TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 The Big Bang Theory
Penny verbaast iedereen wanneer ze een hele hoop wetenschappelijke kennis blijkt te hebben terwijl Bernadette geïnteresseerd raakt in Leonards onderzoek.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Autumn in New York
Will, een welgestelde 48-jarige restaurateur en verstokte playboy, verleidt de 22-jarige Charlotte, de dochter van een ex-vriendin van hem. Nadat Charlotte hem vertelt dat ze terminaal ziek is, begint Will gaandeweg diepere gevoelens te koesteren.
«
»
16:50 The Bold Type
Scarlet wankelt over hun nieuwe dynamiek en dwingt iedereen zich aan te passen. Jane probeert om te gaan met de veranderingen in de rol van Jacqueline bij het tijdschrift. Sutton maakt de balans op van haar positie bij Scarlet.
«
»
17:50 L.A.'s Finest
Na hun verbluffende ontdekking, weten Syd en Nancy niet meer wie ze wel kunnen vertrouwen en wie niet. Ondertussen onderzoekt het team een moord in een van de stadsparken van Los Angeles.
«
»
18:45 50 First Dates
Henry Roth is een verstokte vrijgezel, maar wanneer hij Lucy leert kennen, verandert zijn leven drastisch en wil hij met haar verder. Het enige probleem is dat Lucy geen kortetermijngeheugen heeft.
«
»
20:30 In Her Shoes
Mannenverslinder Maggie botst met haar keurige zus Rose en raakt bevriend met een weduwnaar. Wanneer hun oma echter verschijnt, worden ze geconfronteerd met wat akelige waarheden over zichzelf en hun familie.
«
»
22:55 Crimi Clowns
Ronny en Wesley gaan langs de berm van de E19 op zoek naar het lijk van Jay. Het is verdwenen. André de Polies probeert Ronny te flikken en Rachel is woedend. Tijdens hun optreden op een feestje voor een negentigjarige komt er nieuws over Jay.
«
»
23:30 Crimi Clowns
Lou heeft Katia een auditie beloofd en Ronny krijgt de woede van de Patron over zich. De mannen worden opgewacht door vier wraakzuchtige Marokkanen en de turbulente nacht eindigt in een stripclub in Breda, met een persoonlijk drama voor Ronny.
«
»
00:00 The Last Kingdom
Uhtred en zijn mannen naderen Bebbanburg als op dat moment de voorbestemde zoon Wihtgar weer ten tonele verschijnt met enkele sluwe plannen. Het nieuws van het verraad van Cnut bereikt Wessex.
«
»
01:05 The Fix
Maya en Matthew doorzoeken het huis van Sevvy in de hoop dat ze hem kunnen arresteren, terwijl Wiest de druk opvoert om zo snel mogelijk een zaak tegen de man op te bouwen. Ezra probeert ondertussen het imago van zijn cliënt op te poetsen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers