
TVgids - njam!
Andere zender »
| 02:05 | Winterse Kost |
De Winterse Kost van Bart is vandaag ook stevige studentenkost. Hij serveert croque boemboem: een smeuïge croque monsieur overgoten met heel veel bolognesesaus.
«
»
| 02:15 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
| 02:45 | Sarah's Sweet Table |
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
| 03:05 | De Chalet aan zee |
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
| 03:50 | Winterse Kost |
De Winterse Kost van Bart is vandaag ook stevige studentenkost. Hij serveert croque boemboem: een smeuïge croque monsieur overgoten met heel veel bolognesesaus.
«
»
| 04:00 | De Smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
| 04:25 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
| 04:50 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter doet de grootste klassiekers alle eer aan en bereidt dit keer paling in 't groen.
«
»
| 05:20 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
| 05:35 | Winterse Kost |
De Winterse Kost van Bart is vandaag ook stevige studentenkost. Hij serveert croque boemboem: een smeuïge croque monsieur overgoten met heel veel bolognesesaus.
«
»
| 05:45 | Urban Barbecue |
Michaël Vrijmoed kookt met lekkers uit verschillende uithoeken. Zo is er een Griekse pastasalade, een papillot met pladijs, hamburger met kalfstong en pizza. Er is ook een ronduit succulent dessert op basis van gegrilde zoete maïs.
«
»
| 06:10 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
| 06:50 | Het Weekmenu |
Dagný Rós Asmundsdottir bereidt IJslandse brandade, ribbetjes op Koreaanse wijze met zoete aardappel, gemarineerde aubergines met couscous en minestrone met gevuld brood.
«
»
| 07:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt deze keer de hulp van Jan Buytaert in de keuken. In de pot pruttelen kwartels en Jan zou Jan niet zijn, mocht hij daar geen traditionele stoemp bij serveren.
«
»
| 08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag is het visje op het weekmenu van de Italiaanse chef Peppe Giacomazza. Hij maakt zwaardvis alla pizzaiola klaar en doet dat bovendien snel, makkelijk en lekker.
«
»
| 08:20 | Veggie! |
Philippe Van den Bulck maakt verrassende gazpachos.
«
»
| 08:35 | Indian Summer |
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
| 09:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Meer vis op het weekmenu is een no-brainer voor topchef Bert Meewis. Hij maakt vandaag in geen tijd vlaswijting met prei, verse dijonaisesaus en aardappeltjes klaar.
«
»
| 09:45 | Sweet & Cosy |
Een XL chocolade moelleux - om eventueel te delen - met extra hazelnootpasta? Beter wordt het niet, volgens Wim. Hét recept voor een regenachtige herfstdag en de definitie van Sweet en Cosy in een dessertje.
«
»
| 09:50 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
| 10:15 | Winterse Kost |
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
| 11:00 | Sarah's Sweet Table |
Sarah bakt vandaag zelfgebakken brood. Ze maakt een luchtig briochebrood met crème patissière en een laagje karamel. Daarna bakt ze de klassieke flantaart, een echte bestseller in haar patisseriezaak. De sleutel tot succes: keep it simple!
«
»
| 11:25 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het derde en vierde arrondissement van Parijs, waar hij culinaire legendes uit de stad ontmoet. Ook bezoekt hij Marche des Enfants Rouges, de oudste overdekte markt van Parijs.
«
»
| 11:55 | Winterse Kost |
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
| 12:40 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels toont een gezonde versie van de English tea met zelfgemaakte scones. Een heerlijk ontbijt of vieruurtje. Daarna kiest hij heel bewust voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
| 13:05 | Chris Cooks Cymru |
In Brecon ontmoet Chris de Nepalese gemeenschap. Hij laat zich inspireren door het koken met kruiden en vuur, en serveert een eerbetoon aan thuis en traditie.
«
»
| 13:40 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
| 14:20 | Sweet & Cosy |
Wist je dat Wim met vier pannenkoekpannen tegelijkertijd aan de slag kan? En dat is nodig, want hij maakt vandaag een crêpe Mikadorol klaar met crunchy hazelnootpasta. Een chocolade bommeke waar elke zoetebek gelukkig van wordt.
«
»
| 14:30 | Karola's Kitchen |
Vandaag reist Karolien naar Azië door middel van haar heerlijke gerechten. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van zelfgemaakte currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep doet én wordt als aperitief serveert.
«
»
| 14:50 | Winterse Kost |
Bart trapt het Winterse Kost-seizoen af met vier smaakvolle klassiekers. Stoofpotje van konijn, een stevige croque boemboem, hartige appeltaart met bloedworst en als afsluiter paling Napolitaine met smeuïge puree.
«
»
| 15:35 | Indian Summer |
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
| 16:20 | Tot op het Bot: Het Rund |
Chef Johan Segers wil een pure en lekkere rundertartaar maken en daarvoor heeft hij lekker, maar vooral heel vers vlees nodig. Beenhouwer Benny leert Johan alle belangrijke kenmerken van een goede americain.
«
»
| 16:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Dagny Ros werkt met Ijslande trots, ze maakt namelijk zalm en steekt die in een Japans jasje door er noedels bij te serveren. Een kort en krachtig wokgerechtje.
«
»
| 17:05 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
| 17:30 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 17:40 | Apero - Dining |
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy serveert een witte port en Jeroen zet een uitbundige party-mix op tafel.
«
»
| 18:10 | Comfort Food |
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
| 18:30 | Pasta & Risotto |
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus. Dagny Ros maakt een risotto volgens haar Ijslandse roots, een smakelijke Nordic Risotto met groene asperges en karnemelk.
«
»
| 18:45 | Sportfood |
Chef Michael en Stephanie maken een smakelijk alternatief op kip met rijst voor krachttrainers.
«
»
| 19:15 | Vietnjam, met Quyên |
Quyên reist door culinair Vietnam, van noord naar zuid. Deze keer gaat ze naar de grote stad Hue. Onderweg maakt ze kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee ze heerlijke gerechten maakt.
«
»
| 19:40 | De Wereldkeuken |
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
| 20:20 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
| 20:40 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 20:55 | Sweet & Cosy |
Wist je dat Wim met vier pannenkoekpannen tegelijkertijd aan de slag kan? En dat is nodig, want hij maakt vandaag een crêpe Mikadorol klaar met crunchy hazelnootpasta. Een chocolade bommeke waar elke zoetebek gelukkig van wordt.
«
»
| 21:00 | Ware Delicatessen |
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
«
»
| 21:40 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
| 22:25 | Wordt aangekondigd |
«
»
| 22:35 | Toasted on wheels! |
De foodtruck van Dominique en Dagny verkoopt nacho's en scones met haring bij het Antwerpse MAS.
«
»
| 23:00 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 23:15 | Foodies & The City |
Lier, een pittoresk stadje aan de Nete én vandaag dé city die onze foodies gaan ontdekken. Op het programma: authentieke Lierse Vlaaikes, een spicy gemberdrankje en een heuse workshop street art.
«
»
| 23:45 | Sarah's Sweet Table |
Sarah heeft als patissier al heel wat taarten gebakken, in alle vormen, smaken en kleuren. Vandaag zet ze twee zoete experimentjes op tafel: een stevige pecan-perentaart en een meer verfijnd chocoladetaartje.
«
»
| 00:10 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Gorgeous Goddess, Holy Mackerel en Magic Musroom Toast.
«
»
| 00:40 | Indian Summer |
Dominique en Tom ontvangen de jetset van het Casino van de jaren tachtig, met onder andere vader Frank Persoone, de schoonmoeder van Tom en Jean-Marie Dedecker. Op het menu: tongrolletjes met prei en druiven, oesters en tournedos marchand de vin.
«
»
| 01:25 | Winterse Kost |
Vandaag brengt Bart als Winterse Kost een klassieker uit de Franse keuken. Hij maakt flognarde aux pommes, een hartige appeltaart met bloedworst en een witloofslaatje ernaast.
«
»
| 01:40 | Puur Oosters - Japans |
Chef Ivan Verhelle maakt vandaag samen met zijn sashimi-expert Akihisa een voortreffelijk bord sashimi klaar, met enkele prachtige stukken rauwe vis en de juiste garnituren, uiteraard helemaal volgens de regels van de kunst.
«
»






















