TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De groep doet een paardenpuzzel, de kinderen gaan op safari en boekenjongen maakt een carrousel.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Een dagje uit in het park laat Tee zien dat het leuker is om de attracties met vrienden te delen.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Charles maken echo's in een holle boomstam. Daar vindt niet iedereen even leuk.
«
»
06:30 Meneer Papier
De vogeltjes fluiten in koor. Dat wil Meneer Papier ook kunnen. Hij knipt voor zichzelf een snavel en maakt een snerpend geluid. Verschrikt vliegen alle vogeltjes weg. Vol goede moed knipt hij een fluitje. Zal Meneer Papier ooit leren fluiten?
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren worden wakker gemaakt door een hard geluid. Ze rennen naar de keuken en ontdekken een gat in het dak. Ze besluiten te ontbijten voordat ze het dak gaan repareren. Het begint echter te regenen en het huis staat al snel onder water.
«
»
06:40 Vos en Haas
De hitte put iedereen uit. Er wordt een logeerpartij georganiseerd.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand, die spelen in het park, hebben het naar hun zin. Als hun moeders zeggen dat het tijd is om naar huis te gaan, willen ze per se nog een laatste spelletje spelen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Veel kinderen hebben fietsen en rijden daarmee op straat. Ook Casper wil graag een fiets, maar zijn ouders vinden het te gevaarlijk. Casper vindt dit niet terecht. Later in de middag staat Casper en Emma verrassing te wachten.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil met zijn rode balletje spelen. Marie zoekt zich te pletter, maar het rode balletje is nergens te vinden. Ze belt al hun vrienden op en haalt zelfs het hele busje overhoop, maar er is nergens een rood balletjes te zien.
«
»
07:30 Kleine dingen
Oranje neemt een slok van een flesje water en maakt een bijzonder geluid: een hik. De andere Ukkepukkies willen het ok graag een keer proberen, maar Groen ontdekt dat hikken helemaal niet zo makkelijk is.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Een familie komt aan in een nieuwe buurt en het kind mag daar niet naar een oud, spookachtig huis.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
08:10 Wannabe's
Said wil een dating app lanceren, maar hij wil die eerst testen met zijn vrienden van Video King. Iedereen maakt een profiel aan en dan blijkt dat Trix plots een match heeft met Mike.
«
»
08:25 De Smurfen
Gargamel ontvoert Klungel en probeert hem zover te krijgen dat hij onthult waar de andere Smurfen verstopt zitten. Klungel ontsnapt, maar leidt Gargamel recht naar het Smurfendorp.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings stuiten op een geheime afstandsbediening van het Canadese leger. Deze is in staat levende wezens te pauzeren en weer op te starten.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze het verkeer kunnen versnellen door de maximumsnelheid op het verkeersbord aan te passen. Zo kunnen ze voor een tocht zorgen die ideaal is voor hun vliegerspel.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Het is herfst, en de Ukkepukkies hebben plezier met het ontdekken van al wat het seizoen biedt.
«
»
09:05 Molang
Als Molang en Piu Piu een drankje bereiden om de muggenbeten van de koning te genezen, ontdekken ze een schattige plant die ook een vleeseter is.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De pinguïns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf aan het lachen te maken door hem mee te nemen op een kampeertrip.
«
»
09:35 De Smurfen
Hippe Smurf wordt moe van de exploderende doos van Lolsmurf. Hij besluit hem een koekje van eigen deeg te geven door de doos te manipuleren met een nog grotere explosie.
«
»
09:50 Interstellar Ella
De bende speelt tikkertje met meteoroïden, maar Glitch volgt Slippy's instructies niet. Hij beseft al snel dat het komt omdat Glitch de komeet zag die hij al maanden volgt.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Als Ella een golfbal de ruimte in schiet, lijkt dat haar geen probleem. Totdat ze hoort dat de kleine golfbal een kettingreactie kan veroorzaken die haar vader in gevaar brengt. Samen met Slippy en Madhu onderneemt ze een reddingsactie.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heeft een nachtmerrie over Lemmings, en vindt de droommachine van de boswachter.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Abraracourcix en Bonemine horen dat Anglaigus het zwaard van een Gallisch opperhoofd heeft gevonden.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil dat het in Lutetia net zo warm is als in Rome. Daarom zet Quadratus een Archimedespiegel voor hem op de grote duiventil. Eerst is het aangenaam warm in Lutetia, maar al snel wordt de hitte ondraaglijk.
«
»
10:40 Berry Bees
De Berry Bees onderzoeken een reeks van kat-nappings in Clover. Ze hebben geen echte kat om als lokaas te gebruiken, dus schakelen ze Bobby's laatste uitvinding in. Haar Robolinda wordt in de perfecte kat veranderd.
«
»
10:50 Berry Bees
De Bees gaan een weekje kamperen in Australië met hun klasgenootjes. Ze kunnen eindelijk van een welverdiende vakantie genieten zonder enige missies van de BIA. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
«
»
11:05 Squish
Squish en Pod willen geld bij elkaar verzamelen om een speciale balpet te kopen. Ze besluiten om samen een zaakje te beginnen als huisdierenoppas. Ze worden geholpen door een robot.
«
»
11:15 Squish
Squish besluit om met Peggy en Pod een band te beginnen, maar zijn vader wil ook meedoen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Op aandringen van K, die net het bestaan van de ruimtecode heeft ontdekt, pakt het Galactisch Agentschap Krass op. Hij is een van Reeks tortichon, maar hij verbergt voor hen dat Reek hem door het heelal achtervolgt.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een kind leert omgaan met een slepende ziekte die haar zenuwstelsel aantast met grote gevolgen.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten dansen voor hun leven. In een hippe buurt moeten ze verschillende dance levels overwinnen om zo de highscore proberen te verbreken. Maar kwaadaardige avatars in urban streetkledij doen er alles aan om hen te stoppen.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Wanneer Marc leest dat Lex een hartoperatie ondergaat, vreest hij dat Taco en hij uit de reeks zullen worden geschreven. Lou wil de 'Slechtste Voice van Vlaanderen' maken. Mel blinkt uit in het vals zingen, maar dat kunnen ze haar niet zomaar zeggen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
«
»
13:25 Squish
Mode-studente Helen de Hydrozoa raakt bevriend met Peggy en geeft haar een makeover. Helen probeert haar te veranderen in een van haar gemene onderdanen.
«
»
13:40 Berry Bees
De Berry Bees moeten een waardevolle medaille beschermen die gegeven zal worden aan de spellingkampioen Giorgiana Patter door haar robot Spelling-Bot. Juliette vindt het geweldig dat zij undercover kan gaan als spellingrobot.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl hij een wandeling maakt, ontdekt Idéfix dat de duiven van Lutetia hem in de gaten houden.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella en Slippy doen allebei heel koppig en gaan in volle vaart op een hevige ontploffing van twee sterren af. Maar er is ook een ontploffing tussen twee vrienden.
«
»
14:20 Prinsessia
De directeur hoort dat de leerlingen haar saai vinden en ze geeft zichzelf een make-over. In hiphopoutfit rapt ze haar lessen en ze plant constant excursies en trainingen. Iedereen raakt uitgeput door de nieuwe Flora. Ze willen de oude Flora terug.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep, Lilit en Mush-Mush moeten nakijken of er voldoende nectar in de bloemen zit. Dat trekt bijen aan die weer zorgen voor bevruchting en dus voor de noodzakelijke cirkel van het leven. Alleen heeft Mush-Mush nu eenmaal niet zoveel geduld.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep besluiten na de redding van een Zwamukkie een reddingsbrigade te beginnen, want held zijn bevalt ze wel. De vraag is echter of de andere Zwammetjes wel op hun acties zitten te wachten.
«
»
14:55 Mega Mindy
Er is een danswedstrijd in het dorp, maar niet iedereen doet even eerlijk mee. In de rode rozen die de vrouwen dragen, zit niespoeder, bedwelmend gas en een elektrocutiedraad.
«
»
15:20 Molang
Na een kokosnotengevecht stranden Molang en Piu Piu op twee verschillende eilanden. Om herenigd te worden, zullen ze twee vechtende mensen moeten verzoenen en hen laten zien waar kokosnoten echt voor dienen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Op fopjesdag wil Marie Trees eens foppen. Ze geeft haar een magisch penseel. Al wat er geschilderd wordt verdwijnt. Marie laat Trees een paar dingen schilderen die ze zelf laat verdwijnen.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies kleden zich erg grappig aan en voeren een kleine voorstelling op.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Geïsoleerd door de Romeinen, gelooft de druïde Amnesix dat de Lutecians zijn drankjes niet willen.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Brilsmurf is druk bezig met de voorbereidingen van een evenement waarop Grote Smurf gaat optreden.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
«
»
16:35 Rox
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis, die het land hoort te beschermen, is helemaal ontspoord. De robot keert zich tegen alles en iedereen, omdat hij denkt dat het land in gevaar is.
«
»
17:00 De Faker
Heritier moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Thiam.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden ontdekken dat de magneet recht onder hun school verborgen zit. Noor is geschokt wanneer ze hoort dat zij in de toekomst voor Luca zal werken. Luca zet zijn plan verder om Roegerhout van de kaart te vegen voor de kernfusiecentrale.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Het waait heel hard en Noé, Emile en Jade kruipen samen in de hut. Noé wil een vlieger maken, maar Emile, verontwaardigd door Noé's spot, weigert hem te helpen en trekt zich terug in stilte.
«
»
18:10 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
18:25 Hawa & Adam
Samen met Adam haalt Hawa de vingerafdruk van het glas. Met die vingerafdruk kan Adam inbreken in de computer van dokter Lucas en zo achterhalen wie patiënt nul is. En dat blijkt iemand te zijn die ze heel goed kennen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Hilly is afgeleid door de ruzie met haar vrienden. Izzy stelt voor haar run te filmen, maar post meer dan hij had mogen doen. Otis en Diede zijn kwaad door het filmpje. Hilly maakt verkeerde keuzes.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Félix vertelt Jenny zijn geheim en zij ontdekt dat broederliefde de ware superkracht van kapitein Filou is.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Vandaag gaan de deelnemers letterlijk op zoek naar een speld in een hooiberg. In de hooiberg zitten haarspelden verstopt. Diegene die als laatste een haarspeld kan vinden, moet naar huis.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers