TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supergirl
Alles is anders op aarde na de Crisis. Kara heeft moeite met bepaalde veranderingen en Brainy ziet in dat hij niet zijn volle potentieel benut.
«
»
08:00 FBI: Most Wanted
Barnes en Jess belanden tijdens hun kerstinkopen middenin een schietpartij in een winkelcentrum. Gaines, Hana en Ortiz proberen hen van buitenaf te helpen.
«
»
08:45 FBI: Most Wanted
Een jongeman die napalmbommen gebruikt om zijn doelen aan te vallen, wordt gezocht door de politie. Nu Tali weg is, proberen Jess en Sarah zich aan te passen aan hun lege nest.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 New Amsterdam
Max en Helen wennen aan het delen van hun leven en hun problemen. Bloom en Reynolds behandelen een gezin nadat ze door een ernstig auto-ongeluk op de spoed zijn beland.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 New Amsterdam
Terwijl het team samenkomt na het verlies van een dierbare, beseffen Max en Helen hoezeer New Amsterdam is veranderd sinds ze vertrokken.
«
»
14:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 New Amsterdam
Max heeft een gedurfd plan om New Amsterdam te helpen voordat het te laat is. Reynolds en dr. Fuentes kibbelen over de beste manier om een riskante operatie aan te pakken.
«
»
15:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 Love Island
Een groep singles trekt naar een luxevilla in Kaapstad, op zoek naar de liefde. Het winnende stel verlaat het eiland met 50.000 pond op zak.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt de oorzaak van een groot aantal dodelijke verkeersongevallen van voetgangers en automobilisten. Reid krijgt slecht nieuws.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt een zaak waarbij jonge mannen en vrouwen het slachtoffer zijn van zuuraanvallen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een moeder komt met waardevolle informatie bij het BAU-team langs. Het helpt hen bij hun zoektocht naar de moordenaar die bekendstaat als de Bone Crusher.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het team denkt dat er twee moordenaars tegelijkertijd aan het werk zijn als er in een stad slachtoffers worden gevonden die op twee verschillende manieren vermoord werden.
«
»
20:35 FBI: Most Wanted
De FBI gaat op zoek naar een moordenaar die een vreemd spel speelt met zijn slachtoffers. Hana van haar kant deelt een speciaal moment met Ortiz, haar nieuwe kamergenote.
«
»
21:30 FBI: Most Wanted
Jess Lacroix en zijn team gaan op zoek naar een beroemde Colombiaanse drugsbaron, die is ontsnapt uit een Amerikaanse gevangenis.
«
»
22:25 Elementary
Twee ambulanciers worden neergeschoten in New York City. De dader gaat ervandoor met hun ambulance én met hun patiënt . Holmes en Watson zetten de achtervolging in...
«
»
23:15 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een rechter. De hoofdverdachte is een ontsnapte gevangene uit een geprivatiseerde gevangenis...
«
»
00:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers