TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Winterse Kost
Vandaag brengt Wim met zijn Winterse Kost een ode aan zijn grootmoeders 'toast coq-au-vin'. Hij maakt er een broodje coq-au-vin van met zelfgebakken speltbrood en gepekelde rode ui. Smakelijk!
«
»
02:40 Wild van Wild
Chef Jan Buytaert gaat op zoek naar wild dat in de vrije natuur heeft geleefd en gegeten. Samen met wildexpert Gert Michiels maakt Jan vandaag een tocht door het Vlaamse landschap, op zoek naar everzwijn.
«
»
03:00 Indian Summer
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
03:30 Foodies & The City
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
04:05 Winterse Kost
Vandaag brengt Wim met zijn Winterse Kost een ode aan zijn grootmoeders 'toast coq-au-vin'. Hij maakt er een broodje coq-au-vin van met zelfgebakken speltbrood en gepekelde rode ui. Smakelijk!
«
»
04:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
05:00 Peppe's Toscane
De Martelli familie maakt al achtentachtig jaar pasta in prachtige bronzen machines.
«
»
05:20 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
06:05 Winterse Kost
Vandaag brengt Wim met zijn Winterse Kost een ode aan zijn grootmoeders 'toast coq-au-vin'. Hij maakt er een broodje coq-au-vin van met zelfgebakken speltbrood en gepekelde rode ui. Smakelijk!
«
»
06:15 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Sweet & Cosy
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
08:10 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
08:55 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Jeroen De Pauw een vegetarisch gerecht op het weekmenu. Hij mixt een hummus van witte bonen voor bij zijn zuiderse groentestoverij. Met een stukje brood om zalig mee te dippen. Veggie, Snel, Makkelijk & Lekker!
«
»
09:30 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
10:20 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
10:45 Ainsley Eats The Streets
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
11:40 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna trekken de hele koelkast leeg, want we gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
12:05 Indian Summer
Tom en Dominique verwennen hun vrienden van de strandcabines in Zeebrugge met een groene punch met gin, palingbrochettes met merguez en kip met sinaasappel en Ricard. En uiteraard staat er ook een nachtelijke plons in zee op het programma.
«
»
12:45 De Sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger Van Damme heeft al dertien jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Van Damme vertelt hoe hij na al die jaren dat niveau heeft kunnen behouden behouden.
«
»
13:25 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
14:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw roept elke weekdag uit tot 'vrijdag visdag'. Hij vult zijn open ravioli met pulled rog en een friszuur botersausje. Ongezien snel, makkelijk en lekker op tafel gezet.
«
»
14:40 Chris Cooks Cymru
In zijn geboortestad Caernarfon duikt chef Chris Flamebaster in de culinaire tradities van Noord-Wales. Hij maakt een smakelijke steak- en oestertaart, verrukkelijke broodjes met borststuk en een gebarbecuede makreelgerecht.
«
»
15:20 Loïc: Zot van Koken
Iconisch dessert anders dan anders. Loïc maakt een crème brulée met zoete aardappel. Niet alledaags maar oh zo verrassend en verrassend lekker! En dan ook nog eens in de airfryer.
«
»
15:35 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
16:05 Sweet & Cosy
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
16:15 De Dagschotel
Italiaanse chef Peppe Giazomazza maakt een papillot van zwaardvis klaar.
«
»
16:30 KLAAR IN 20 minuten
Bert Meewis bulkt van de vakkennis. Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus. Een klassieker van formaat, overgoten door een sterrensausje. Inclusief alle tips & tricks om hem te doen lukken.
«
»
17:00 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
17:30 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
18:15 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
18:55 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland. In Diest ruikt hij zoet in de Zoutstraat, in Meensel proeft hij van lokale appels en peren. En na de boomgaarden ziet hij volle wijngaarden. Ideale ingrediënten voor een krokant dessertje.
«
»
19:30 Culinair Thailand
Roger van Damme laat fijnproevers in het buitenland genieten van zijn creaties. Thailand is een van zijn favoriete reisbestemmingen. Tijdens deze reis toont hij typisch Thaise producten, de overheerlijke street food en gerechten van lokale topchefs.
«
»
20:00 De Sterrenkaart - Nederland
Restaurant RIJKS werd in 2016 bekroond met een Michelinster. Met zijn lokale keuken brengt Joris Bijdendijk een ode aan de Nederlandse eetcultuur. De chef vertelt over de harde weg richting de top en laat zijn favoriete tips en tricks zien.
«
»
20:40 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
21:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
21:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke chicon gratin.
«
»
22:35 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
«
»
23:00 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
23:45 Sweet & Cosy
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
23:55 Toasted on wheels!
Dagny Ros en Dominique serveren maïs van de barbecue en Scandinavische croques op het Theaterplein.
«
»
00:25 Winterse Kost
De winter komt eraan en dat betekent koude dagen, lange nachten en weinig zon. Toch brengt dit seizoen ook voordelen met zich mee. Verschillende chefs bereiden gerechten die zorgen voor warmte en gezelligheid in huis.
«
»
01:15 Puur Oosters - Japans
In deze aflevering maakt chef Ivan Verhelle de bentobox klaar. Deze lunchbox bestaat uit een aantal kleine vakjes, die door de Japanse huisouders worden opgevuld met verschillende evenwichtige hapjes, en wordt meegegeven naar school of naar het werk.
«
»
01:35 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om. Hij verrast met pastinaak, want hij maakt er een bijzonder dessert mee en ook een leuke plantaardige dipsaus.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Moeder Lisa schrikt als het diamantje uit de ring van de commissaris valt, een waardevol erfstuk van Renaats moeder. Wanneer Jef tijdens het eten op een hard bolletje bijt en het doorslikt, is Ida ervan overtuigd dat hij de diamant per ongeluk heeft opgegeten.

'Lili en Marleen', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers