TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Vos en Haas
Om in Lola's ogen te schitteren, besluit Bernard een dappere ridder te worden om haar te bewijzen wat hij waard is. Hij vraagt Rock om hem te helpen een draak te bouwen die hij kan verslaan om indruk te maken op zijn geliefde.
«
»
06:01 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Samen beleven de vriendjes allerlei avonturen.
«
»
06:17 Ziggy en de Zootram
Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
06:28 Liselotte
Lieselotte heeft honger van het bezorgen van de post. De appels komen goed van pas bij een stand langs de weg. Ze eet alle appels zonder iets in de kassa te gooien. Als de boer die de kraam bezit de lege kassa ziet, is ze verdrietig.
«
»
06:35 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oskari spelen buiten. Daar hebben de vrienden een kans om de wonderen van de lente te zien.
«
»
06:45 Koekiemonsters eetkar
Koekiemonster heeft een eigen foodtruck en gaat voor zijn kijkers koken. Koekjes zijn zijn favoriete eten, maar kan hij ook iets anders bereiden?
«
»
06:50 Peppa Pig
De familie Big gaat naar een kinderfestival. Er is van alles te zien en te doen en ze blijven kamperen. Mama Big hoopt dat het niet gaat regenen.
«
»
06:55 Peppa Pig
Het heeft geregend en het terrein van het kinderfestival is bedekt met modder. Mevrouw Konijn past de activiteiten aan en de kinderen kunnen modderkastelen bouwen, met modder schilderen en dansen in de modder.
«
»
07:01 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
07:08 Pieter Konijn
Wanneer Meneer Verhoef Pieter opsluit met Ronald Rat, moet hij samenwerken om te ontsnappen.
«
»
07:20 Samson & Marie ijsjestijd
Met zijn grote mond vertelt Tarik dat hij al menige tombola heeft gewonnen. En nu wil hij ook de Tombola van Samson en Marie winnen. Dit doet hij door vals te spelen.
«
»
07:27 K3 Vriendenboek
Hanne probeert Julia en Marthe enthousiast te maken over opruimen. Marthe toont haar coole gepimpte sneakers die ze met Mayssa maakte en Julia doet een pizzachallenge met Mathias.
«
»
07:43 Kinderen voor Kinderen ZiggZagg
Het nieuwe lied voor de Koningsspelen heet ZiggZagg.
«
»
07:46 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
07:55 Kiwi & Strit
Kiwi wil een portret van Strit maken, maar Strit kan niet stil blijven zitten.
«
»
08:00 Masha en de Beer
Panda en Masha zijn erg vervelend. Beer is het zo zat dat hij op zoek gaat naar een oppas. Al snel meldt Machobeer zich. Hij zal het klusje wel even klaren.
«
»
08:08 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
08:17 Trex
Simon wil dure T-shirts kopen en zoekt een manier om aan geld te komen.
«
»
08:23 Studio Snugger
Met de onderwerpen: Plastic flessen (Mingus Dagelet), Koud leven, Fluisterboot, Nachtwacht, Hondenpoepdrone en Applaus.
«
»
08:39 Zappsport Kantine
Acrogym is een combinatie van acrobatiek en gymnastiek, Theo schrikt zich een hoedje en de dertienjarige Niëlle gaat voor goud op een internationaal taekwondo toernooi.
«
»
08:58 Brainstorm
Deze bijzondere terugblik-aflevering zit bomvol met de meest spectaculaire hersenonderzoeken van het afgelopen seizoen.
«
»
09:19 De regels van Floor
Kees verliest een weddenschap van Joeri, maar denkt dat het een grap is, dus maakt hij zich geen zorgen. Totdat hij thuis een rekening krijgt van één miljoen. Jan gaat verhaal halen bij Joeri's ouders en schakelt juridische hulp in.
«
»
09:30 Taarten van Abel
Joshua heeft wekelijks bijbellessen. Toen het een tijdje minder ging op school waren deze lessen een grote troost en daarom wil Joshua zijn lieve Bijbeljuf in het zonnetje zetten met uiteraard: een Bijbeltaart.
«
»
09:55 Timmyland
Tim gaat langs bij premier Mark Rutte en ontdekt hoe je een wet invoert. Voor zijn eigen Timmyland onderzoekt Tim hoe hij een waddeneiland kan laten opspuiten. Timmyland krijgt steeds meer vorm. Zo worden er straten aangelegd en bomen gepland.
«
»
10:15 Vlogmania kort
De tweejarige Jason krijgt een muziekinstrument cadeau, en maakt zijn eerste muziek-vlog. Jaylinn vlogt over gezonde voeding, maar haar broertje verpest de opnames. Kook-vlogster Bianca moet improviseren als de oven het niet doet.
«
»
10:27 Fleur on the move
Fleur krijgt via haar social media dagelijks vele uitnodigingen om te komen dansen. Ze is uitgenodigd door een beroemde muzikant uit Turkije. Hij is geïnspireerd geraakt door een filmpje van Fleur.
«
»
10:48 Sila de slagersdochter
De elfjarige Sila probeert een schaap te beschermen tegen haar vader, een slager. Ze hoopt het schaap te bevrijden.
«
»
11:13 Last family standing
De families worden overvallen door een enorme wolkbreuk en de familie Schönberger moet alle zeilen bijzetten om het hele gezin aan boord te houden.
«
»
11:46 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Een bijzondere boeking staat op het programma. Steven Kazàn mag optreden op een bruiloft. Zijn aankomst op het feest gaat gepaard met de nodige chaos en verwarring, want wie is nou de hoofdact?
«
»
12:03 Fake it till you make it
Kinderen krijgen fantasievolle tips en voorbeelden om zelf te leren acteren, voor in het theater of het echte leven.
«
»
12:17 Klaas kan alles
Op vakantie gaan is heerlijk en het geeft een lekker gevoel als dat klimaatvriendelijk kan. Klaas krijgt de opdracht om Nederland klimaatvriendelijk te verkennen in drie dagen. Hij probeert drie bijzondere voertuigen uit om zijn missie te halen.
«
»
12:44 Checkpoint Basecamp
Romy, Gaülli, Jochem, Ghino, Defvin en Govert spelen levensechte Battle Royale. Wie haalt het eindpunt zonder geraakt te worden met een paintballgun?
«
»
13:09 Ghost Host
Nietsvermoedend worden Steven Kazàn en voetbalster Ilse van Esch in het spel van de mysterieuze ghost host getrokken. Ze krijgen drie opdrachten die ze op afstand met elkaar moeten uitvoeren.
«
»
13:28 Nikkie's make-up mansion
Het thema is horror. Nikkie de Jager geeft de kandidaten de opdracht om de meest enge make-up looks te maken. Te gast is Kaj van der Voort die de kandidaten meeneemt om inspiratie op te doen in een attractiepark.
«
»
13:53 Nikkie's make-up mansion
Het thema is galaxy. De kandidaten doen inspiratie op in een museum en sterrenwacht, waar ze meer leren over het heelal. Terug in de mansion geeft Nikkie de Jager de opdracht een make-uplook te maken in het thema galaxy met blacklight invloeden.
«
»
14:18 Verborgen verhalen
Dramaserie gebaseerd op dingen die kinderen echt hebben meegemaakt. Bij elk verhaal past een bijbelspreuk.
«
»
14:25 Verborgen verhalen
Dramaserie gebaseerd op dingen die kinderen echt hebben meegemaakt. Bij elk verhaal past een bijbelspreuk.
«
»
14:34 Brugklas Weekoverzicht
Een overzicht van alle Brugklas-afleveringen van afgelopen week.
«
»
15:24 Mijn Vader is een Saucisse
De vader van de twaalfjarige Zoë geeft in een bevlieging zijn baan als bankier op en besluit professioneel acteur te worden. Hierdoor ontstaat ruzie tussen Zoë's ouders. Zoë heeft als enige vertrouwen in het plan van haar vader en wil hem helpen.
«
»
16:38 Willem Wever flits
Willem Wever is het populaire wetenschappelijke programma dat antwoord geeft op brandende vragen van kinderen.
«
»
16:47 Klaas kan alles: het duel
Klaas gaat het duel aan met zangeres Stefania Liberakakis. Wie van de twee heeft stalen zenuwen en kan een hijskraan onder controle krijgen?
«
»
16:57 Tussen Kop en Staart
Rachel vindt dat de poep die Elbert voor haar heeft echt smeriger ruikt dan de drollen van Mozes. Ebert heeft een imposante schedel op schoot en er wordt uitgelegd hoe kanker bij een huisdier behandeld wordt.
«
»
17:22 Freeks wilde wereld
Freek helpt mee een kudde verdoofde Kaapse buffels te verplaatsen met vrachtwagens. Ze zijn ontzettend sterk en loodzwaar. Ondertussen legt hij uit dat de `moordwapens' op hun koppen levensgevaarlijk zijn.
«
»
17:34 Natuur de Luxe
Wekelijks bericht over al het moois, geweldigs en gruwelijks dat plaatsvindt in de natuur.
«
»
17:57 Rachel valt binnen
Rachel krijgt de opdracht om een agressieve man rustig te krijgen. Hoe pak je zoiets aan? Verder leert ze hoe je een vliegtuigbrand moet blussen en hoe de marechaussee verdachte tassen onderzoekt.
«
»
18:20 Enkeltje Verweggistan
Reinald en zijn broertje Meindert verhuizen naar Portugal, want hun ouders hebben een huis gekocht in het toeristische Albufeira. Zullen ze hun draai kunnen vinden tussen alle feestende vakantiegangers?
«
»
18:46 Van Vader naar Moeder, Bijzondere dagen specials
Zes jaar geleden zijn de ouders van Travis gescheiden maar sindsdien zijn ze nog wel goed bevriend. Door die goede band vraagt Travis zich regelmatig af waarom ze überhaupt uit elkaar zijn gegaan.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Voor kinderen van negen tot twaalf. Dagelijkse uitzendingen.
«
»
19:20 Fleur on the move
Fleur is in New York, deze trip is voor haar onvergetelijk. Ze ontmoet haar grote helden en haar droom gaat in vervulling nu ze haar eigen single mag opnemen in de studio. Een nieuwe stap, een nieuw tijdperk voor Fleur.
«
»
19:47 3 Op Reis
In de omgeving van mijnwerkersstad Puerto Vallemí daalt Dzifa af in een indrukwekkende grot. Freddy is op de Eolische Eilanden, waar hij richting de meest actieve vulkaan van Europa vaart: Stromboli.
«
»
20:22 Arcadia
Milly neemt dienst op Kazerne Zuidpoort. Ze wil haar vader zoeken in het Buitengebied. Terwijl moeder Cato probeert de familie bij elkaar te houden, wordt Alex onder druk gezet om hen te verraden.
«
»
21:18 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:53 Micha Wertheim: Voor heel even
Sinds jaar en dag weet Micha Wertheim de wetten van het cabaret op te rekken. Het is een ingenieus en verrukkelijk theaterexperiment over waar onze fantasie toe in staat is. Met zorg naar de tv vertaald.
«
»
23:43 3 Op Reis
In de omgeving van mijnwerkersstad Puerto Vallemí daalt Dzifa af in een indrukwekkende grot. Freddy is op de Eolische Eilanden, waar hij richting de meest actieve vulkaan van Europa vaart: Stromboli.
«
»
00:22 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:19 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:01 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:29 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:28 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:34 Sarah en Eend
Sarah is enthousiast om een zeedier te adopteren, maar ze krijgt niet haar eerste keus.
«
»
05:40 Pip en Posy
Pip en Posy hebben pret met het versieren van Pip en Posy pannenkoeken.
«
»
05:47 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan naar het park, maar het dreigt te gaan regenen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers