TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 De Smaaktoerist
In de Antwerpse Kempen vind je heerlijke streekproducten. De smaaktoerist Jeroen de Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, hij scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
09:30 Roger van Damme - Goud
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op. Dit keer heeft hij Sven Nys op bezoek en Roger maakt speciaal voor hem aardbeienbavarois.
«
»
09:55 De Dagschotel
Peter Goossens, chef van driesterrenrestaurant Hof van Cleve, is gek op eieren. Een zachtgekookt ei, een gepocheerd ei en zelfs rauw. De grote chef leert de kijker een omelet bakken volgens de regels van de kunst.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 De tip
Georges geeft makkelijke en milieuvriendelijke tips om mos in het gazon te bestrijden.
«
»
12:20 Red de meubelen
Oud wordt nieuw. In deze aflevering vormen we een oud bad om tot een hippe designzetel.
«
»
12:40 Zelf gedaan, goed gedaan
Jean-Luc realiseerde zelf zijn droomvilla met zwembad in het zuiden van Frankrijk. Aangezien hij het hele proces ook filmde, kunnen we het project van A tot Z meevolgen.
«
»
13:00 Het zelfbouwhuis
Er wordt verder gewerkt aan de opbouw van het plat dak. Een stuk van het oude huis wordt eerst afgebroken. Het dak wordt opgemeten voordat het wordt aangelegd. Ze beginnen met een EPDM-laag als dakdichting en dan wordt er aan de isolatie gewerkt.
«
»
13:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Bakken
Chef Roger van Damme verwent je met recepten voor fantastische taarten en heerlijke cakes. Bak mee en verras iedereen met lekkere koekjes, een chocoladetaart, pruimentaart of sinaasappelcake.
«
»
15:45 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe naar Siculiana, zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je enkele kilometers rijden. Maar de rijkdom van de zee lonkt, dus doen de vissers het er op eigen houtje en kleinschalig. Dit keer zit er seppia in de netten.
«
»
16:10 Smossen Mag
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Duncan, Loïc en Ounsia zijn in tenue en zetten hun handen en tanden in zelfgemaakt pastadeeg. In, op en rond het bord: alles is eetbaar en heel lekker ook.
«
»
16:40 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
17:50 Assisen
Interactieve serie waarin de kijker thuis de jury vormt en beslist over schuld of onschuld. De kijker krijgt te maken met een moordzaak met één slachtoffer en één beschuldigde en heel wat getuigen.
«
»
18:45 Recht Naar De Gevangenis
Assisenvoorzitter Peter Hartoch zit vier dagen achter slot en grendel. Hij berecht mensen dagelijks.
«
»
19:55 Café De Mol: Voorbeschouwing
Wekelijks programma waarin het verhaal van de afvaller van het programma 'De Mol' wordt verteld en waarin op zoek wordt gegaan naar tips om de mol te ontmaskeren.
«
»
20:00 De Mol
Een speciale treinrit voert de kandidaten door de spectaculaire canyons van Arizona. Een al even speciale autorit brengt hen naar een plek waar iedereen zich zal moeten bewijzen.
«
»
21:25 Café de Mol
Fans van de Mol kunnen bij Café De Mol terecht om samen met anderen de mol te proberen ontmaskeren. Met het gebruik van fragmenten en inzichten van de gasten, hopen ze zo dichter bij de waarheid te komen.
«
»
22:00 Viva la Feta
Te gast is Annelies Verlinden.
«
»
23:10 Replay
Jeff en Pieterjan van het Youtube-kanaal Supercontent gaan op zoek naar de allerleukste fragmenten uit het rijke tv-archief van de Play-zenders. Samen ontdekken ze legendarische momenten uit de talloze programma's van VT4, VIER en Play4.
«
»
23:35 De Mol
Een speciale treinrit voert de kandidaten door de spectaculaire canyons van Arizona. Een al even speciale autorit brengt hen naar een plek waar iedereen zich zal moeten bewijzen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers