TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Klus en Lui willen goochelen. Ze boren een gat in de vloer van Plops slaapkamer. Daarna laten ze een dun draadje zakken en maken het vast aan de emmer, die in het midden van de melkherberg staat.
«
»
06:00 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:15 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot maar zachtaardig en vriendelijk.
«
»
06:25 Wickie de Viking
Faxe houdt van dieren. Maar helaas maakt hij een fout als hij een wolvenwelp oppakt. De moeder van het jonge welpje opent de jacht op de Vikingen om haar kleintje terug te krijgen.
«
»
06:40 K3 Kan Het!
Josje verrast Nicolas op een dinotentoonstelling en ze bakken samen een dinotaart. Kristel wacht Hannes op in de luchthaven, want hij wordt opgeleid tot piloot. En Karen en Janne bouwen na sluitingstijd een feestje in de supermarkt.
«
»
07:00 Hallo K3
Als Karen uitzinnig reageert op een spin, beslist Kristel dat ze in therapie moet om verlost te worden van haar fobie. Josje schept op en zegt dat ze nooit bang is. Als ze dan verneemt dat Bas gek is op tattoo's, beslist ze er eentje te laten zetten.
«
»
07:25 K3 Kan Het!
Karen neemt Léah en Daliena mee met de limousine om een dagje te gaan shoppen. Josje pakt het rustiger aan en geniet van een heerlijke verwendag met Nova. En Kristel en Marie worden echte kunstenaars en laten zich gaan met verf.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte krijgen te maken met de kidnapping van een rashond. De dader eist een enorme som losgeld. Op Aziz zijn oude lagere school is een inbreker ervandoor met de opbrengst van het mosselfestijn. Samen met Obi hoopt Aziz de dader te ontmaskeren.
«
»
08:15 Code van Coppens
Een aflevering vol broeder- en zusterliefde. Koen en Kris Wauters spelen tegen Jelle en Clara Cleymans. Tijdens een schokkend voodoo-spel moeten Koen en Jelle hun broer en zus blindelings vertrouwen. En dat blijkt moeilijker dan gedacht.
«
»
09:10 Nonkel Jef
Nonkel Jef en Sander zien het wel zitten om in een serviceflat te gaan wonen. Odette en Izzi denken daar heel anders over en doen er alles aan om hen op andere gedachten te brengen.
«
»
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Chicago Med
Maggie krijgt verontrustend nieuws over een nieuwe vriend. Om hem te kunnen helpen negeert ze het protocol. Een van de artsen van het Med wordt de SEH binnengebracht na zwaar te zijn mishandeld.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Doe Maar Duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat iedereen bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
14:15 Loïc Tussen 2 vuren
VTM-kok Loïc van Impe scherpt zijn messen en gaat de strijd aan met een chef-kok. Beide chefs maken een gerecht op basis van de ingrediënten die ze voorgeschoteld krijgen van een bekende Vlaming. De verliezer moet afwassen.
«
»
14:45 Chicago Fire
Severide maakt geen goede eerste indruk als hij tegen het bevel in een oude zaak heropent. Herrmann is ondertussen op een missie om erachter te komen wat de brand startte in het appartement.
«
»
15:35 Chicago P.D.
Wanneer Burgess bij de achtervolging van een verdachte gewond raakt, krijgt ze een schokkende diagnose. Een moordzaak verandert in een zaak van vermiste personen, met een sinistere wending.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
17:15 Mr. Bean
Mr. Bean brengt een bezoekje aan de kapper om zichzelf een nieuw kapsel aan te meten. Verder neemt hij, samen met Teddy, deel aan een show en belandt hij in de problemen met een treinconducteur.
«
»
17:50 De Vermeires
Jacques Vermeire zet de deuren van zijn villa in Keerbergen open. Samen met zijn zoon Maxime, zijn dochter Julie en Julie's vriend Laurins biedt hij een unieke inkijk in hun leven.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Een kijkje of de boeren al vlinders in de buik hebben. Dina Tersago is de Cupido van dienst.
«
»
21:05 Sergio Over De Grens
De Faeröer komen prachtig in beeld wanneer acteur Axel Daeseleire samen met Sergio nieuwe ingrediënten en unieke smaken gaat verkennen.
«
»
22:15 Eenmaal Andermaal
Jacques vormt deze week een duo met William Boeva en Axel met Sven De Ridder. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
«
»
23:30 Timeless
Flynn beweert dat er een link is tussen Benedict Arnold en Rittenhouse en wil hiermee het trio overhalen om met hem samen te werken.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers