TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Eleni ziet de foto's van Julians shoot en trekt haar conclusies. Ze wil niet dat iets verandert.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Snow White and the Huntsman
De boze vorstin geeft een jager de opdracht om Sneeuwwitje te vermoorden. De jager vermoordt haar echter niet, maar leert haar hoe ze moet vechten.
«
»
16:40 The Goldbergs
Murray bouwt samen met Adam een robot, maar door botsende creatieve inzichten worden ze uit elkaar gedreven. Barry wist per ongeluk Beverly's dierbare video van zijn vijfde verjaardag.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy komt meer te weten over haar pas teruggekeerde zus Dawn, wanneer een ongezien kwaad zijn weg naar Sunnydale vindt. Ondertussen wordt Buffy's moeder op raadselachtige wijze ziek.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Barney is vastbesloten om aan zijn vader te laten zien dat het een vergissing was om zijn vroegere wilde leven op te geven. Hij vraagt de vrienden om hun hulp, maar verzint alter ego's voor hen zodat ze interessanter lijken.
«
»
18:25 The Goldbergs
Adam bedenkt een plan om niet te hoeven zwemmen op school, ook al kan het ten koste gaan van een vriendschap. Barry gaat bij een schoolclub die Erica heeft opgericht.
«
»
18:50 The Simpsons
Patty en Selma proberen te stoppen met roken, maar wanneer Selma weer begint, trekt Patty bij de Simpsons in. Intussen gaat Maggie op avontuur met een stel plaatselijke wezens.
«
»
19:20 The Simpsons
De Simpsons zijn er trots op dat ze het mooist versierde huis in de straat hebben. Maar wanneer Lisa getraumatiseerd terugkomt van de Krustyland Horrornacht kan ze Halloween niet meer aan. De Simpsons worden aangevallen door Homer's collega's.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Raj probeert zijn angst om met vrouwen te praten te overkomen. Ondertussen ontwerpt Sheldon een schaakspel voor drie personen en bespioneert Bernatte Leonard en Priya.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Howard vertelt zijn moeder dat hij verloofd is met Bernadette, niet lang na het horen van het nieuws belandt ze in het ziekenhuis met een hartaanval. Intussen maakt Sheldon zich zorgen over bacteriën en komen Penny en Priya dichter tot elkaar.
«
»
20:35 Yellowjackets
Misty waagt een sprong in het diepe. Natalie en Lottie spelen een spelletje. Shauna wordt onverwacht opgewonden. Tai gaat op zoek naar een filmadvies.
«
»
21:45 Yellowjackets
Gevangen op een besneeuwde dag herbeleven de Yellowjackets de hoogtepunten, vernederingen en trauma's van de Health Class. Tai en Van helpen elkaar terug te kijken.
«
»
22:45 9-1-1
Athena en de 118 gaan met spoed naar een dodelijk ongeval op de snelweg, veroorzaakt door een dronken chauffeur. Ondertussen gaat Maddie bevallen. Hen en Karen bereiden hun pleegdochter Nia voor om te worden herenigd met haar biologische moeder.
«
»
23:35 Emergence
Jo is ervan overtuigd dat techmagnaat Richard Kindred degene is die achter de aanslag op verslaggevers Benny en April zit. Wanhopig op zoek naar bewijs om haar theorie te onderbouwen, wordt Piper geplaagd door visioenen.
«
»
00:25 The Sea Beyond
Silvia krijgt het bevel tot onmiddellijke vrijlating. Alfredo houdt zich aan zijn belofte.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers