TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:20 Bal National
Wim bereidt een gevulde bloemkool en schuift ze in de oven samen met een vleesbroodje van kippengehakt en kalkoenfilet.
«
»
06:50 Soep!
Mexicaanse limoensoep (Sopa de Lima) / Knolseldersoep (Potage Pierre Le Grand).
«
»
07:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een heerlijke vrouw die kookt met georganiseerde chaos: Dagny Ros! Ze maakt vissticks op haar manier en serveert ze lekker eigenwijs: in een taco.
«
»
07:30 De smaaktoerist
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
08:00 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
08:30 De Sterrenkaart - Nederland
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
09:00 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
09:45 Tot op de graat
De oester. Een echte delicatesse, waar Johan Segers zelf ook helemaal gek op is. In deze aflevering laat hij ons zien hoe je de oester openmaakt en daarna rauw en helemaal puur kan eten.
«
»
10:00 Ware delicatessen
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
10:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
11:00 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
11:45 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
12:15 Urban Barbecue
Mooi weer vandaag in Urban Barbecue, dus de barbecue draait overtime. Vandaag gaat Michael Vrijloed en z'n sous-chef voor het betere kluifwerk.
«
»
12:45 Tot op de graat
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
13:10 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:35 Op hete kolen
Een barbecue is niet compleet zonder een lekkere brochette en dat is exact wat onze barbecuechef vandaag op de rooster legt: een sappige kipsaté met groentjes en ananas, overgoten met een marinade.
«
»
14:05 Tot op het Bot: Het Rund
Vandaag maakt Johan Segers een gerecht met de klapribben van het rund, in het Frans 'boulie plat cote' genoemd.
«
»
14:25 Meesterlijke klassiekers
Garnaalkroketten.
«
»
15:00 Soep!
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
15:20 De dagschotel
Peppe Giacomazza - Zeebaars met venkel
«
»
15:30 Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse. Er zijn 10 geboden. Roger van Damme voegt er graag nog één aan toe: zondig zoet!
«
»
16:00 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
16:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:35 Vlaanderen kookt
In Diest is Jan te gast bij Tineke Van Hove. Ze is hoogzwanger van dochtertje Elise maar dat belet Tineke niet om samen met Jan een pikant gerechtje klaar te maken: Kip Tikka Masala.
«
»
17:55 Op de rooster
Johan verrast Britt Van Marsinelle in deze aflevering met inktvis, lamshart, lamsschouder en lamslever.
«
»
18:25 Tot op de graat
Johan Segers zorgt er ook vandaag weer voor dat we een toprecept met verse vis leren klaarmaken. Vandaag op het programma: de pijlinktvis.
«
»
18:50 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
19:20 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je al enkele kilometers rijden.
«
»
19:45 De gastentafel
In 'De gastentafel' maakt telkens een van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
20:40 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
21:25 Urban Barbecue
Mooi weer vandaag in Urban Barbecue, dus de barbecue draait overtime. Vandaag gaat Michael Vrijloed en z'n sous-chef voor het betere kluifwerk.
«
»
21:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:50 De dagschotel
De zeeduivel - of lotte - is dan wel niet moeders mooiste, dat hij lekker is, dat staat als een paal boven water.
«
»
22:55 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
23:40 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
00:05 Lekker lang leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
00:30 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
01:10 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
01:40 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' staat er een ondergewaardeerde, maar daarom niet minder smakelijke vis op het menu: de wijting.
«
»
02:00 De gastentafel
Vandaag met Roger van Damme.
«
»
02:40 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
03:25 Urban Barbecue
Mooi weer vandaag in Urban Barbecue, dus de barbecue draait overtime. Vandaag gaat Michael Vrijloed en z'n sous-chef voor het betere kluifwerk.
«
»
03:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:40 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
05:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:35 Lekker lang leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
05:55 Het weekmenu
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers