TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Vanilla Sky
De dag nadat hij als een blok gevallen is voor de mooie Sofia, raakt charmeur David verminkt bij een zwaar auto-ongeluk en beginnen zich steeds meer vreemde gebeurtenissen voor te doen.
«
»
17:25 Hellfire Heroes
Ijzel verandert de snelweg in Slave Lake in een dodelijke val. De vrijwillige brandweer zorgt ervoor dat de vlammen van een brandende trailer niet overslaan op het nabijgelegen bos. Een klein team moet twee levensbedreigende oproepen beantwoorden.
«
»
18:15 De Familie Backeljau
De Backeljaus zoeken een huishoudster. Cois en Franky organiseren een sollicitatiegesprek en Maria waarschuwt hen dat het uiterlijk niet van belang is: ze moet kunnen schoonmaken. Op Cois en Franky kan je rekenen.
«
»
18:50 De Familie Backeljau
Marcel gaat verhuizen en de Backeljaus gaan uit hun dak. Er wordt een korte maar ontroerende afscheidsceremonie gehouden en Marcel vertrekt. De Bomma stort zich met de Jeans op het edele voetbalspel.
«
»
19:25 Flodder
De buurtbewoners proberen de Flodders met een list uit de wijk te krijgen: ze vragen Johnnie om tweeduizend liter whisky te leveren. De whisky is echter plotseling verdwenen wanneer de politie een inval doet.
«
»
20:00 Flodder
Zoon Kees is opgeroepen voor militaire dienst, maar de familie wil dat koste wat het kost voorkomen. Daarvoor nemen ze vergaande maatregelen.
«
»
20:35 A Bronx Tale
Lorenzo probeert zijn negenjarige zoon Calogero ver weg te houden van de misdadige maffiawereld, waar de beruchte Sonny een grote rol speelt. Als Calogero getuige wordt van een moord en in Sonny de dader herkent, lijkt zijn lot bezegeld.
«
»
22:40 Ge Hadt Erbij Moeten Zijn
Urbanus bekent een kwajongensstreek die vooral zijn vriend Fernand in de problemen bracht. Pascal Braeckman vertelt over hoe hij zijn plechtige communie deed. Het is een feest geweest dat de hele familie zich zal blijven herinneren..
«
»
23:15 Deadly Drops: Eaten By An Escalator
Wanneer roltrappen of liften het plotseling begeven, kunnen deze bescheiden mechanische innovaties dodelijk worden. Verhalen uit de eerste hand onthullen de waarheid achter mensen die vastzitten en zelfs levend worden ingeslikt.
«
»
00:10 Hellfire Heroes
Brandweerlieden zijn bang dat de chauffeur vastzit in een brandende vrachtwagen. In Edson moet de brandweer een hydraulische schaar gebruiken om een chauffeur te bevrijden nadat deze met zijn pick-uptruck over de kop is geslagen door ijzel.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers