TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Weekend
Met dit programma geniet je elk weekend van de beste tracks.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 The First 48
Als een man thuis in Atlanta wordt doodgeschoten met een AK-47, ontdekt rechercheur Kevin Leonpacher dat de vrouw van het slachtoffer een duister geheim bewaart dat de familie kapot kan maken.
«
»
10:55 The First 48
Een jonge moeder wordt doodgeschoten en zwaar verbrand gevonden in de achterbak van haar auto nadat ze een nacht wild uit is geweest in New Orleans.
«
»
11:50 The Golden Compass
De kleine Lyra vindt een magisch kompas in een parallel universum. Hiermee trekt ze erop uit met haar kameraden om haar beste vriend Roger te redden.
«
»
13:45 King Arthur: Legend of the Sword
De jonge Arthur groeit arm op in Londinium en ontdekt later dat hij de zoon van de koning is, wanneer hij het magische zwaard Excalibur uit een steen trekt.
«
»
15:50 Pawn Stars
Iemand brengt een prent binnen die van Renaissance-meester Rafaël moet zijn. Het is vermoedelijk een van de meest kostbaarste stukken die de Harrisons ooit in handen hebben gehad. Corey onderzoekt een Ibanez gitaar uit de jaren '70.
«
»
16:15 Pawn Stars
Een gesigneerd exemplaar van een in beperkte oplage uitgegeven Seven Years in Tibet. Corey en Chumlee maken zich vrolijk over een Three Stooges promotieprojector. En Chum zoekt naar manieren om het begin van de week op te fleuren.
«
»
16:40 Pawn Stars
Aan de Harrisons wordt een Harley-Davidson uit 1966 aangeboden. Corey onderzoekt of het de investering waard is. Rick wordt aan de jaren '60 herinnert, wanneer iemand een verzameling promotieposters van NBC binnenbrengt.
«
»
17:10 Pawn Stars
Hijs de zeilen met de Pawn Stars als er een penning met de Britse ontdekkingsreiziger James Cook binnenkomt. Wordt de penning een ontdekking voor Rick of loopt de deal op de klippen?
«
»
17:40 Pawn Stars
Rick gaat ervoor als hem een zeldzame foto wordt aanngeboden van Babe Ruth in z'n eerste seizoen. Heeft hij beet of wordt hij op het verkeerde been gezet?
«
»
18:05 Pawn Stars
Iemand brengt een originele tekening van Rocky en Bullwinkle binnen. Rick krijgt vermoedelijk een eerste uitgave van Richard Nixons memoires aangeboden. Chumlee probeert doodgewone voorwerpen duurder te verkopen.
«
»
18:35 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een tekening van de Batman-Spiderman crossover uit 1995 aangeboden. Corey en Chum moeten beslissen of het een winstgevende aankoop is. Rick bekijkt een dodelijke hellebaard uit de Onafhankelijkheidsoorlog.
«
»
19:00 Pawn Stars
Rick moet een monumentaal besluit nemen als het programma van de onthullingsceremonie van het Vrijheidsbeeld te koop wordt aangeboden. Ontketent deze koopwaar een revolutie of zal er voor iedereen vrede en gerechtigheid zijn?
«
»
19:30 Pawn Stars
Een gesigneerd album van AC/DC wordt te koop aangeboden. Rick is enthousiast over een Beals Model Remington revolver. Bovendien zoekt hij naar nieuwe wegen om het pandjeshuis bekender te maken, maar dat levert ergernis op bij de anderen.
«
»
20:00 Pawn Stars
Raak in de ban van Pawn Stars als een door de legendarische goochelaar Harry Houdini geschreven en gesigneerd boek in de winkel belandt. Zal Rick zijn foefje kunnen uithalen en een deal sluiten of zal die kans in rook opgaan?
«
»
20:25 The Terminator
Een ogenschijnlijk onverwoestbare cyborg reist vanuit de toekomst naar Los Angeles in 1984. Zijn doel is het doden van een serveerster, wiens ongeboren zoon de oorlog tegen de machines zal leiden.
«
»
22:25 The Blind Side
De dakloze, Afro-Amerikaanse puber Michael wordt liefdevol opgevangen door de welgestelde Leigh Anne en haar gezin. Ze moedigen hem aan om zijn talent voor football te benutten.
«
»
00:55 NCIS: Los Angeles
Akhos Laos, een voormalige agent van Black Ops, werd getraind door Hetty Lange. Hij wil wraak op Hetty nemen, omdat zij hem aan het leven van Black Ops heeft geďntroduceerd.
«
»
01:55 NCIS: Los Angeles
Terwijl het team de diefstal van een computervirus onderzoekt, denken Callen en Sam na over hun toekomst bij het bureau. Kensi en Deeks overwegen aan kinderen te beginnen.
«
»
02:40 NCIS: Los Angeles
CIA-officier Veronica Stephens vraagt het NCIS-team om hulp. Een landbouwingenieur vroeg haar om te helpen naar de Verenigde Staten te vluchten, maar verdween.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers