TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 ER
Op het laatste moment vraagt Dr. Carter of Abby zijn date wil zijn voor het liefdadigheidsevenement van zijn grootvader. Dr. Kovac kampt met twee patiënten die risicovolle behandelingen willen.
«
»
01:15 Neighbours: A New Chapter
Remi wordt geconfronteerd met een mogelijk dodelijke dreiging, wat de levens van de Varga-Murphy's volledig ontwricht. Haz en Holly komen oog in oog te staan met Holly's gewelddadige ex, waardoor hun veiligheid op het spel staat.
«
»
01:40 Neighbours: A New Chapter
JJ doet een schokkende onthulling die de Varga-Murphy's en de Rodwells in de overlevingsmodus doet gaan. Haz heeft moeite om prioriteiten te stellen, wat leidt tot een persoonlijke beslissing.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Cold Case
Lilly en het moordteam heropenen een zaak uit 1988 waarbij vier middelbare schoolvrienden betrokken waren. De vrienden gingen hun eigen weg na hun afstuderen in 1980, totdat een van hen acht jaar later dood opdook.
«
»
08:25 ER
Op het laatste moment vraagt Dr. Carter of Abby zijn date wil zijn voor het liefdadigheidsevenement van zijn grootvader. Dr. Kovac kampt met twee patiënten die risicovolle behandelingen willen.
«
»
09:10 Neighbours: A New Chapter
JJ doet een schokkende onthulling die de Varga-Murphy's en de Rodwells in de overlevingsmodus doet gaan. Haz heeft moeite om prioriteiten te stellen, wat leidt tot een persoonlijke beslissing.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 CSI: Miami
Wanneer Robert Banyon, een eigenaar van racepaarden, vermoord wordt tijdens een paardenrace, wordt het CSI-team opgeroepen.
«
»
10:50 Rizzoli & Isles
Jane en Maura onderzoeken twee moorden die voor Korsak persoonlijk veel betekenen. Jane krijgt verrassend bezoek en Maura ontvangt teleurstellende feedback op haar roman.
«
»
11:35 Castle
Een vooraanstaande relatietherapeut, met een aantal upper class cliënten, is vermoord. Het team vermoed dat haar dood iets te maken heeft met de kennis - waarover zij de beschikking had - omtrent een aantal geheimen van haar cliënten.
«
»
12:20 NCIS
Onderzoek naar de moord op marinier Rob Brewer die in zijn garage werd doodgemarteld, leidt naar een FBI-getuige die op het punt staat te getuigen tegen een berucht bendelid.
«
»
13:10 Bones
De overblijfselen van een hamsteraar worden aangetroffen. Angela's vader komt op bezoek. Booth en Brennan krijgen unieke kansen voorgeschoteld.
«
»
13:55 Younger
Liza en Kelsey komen op gespannen voet te staan wanneer een selfmade miljardair een boek pitcht.
«
»
14:25 ER
Dr. Greene is woedend wanneer Weaver een onderzoek start naar zijn bekwaamheid als dokter, na zijn zware hersenoperatie. Dr. Carter probeert een jongen met mazelen te behandelen.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Reece krijgt een veelbelovende nieuwe aanwijzing in haar zoektocht, Sadie maakt zich zorgen over een verontrustende nieuwe ontwikkeling en Nell krijgt nieuws te horen dat alleen maar tot problemen kan leiden.
«
»
15:40 Cold Case
Er wordt een briefje gevonden en dit leidt het team ertoe een zaak van zelfmoord onder tieners te heropenen, waarbij verschillende interviews met buren en vrienden onderzoekers ertoe brachten te geloven dat de tiener van het dak was gesprongen.
«
»
16:25 CSI: Miami
Terwijl Calleigh en Ryan een lijk onderzoeken op de zolder van een verlaten woning, worden ze plots onder vuur genomen. Daarna steekt de schutter het huis in brand.
«
»
17:15 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een vrouw die eruit ziet als Lanie Parish lijkt. Korte tijd later wordt een lijk aangetroffen dat als twee druppels water op Esposito lijkt.
«
»
18:05 Rizzoli & Isles
Een man wordt dood aangetroffen, terwijl hij met handboeien vastzit aan zijn bed. Korsaks afscheidsfeestje komt dichterbij en zijn collega's maken aan een afscheidsvideo.
«
»
18:55 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een dubbele moord en ontvoering in New Hampshire. Rossi's plannen om zijn relatie met Krystall naar een hoger niveau te brengen, gaan niet zoals gepland.
«
»
19:40 Bones
Het team helpt Cam bij het oplossen van de moord op een niet geïdentificeerde jongen. De leden van het team beseffen dat ze thuishoren in Washington, D.C.
«
»
20:35 The Gilded Age
Het nieuwe treinstation van George komt in de problemen en George weet niet goed wat hij nu moet doen moet om de zaken weer op de rails te krijgen. Marian wordt door Agnes gewaarschuwd maar ze slaat haar advies in de wind.
«
»
21:35 The Gilded Age
Bertha heet het erg moeilijk gehad en George besluit om haar een handje te helpen. In het Russell-huis komt er iemand even langs en dit zorgt voor een grote impact op het personeel.
«
»
22:40 The Graham Norton Show
Comedian Graham Norton ontvangt gasten waarmee hij mensen, trends en nieuws deelt. Norton houdt monologen en andere komische sketches die excentrieke verhalen verbeelden terwijl hij beroemde gasten en muzikanten verwelkomt.
«
»
23:45 Friends
Joey is dolblij wanneer hij genomineerd is voor een prijs voor zijn rol in 'Days of Our Lives'. Verloofde Monica piekert als ze beseft dat ze nooit meer de spanning van een nieuwe relatie zal ervaren. Ross ziet Chandler uit een mannenstripclub komen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers