TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Mystery 101: Words Can Kill
Een boekenfestival op de universiteit van professor Amy Winslow verloopt niet zoals gepland, als een van de gasten wordt vermoord. Rechercheur Travis Burke arresteert Amy's vader. Amy doet er alles aan om te bewijzen dat hij onschuldig is.
«
»
07:55 The Bachelor Australia
Nick nodigt een gelukkige vrijgezel uit voor een single date. Later nemen de dames deel aan een leugendetectortest tijdens een groepsdate.
«
»
09:00 The Bachelor Australia
Vier van de vrijgezellen genieten van een groepsdate op Eastern Creek Speedway. Ondertussen worstelt de gekozen vrijgezelle zich door een intiem gesprek met Nick op een single date.
«
»
09:55 The Bachelor Australia
Cass heeft lang gewacht, en eindelijk is haar tijd gekomen. De tijd voor Cass' sprookjesachtige eerste date is aangebroken, maar ze is misschien nog niet klaar om de waarheid van Nick te horen.
«
»
11:00 The Bachelor Australia
Er broeit spanning tussen de meisjes, waardoor lang gekoesterde wrok en jaloezie hoog oplopen.
«
»
12:05 The Bachelor Australia
De meisjes gaan op een jaren vijftig geďnspireerde bowling date met Nick. Het wordt emotioneel als de meisjes een brief schrijven aan hun toekomstige zelf in 2028.
«
»
13:05 Picture Perfect Mysteries
Er klinkt een schot terwijl huwelijksfotograaf Allie Adams foto's maakt van de eerste dans van een bruid en bruidegom. De bruidegom valt dood neer. Allie raakt betrokken in het onderzoek.
«
»
14:35 Perfect House, Secret Location
Steffi en Jimmy zoeken een plek met veel ruimte, maar ze moeten de woonplaats ook leuk vinden.
«
»
15:30 Perfect House, Secret Location
Steve Jones helpt Ronnie en Ahmad bij een levensveranderende verhuizing uit Hartlepool. Hij toont hen een penthouse aan het water, een rietgedekte cottage, een omgebouwd stenen gebouw en een knap herenhuis, maar ze hebben geen idee waar ze zijn.
«
»
16:30 Britain's Most Expensive Houses
John en Mary bekijken een villa die op veertig hectare staat voor een klant die miljonair is. Leena en Shereen stellen twee 'Instagrammable' appartementen samen. Managing director Guy neemt een van zijn grootste klussen ooit aan.
«
»
17:25 Britain's Most Expensive Houses
Makelaar Lee probeert een koper te vinden voor Huxley House op Billionaire's Row dat 17,5 miljoen pond waard is. Toby hoopt dat hij Black House in York kan verkopen dat 1,1 miljoen pond waard is, inclusief een draaitafel voor auto's.
«
»
18:25 Changing Rooms
Laurence Llewelyn-Bowen en Whinnie Williams brengen hun creatieve en individuele flair naar Tunbridge Wells. Ze helpen buren Eddie en Lotta en Charlotte en Stuart om elkaars niet-functionerende familiewoonkamers te transformeren.
«
»
19:25 Changing Rooms
Ann en Kevin, en hun dochter Hannah en haar man Chris knappen een kamer op in elkaars huis. Ze richten een multifunctionele kantoorslaapkamer uit de jaren 1960 opnieuw in, en een woonruimte in een omgebouwde garage in het marktstadje Bedworth.
«
»
20:25 Paramedics
Twee ouders bellen een ambulance voor hun zoon wiens arm is afgerukt. Een jongetje heeft moeite met ademhalen. Er is een verwonding bij een vechtsportstudio.
«
»
21:20 Paramedics
Ambulanceverpleegkundigen worden opgeroepen om een oudere man te helpen die al enkele dagen vastzit in een badkuip. Een bewusteloze peuter met hoge koorts heeft dringend hulp nodig.
«
»
22:15 Forensic Files II
Een gruwelijke moord in een kerkje in een klein stadje stuurt speurders op zoek naar de moordenaar.
«
»
22:45 Forensic Files II
Een verzekeringsagent wordt neergeschoten in zijn kantoor, maar de moordenaar laat geen vingerafdrukken achter en er wordt geen moordwapen gevonden op de plaats delict. Dan vinden onderzoekers een aanwijzing die onzichtbaar is voor het blote oog.
«
»
23:15 Forensic Files II
Een gezonde, jonge moeder sterft op mysterieuze wijze na een klein verkeersongeval.
«
»
23:45 Forensic Files II
Rechercheurs zoeken naar aanwijzingen om de persoon achter een gruwelijke moord te vinden.
«
»
00:15 World's Most Evil Killers
Er wordt in detail gekeken naar de Schotse seriemoordenaar Robert Black die het op jonge meisjes gemunt heeft. Zijn slachtoffers zijn tussen de vijf en elf jaar oud. Over een periode van zes jaar heeft hij vier meisjes vermoord.
«
»
01:15 World's Most Evil Killers
Criminologen, psychologen en rechercheurs geven een diepgaande blik op de levens en misdaden van enkele van 's werelds meest beruchte en wrede moordenaars.
«
»
03:05 Blind Gekocht NL
Job en Denise wonen met hun 3-jarige dochtertje Izou in een klein appartement in het drukke Amsterdam-West. In de zoektocht naar hun droomhuis lopen zij tegen allerlei obstakels aan. Ook komen zij er samen niet uit.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers