TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek dansende tomaten in de serre in de tuin, een toverpop aan de muur van de slaapkamer en zie hoe Boekenjongen brood roostert door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
06:20 Ollie
Charles vindt een briljant nieuw spelletje uit bij de rivier. Hij is blij om dit met Ollie te delen en zelfs de visjes spelen mee.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee wil dat zijn fiets sneller gaat, dus Mo stelt voor om de stabilisatoren te verwijderen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:45 Simon
Moeder vertelt Simon en Gaspard dat ze een schat heeft begraven in de tuin van oma en opa toen ze klein was. Simon en Gaspard proberen het te vinden met de schatkaart die ze op zolder hebben gevonden.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo en Amelia vinden iets wat niet in het bos hoort: afval. Ze gaan dit onderzoeken.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De koningin gaat een champignontaart maken. Tim en Tom worden op de precies op het juiste moment ziek, zoals altijd wanneer ze iets nieuws moeten proeven.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is verdrietig. Hij is zijn rode balletjes kwijt. Marie koopt voor hem een nieuwe gele bal.
«
»
07:30 Molang
Molang laat een slaapverwekkende bloem in de soep van het banket vallen. Het hele kasteel valt in slaap, waardoor Molang en Piu Piu kunnen genieten van het kasteelleven.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir willen stiekem wat lekkers bakken in de keuken van Mangiafiamma, maar als Bettina per ongeluk een ketel betovert staat het hele dorp op zijn kop.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:55 Zingaburia
Een onbekende tovenaar die aan boord is geglipt wil alle dieren verkopen en Torro, Toon en Spacey achterlaten op een planeet waar alleen maar mieren wonen. Gelukkig komt de mama van Spacey op bezoek.
«
»
08:10 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:15 Sander & Beter
Sander is nooit peter van een dier geworden; steeds is een van zijn collega-wrappers met die eer gelopen. Tijd om een ultieme poging te doen om peter te worden van de monniksgieren in Planckendael.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 #LikeMe
Caro en haar vrienden hebben een sleepover op het SAS. Wat een vrolijke nacht moest worden, draait uit op een emotionele zoekactie naar Titin, die thuis verward is vertrokken en dan haar weg kwijt is geraakt.
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:30 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
09:35 De Faker
Heritier moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Thiam.
«
»
09:50 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
«
»
10:00 De Smurfen
Koksmurf wordt jaloers op Smurflili wanneer zij wafels bakt die lekkerder zijn dan de zijne. Hij wil weten wat haar geheim is en doet er alles aan om erachter te komen. Hij gaat hiernaar op zoek samen met een groepje Smurfen.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
«
»
10:15 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
«
»
10:20 Nachtraven: compilatie
Spelprogramma waarin elke week drie duo's de kans krijgen om op een unieke plaats de nacht door te brengen. Daar onderwerpt de Nachtraaf hen aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van 'Nachtraaf van de week'.
«
»
11:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
«
»
11:20 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:30 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
12:10 Wereldbeesten
In deze aflevering leren we de giraf uit Zuid-Afrika, de muskusos uit Zweden en de alpensteenbok uit Oostenrijk kennen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Je moet nooit knappe collega's uitnodigen bij je thuis, tenzij... Floors vader heeft een vrouwelijke collega uitgenodigd. De moeder van Floor wordt stikjaloers en de sfeer zo gespannen, dat Floor en Kees met ingehouden adem aan tafel zitten.
«
»
12:35 Kosmoo
Floris, de neef van Ellis, gaat op spokenjacht in een oude, vervallen fabriek. Ellis volgt alles via haar smartphone, maar dan valt plotseling het contact weg.
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Oma en oma geven vuistjes, ze voetballen en ze racen, maar tussendoor maken ze natuurlijk ook tijd voor een stukje taart.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
13:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
«
»
13:30 De Hazenschool: Bewakers van het gouden ei
Max heeft een wens: lid worden van de coolste bende van de stad. Met een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken. Het vliegtuigje stort echter neer op een merkwaardige plek in het bos: bij de Hazenschool, waar hazen tot paashazen worden opgeleid.
«
»
14:40 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
14:45 Prinsessia
Basiel is helemaal bezeten van de superheld in zijn stripboek. Hij droomt ervan om ook een échte superheld te zijn. Na wat goede raad van Madeliefje neemt hij een beslissing: Basiel is van nu af aan Superbasiel.
«
»
15:00 Mega Mindy
Als de krant een foto belooft te plaatsen van degene die het meeste afval opruimt, wil de commissaris die prijs graag winnen. Omdat hij zelf zo lui is, moeten Mieke en Toby het werk voor hem doen.
«
»
15:25 Samson en Marie
Samson en Marie krijgen van Alberto te horen dat Prinses Albertia komt uit het verre Oosten.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn door hun stam uitgekozen om een piramide in de jungle te gaan zoeken. Wat ze niet weten is dat het goed bewaard wordt door een slang.
«
»
15:35 De Smurfen
Lolsmurf verandert Dichtersmurf in Gargamels moeder, maar ze zitten gevangen in Gargamels krot.
«
»
15:50 Presto's magische school
Om indruk te maken op Lorenzo, lokt Vincent Lisa in de val en chanteert hij haar. Of hij meldt dat ze de regels gebroken heeft, of ze is zijn assistent voor een week. Lisa accepteert zijn voorstel, maar Vincent maakt misbruik van de situatie.
«
»
16:05 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
«
»
16:30 Rox
Computerhackers hebben het banknetwerk overgenomen en halen alle rekeningen leeg. Team ROX onderzoekt de zaak onder leiding van Rick. Het wordt een zenuwslopende race tegen de klok, want het geld verdwijnt snel.
«
»
16:55 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
17:05 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:10 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
17:25 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
17:35 Nachtwacht
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen. De Nachtwacht moet alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
«
»
18:00 De Hoppers
Jackie gaat op zoek naar een manier om in het wereldrecordboek te komen. Telkens wanneer ze een record vindt om te verbreken, is iemand anders haar voor.
«
»
18:20 Gamekeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 #LikeMe
Caro en haar vrienden hebben een sleepover op het SAS. Wat een vrolijke nacht moest worden, draait uit op een emotionele zoekactie naar Titin, die thuis verward is vertrokken en dan haar weg kwijt is geraakt.
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:45 De regels van Floor
Regel: Als je heel nodig moet poepen, doe dit dan niet in... Floor is verliefd op een jongen met een skateboard en bewondert hem van een afstandje. Als hij haar bij hem thuis uitnodigt, moet Floor tot overmaat van ramp heel erg nodig poepen.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:10 Arcadia
Milly neemt dienst op Kazerne Zuidpoort. Ze wil haar vader zoeken in het Buitengebied. Terwijl moeder Cato probeert de familie bij elkaar te houden, wordt Alex onder druk gezet om hen te verraden.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers