TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:00 SOS Piet
De mosselsaus van Viviane is te zuur van smaak. Wanneer Elke losse rijst kookt, plakken de korrels aan elkaar en smaakt de rijst naar kookwater. Bij de Italiaanse appeltaart van Pascale zakken de appelen stuk voor stuk naar de bodem.
«
»
16:35 SOS Piet
Piet Huysentruyt schiet te hulp bij de bereiding van everzwijngebraad, gebakken tonijn en spekkoek.
«
»
17:05 SOS Piet
Arianes pommes dauphines springen open, zijn vettig en smaken zelfs niet lekker. Anne-Marie slaagt er niet in om sappige parelhoen mét een krokant korstje te bakken. Het deeg van Els haar limoentaart is te hard en de vulling is te vochtig.
«
»
17:40 SOS Piet
Chantal heeft de hulp van Piet ingeroepen om tomatenconfituur te maken. Mireille durft haar vissaus niet op tafel zetten, omdat die geschift uit de oven komt. Tom is dol op mokka parfait, maar zijn mengsel zakt naar de bodem en vormt geen geheel.
«
»
18:10 SOS Piet
De hollandaisesaus van Sonja schift en is zuur van smaak. Annemiek is dol op varkenshaasje met champignonsaus, maar haar vlees is te gaar, de saus is te waterig en het bakvet komt bovendrijven. Jan heeft problemen met zijn Sachertorte.
«
»
18:45 SUPER 50
Deze keer met optredens van onder meer Pitti Polak, Rozalla, The KLF en CeCe Peniston.
«
»
19:50 Secret Millionaire
Sean Peyton is miljonair en de zoon van een projectontwikkelaar die een park wil sluiten om er te bouwen. De rechtenstudente Allison demonstreert hiertegen. De twee ontmoeten elkaar en de vonk springt over, maar Sean vertelt niet wie hij is.
«
»
21:20 Het mooiste moment
Gaston Berghmans neemt plaats in de studio van Luc Appermont voor zijn mooiste momenten.
«
»
22:50 De Pfaffs
Lyndsey is hoogzwanger en kan elk moment bevallen. Dave wijkt geen seconde van haar zijde. Omdat alle gsm-verkeer in het ziekenhuis verboden is, gaan Debby en Kelly op zoek naar een andere manier om met hun hoogzwangere zus te communiceren.
«
»
23:35 Zeg 'ns Aaa
Op de dag dat Lydie het ziekenhuis verlaat, gaan Koos en Mien naar de selectie voor de Weekend Quiz.
«
»
00:05 Zeg 'ns Aaa
Koos en Mien zijn door de eerste selectie voor de quiz gekomen. Jopie heeft voor Koos een fiets gebouwd die eruitziet alsof hij op de schroothoop hoort, dus hij zal nooit gestolen worden.
«
»
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers