TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
03:20 Winterse Kost
Wim is een echte fan van Winterse Kost en houdt ervan om winterklassiekers zijn eigen draai te geven. Vandaag is dat moussaka met een krokant korstje, Wims versie van de vol-au-vent, cordon bleu met smeuïge puree en een broodje coq-au-vin.
«
»
04:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
04:25 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke chicon gratin.
«
»
04:55 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
«
»
05:15 Winterse Kost
Wim is een echte fan van Winterse Kost en houdt ervan om winterklassiekers zijn eigen draai te geven. Vandaag is dat moussaka met een krokant korstje, Wims versie van de vol-au-vent, cordon bleu met smeuïge puree en een broodje coq-au-vin.
«
»
06:00 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
06:20 De Dagschotel
Chef Dominique Persoone roert in de pannen en maakt voor de dagschotel mole poblano.
«
»
06:35 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan een tocht door het Vlaamse landschap op zoek naar ree.
«
»
06:55 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»
07:10 Indian Summer
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
07:50 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst. Een keertje iets anders dan de klassieker bloemkool met witte saus én volledig plantaardig.
«
»
08:00 Indian Summer
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
08:45 Winterse Kost
Wim is een echte fan van Winterse Kost en houdt ervan om winterklassiekers zijn eigen draai te geven. Vandaag is dat moussaka met een krokant korstje, Wims versie van de vol-au-vent, cordon bleu met smeuïge puree en een broodje coq-au-vin.
«
»
09:35 Lekker Messy
Jelle kampt met heimwee en maakt als lunch het favoriete hapje van z'n zoontje klaar: loaded geitenkaas. 's Avonds waait het stevig, maar kruipen de broers alsnog in hun outdoor kitchen voor worst in tomatensaus met olijfoliepuree.
«
»
10:15 Sweet & Cosy
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
10:25 Guten Appetit
Vandaag is An Miller aan de beurt. Van champagne en kaviaar in de jacuzzi tot vlaggenzwaaien, hilarisch koeien melken en een BBQ met Fruits de Mer. Met raclette en een Dame Blanche Deluxe sluiten de chefs haar dag vol plezier smaakvol af.
«
»
11:20 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
12:05 Chris Cooks Cymru
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
12:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
13:00 Het Weekmenu
Dominique Persoone maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt viscurry met naanbrood, lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pitabrood, Mexicaanse pulled chicken en een Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh.
«
»
13:45 Winterse Kost
Wim is een echte fan van Winterse Kost en houdt ervan om winterklassiekers zijn eigen draai te geven. Vandaag is dat moussaka met een krokant korstje, Wims versie van de vol-au-vent, cordon bleu met smeuïge puree en een broodje coq-au-vin.
«
»
14:30 Piet Patron
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt. De patron is helemaal in de wolken met de manier waarop Kris zijn beesten grootbrengt.
«
»
14:50 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
15:15 Sweet & Cosy
De perfecte tiramisu? Dat is met verschillende laagjes: lange vingers, mascarpone, cacao én een laagje crunchy pindapasta. En het oog mag ook wat, dus serveert Wim ze vandaag gezellig in hoge glaasjes.
«
»
15:25 Chris Cooks Cymru
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
15:55 Winterse Kost
Wim is een echte fan van Winterse Kost en houdt ervan om winterklassiekers zijn eigen draai te geven. Vandaag is dat moussaka met een krokant korstje, Wims versie van de vol-au-vent, cordon bleu met smeuïge puree en een broodje coq-au-vin.
«
»
16:45 Foodies & The City
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
17:20 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
18:00 Indian Summer
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
18:35 De Eregast
Voor de laatste dag hebben de boys de grote baas van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu: coquilles met kaviaar, ossobucco met risotto en een exotische omelet Siberiënne.
«
»
19:30 De Dagschotel
Michaël Vrijmoed maakt cordon bleu met gebakken aardappeltjes.
«
»
19:40 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
20:05 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje konijn op het bord. Dat doet hij gezellig op z'n Vlaams. Geen pruim erbij, maar wel met gekaramelliseerde Limburgse appel.
«
»
20:30 Sweet & Cosy
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
20:40 Winterse Kost
Wim is een echte fan van Winterse Kost en houdt ervan om winterklassiekers zijn eigen draai te geven. Vandaag is dat moussaka met een krokant korstje, Wims versie van de vol-au-vent, cordon bleu met smeuïge puree en een broodje coq-au-vin.
«
»
21:25 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van krab.
«
»
22:00 Chris Cooks Cymru
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
22:35 Vietnjam, met Quyên
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de noordelijke stad Ninh Binh. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
23:00 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
23:25 Indian Summer
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
00:05 De Chalet aan de Semois
De heren zetten hun laatste dag in met een plons in de hottub en een poging tot vissen in de Semois. Dominique doet aan outdoorcooking en legt pladijs op de grill, Jeroen frituurt ijs als vier-uurtje en Peppe zorgt voor het laatste avondmaal.
«
»
00:50 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
01:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Mounir Toub gaat voor meer veggie op het weekmenu. Daarvoor steekt hij met plezier de handen uit de mouwen met zelfgemaakt flatbread, tomatenhummus en courgettes.
«
»
01:40 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'SOS Piet XL' (VTM)

Isabel uit Waregem wil eindelijk een échte bearnaisesaus maken, maar haar versie lijkt meer op een dunne soep zonder smaak. Johan uit Brecht probeert ajuinsoep, maar ook hij faalt: een flauw, ondefinieerbaar mengsel waar zelfs een ui van zou huilen.

'SOS Piet XL', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers