:40 Traces
Sarah werkt samen met McKinven om een nieuwe aanslag te voorkomen, voordat ze een besluit neemt over hun toekomst samen. Kathy beseft dat er iets moet veranderen, zowel in haar persoonlijke leven als in haar werkende bestaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers