TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Rich Holiday Poor Holiday
Deze keer mogen Nadine, haar twee dochters en mama Tina genieten van een all-inclusive verblijf in het Duitse Saksen, terwijl Gail, Matt en hun twee zonen een enorme cultuurshock beleven in het badplaatsje Cromer in Norfolk.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 UEFA Champions League Magazine
Voetbalprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de belangrijkste ontwikkelingen rondom de UEFA Champions League, met interviews en achtergrondverhalen.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Project Runway All Stars
De designers brengen een ode aan de barokstijl door het maken van haute-couturejurken.
«
»
12:50 The Hotel Inspector
Mike en Joss vertrokken naar de Franse Pyreneeën om er een hotel te openen voor wielertoeristen. Ze investeerden bijna al hun geld in de zaak, maar er komt financieel veel minder binnen dan gedacht. Ze roepen de hulp in van Alex.
«
»
13:40 Your Home Made Perfect
De gepensioneerde Dennis en parttimer Christine hebben er altijd van gedroomd om aan de kust te wonen in een huis dat ruim genoeg is voor hun grote familie. Een voormalig Bed en Breakfast in Margate met zes slaapkamers lijkt perfect te zijn.
«
»
14:45 Rich Holiday Poor Holiday
Zakenpartners en vrienden Sunil en Nilesh moeten het met een kampeervakantie op het platteland van Wiltshire stellen, terwijl de werkloze vriendinnen Suzanne en Ursula van een zonnig verblijf genieten tussen de wijngaarden in het Portugese Viseu.
«
»
15:40 Foodtruck gezocht
De grote droom van vader Patrick en zoon Siemen is om samen een foodtruck op te zetten.
«
»
16:30 Kitchen Nightmares
Chef Ramsay keert terug naar enkele restaurants die hij geholpen heeft om te zien hoe die er nu voor staan.
«
»
17:25 Help, Mijn Man Is Klusser
In het Noord-Hollandse Schagerbrug woont Selena met haar piepjonge gezin in een bouwval. Ze hebben de ruimte opgezocht vanwege haar grote hobby, paarden. Maar wat als een droom begon, is nu een nachtmerrie aan het worden.
«
»
18:40 Steenrijk, Straatarm
In het altijd bruisende Istanboel, verblijft Berkant Dural met zijn beste vriend Steven Kwik. Hij heeft een huis in Nederland en ruilt deze week van huis met de alleenstaande moeder Zuhely Lomp en haar drie kinderen in Tilburg.
«
»
19:35 White House Down
Als het Witte Huis wordt aangevallen door een groep huurlingen komt een agent in actie. Hij moet niet alleen zijn dochter beschermen, maar ook de president van de Verenigde Staten.
«
»
22:00 Alloo SEXpliciet
Luk Alloo gaat op pad met mannen en vrouwen die hun lichaam verkopen voor geld. Ze werken als pornoacteur, als prostituee of als webcammer.
«
»
23:10 Gestrand op Honeymoon Island
De bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft.
«
»
00:30 No-Go Zones - The Worlds Toughest Places
Detroit behoort tot de gevaarlijkste steden van de VS, en dan vooral de buurt rond Seven Mile Road. Hier durft zelfs de politie enkel overdag te patrouilleren. De Seven Mile Bloods zwaaien hier de plak.
«
»
01:25 Can't Pay? We'll Take it Away!
De deurwaarders worden geconfronteerd met de eigenaar van een schoonheidssalon. Een filmproducent is flink in de problemen gekomen, en een moeder en zoon proberen een schuld te ontduiken.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers