TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Criminal Minds
Het team reist af naar Oklahoma waar de lijken van een man en twee vrouwen zijn gevonden. Omdat bij de drie slachtoffers de ogen vakkundig werden verwijderd, is de lijkschouwer ervan overtuigd dat de moordenaar een medische opleiding heeft gevolgd.
«
»
07:35 Criminal Minds
Het team reist af naar Oklahoma waar de lijken van een man en twee vrouwen zijn gevonden. Omdat bij de drie slachtoffers de ogen vakkundig werden verwijderd, is de lijkschouwer ervan overtuigd dat de moordenaar een medische opleiding heeft gevolgd.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Los Angeles. De slachtoffers hebben allemaal afdrukken van hoektanden in hun nek en zijn daardoor gelinkt aan Dante, een rockster die helemaal opgaat in zijn alterego.
«
»
10:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Criminal Minds
Het team krijgt te maken met een seriemoordenaar die de werkwijze van Karl Arnold, een crimineel die vier jaar geleden werd gearresteerd, probeert te kopiëren. Karl beweert dat de man hem heeft gecontacteerd.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Criminal Minds
Na een bloedbad veroorzaakt door George 'The Boston Reaper' Foyet worden alle leden van het BAU-team door Strauss ondervraagd. Ze wil vooral te weten komen welke rol Hotch heeft gespeeld in het drama.
«
»
13:55 Bull
Bull wordt ingehuurd om een vrouw te helpen die vastbesloten is tegen het juridisch advies in te gaan, wanneer ze erop staat schuldig te pleiten voor de moord op een rijke filantroop die als tiener op haar aasde.
«
»
14:45 CSI: Vegas
Tieners ontdekt een dode vrouw achter het stuur van een verlaten auto in een spookstad in Nevada.
«
»
15:30 C.S.I. New York
Het team onderzoekt de zaak van een gemaskerde man die aan de voet van een wolkenkrabber dood gevonden wordt. De stad wordt al een tijdje geteisterd door verschillende mysterieuze sterfgevallen.
«
»
16:20 CSI: Miami
Kyle, de zoon van Horatio, vraagt hulp aan zijn vader wanneer zijn vriend Brian vermist wordt. Wanneer ze op zoek gaan naar Brian, vinden ze een verkoold lijk tussen een hoop autobanden. Meteen worden Brian en zijn vriendin hoofdverdachten.
«
»
17:10 Criminal Minds
Terwijl Hotchner de dood van Hayley probeert te verwerken, trekt het team naar Nashville, Tennessee, om er de moord op twee jonge vrouwen te onderzoeken. De slachtoffers werden allen in hun eigen huis omgebracht.
«
»
18:00 Criminal Minds
Het team moet het verleden van een crimineel in kaart brengen om hem, nadat deze ontsnapt is en aan het moorden is geslagen, te pakken te krijgen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team trekt naar Atlantic City waar ze twee vergelijkbare zaken moeten onderzoeken: één vrouw werd dood teruggevonden op een speelplein, de ander in een pretpark. Beiden waren klein, als pop verkleedt en stierven aan een acute hartaanval.
«
»
19:35 Criminal Minds
Verschillende jongeren plegen op dezelfde dag zelfmoord in een stadje in Wyoming. Onder druk van JJ besluit Hotch de zaak te onderzoeken. Penelope doorzoekt de computer van een van de slachtoffers en doet een verrassende ontdekking.
«
»
20:25 The Rookie
Agent Nolan en de LA-afdeling van de FBI roepen de hulp in van FBI-rekruteerder Simone Clark. Een van haar oud-studenten wordt verdacht van terrorisme na een explosie in een plaatselijke elektriciteitscentrale.
«
»
21:10 The Rookie
Het team werkt samen met de LA-afdeling van de FBI om te voorkomen dat een aantal autobommen afgaan die door de stad zijn verspreid door een vermoedelijke terrorist. De taskforce staat wantrouwend tegenover de betrokkenheid van de CIA in de situatie.
«
»
22:00 The Rookie
Sergeant Gray steunt Nolans wens om een trainingsofficier te worden en rijdt met hem mee om hem voor te bereiden op het examen. Tim en Lucy maken plannen voor Moederdag en een romantische vakantie.
«
»
22:50 The Rookie
Agent Nolan moet een week in eenzame opsluiting doorbrengen in een rustig stadje. Hij is daar samen met een jonge lokale agent die nog wat te leren heeft. Brigadier Bradford en agent Chen gaan samen undercover in een zaak van mogelijke drugshandel.
«
»
23:35 Bull
Chunk doet zijn dochter een plezier en overtuigt Bull om een tiener te vertegenwoordigen die terecht staat voor een overval en weigert de naam van zijn medeplichtige te noemen. Chunk is achterdochtig over Anna's vriend.
«
»
00:20 The Blacklist
Red vermoed dat er een gevaarlijk sociopsychologisch experiment gaande is wanneer er verschillende niet-gewelddadige burgers in moordenaars veranderen. Tegelijkertijd heeft Red een voorstel voor Naomi.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Without a Trace
Het team zoekt naar Jack's vriend en collega, FBI-agent Max Cassidy. De agent verdween kort nadat hij een emotioneel bericht op het antwoordapparaat van zijn vrouw achterliet over de moord op zijn partner.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers