TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:10 Arthur & De Minimoys
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
«
»
06:35 Arthur & De Minimoys
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om die weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hen op het spoor en denken dat de ring magisch is.
«
»
06:55 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:10 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 21 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:35 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 22 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:00 Lenderd
Magazine.
«
»
08:05 Iedereen K3
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Meer nog, samen met de kids in de studio spelen ze een echte filmscène na. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn.
«
»
08:20 Skilz
BATTLE OF THE BANDS is officieel van start gegaan wanneer SKILZ en ROCK's COOL elkaar treffen in de kleedkamer waarin ze allebei geplaatst zijn door de organisatie.
«
»
08:35 Skilz
De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat wil zeggen dat onze vrienden van Skilz weer voor een nieuw schooljaar staan.
«
»
08:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
De Rijders ontdekken dat een aantal Vliegers Hettie hebben achtervolgd naar Vanaheim. Ze doen er alles aan om de locatie van hun heilige eiland geheim te houden.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Slisse krijgt een videofoon op proef. Om tijd uit te sparen wordt er een intercom in de kamers geplaatst. De facteur volgt een cursus bewegingsleer bij de post.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 L.A.'s Finest
Syd gaat tot het uiterste wanneer Emma vermist raakt. McKenna gaat undercover op een retraite voor veteranen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Boer zkt vrouw
Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw' met een oproepaflevering. Wie zijn de deelnemende boeren Stef, Kevin, Raphaël, Jef en Cathy?
«
»
15:00 Huisdiergeheimen 2
Een familiereisje naar een boerderij zet het leven van Max opnieuw op zijn kop. Ondertussen beleven Max' achtergebleven vrienden in New York hun eigen avonturen.
«
»
16:25 Cougar Town
Jules vindt een zak met spulletjes die Grayson verborgen hield. Ze zet alles op alles om zijn geheim te ontdekken. Ellie kan er niet tegen dat Laurie de kleine Bobby als accessoire gebruikt.
«
»
16:45 Cougar Town
Jules probeert ervoor te zorgen dat haar vader en Grayson beste vrienden worden. Laurie helpt Andy om bij een groep coole moeders te horen. Travis en Ellie storten hun hart uit in de Winebulance.
«
»
17:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
17:30 Lego Masters USA
Voor de volgende opdracht moeten de duo's een wereld creëren waarin een windmolen centraal staat. Deze moet bovendien bestand zijn tegen windstoten van bijna 100 km/u.
«
»
18:20 Patrouille Linkeroever
Er worden illegale mosselen verkocht op Linkeroever. Het team moet, tegen de zin van Pol, in nieuwe duo's op zoek naar de valse mossel. Bruce haalt ondertussen zijn versiertrucs boven.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Ines moet een origineel werkje maken over geld en rijkdom, maar ze heeft totaal geen inspiratie. Lukas heeft een topidee: ze maken Jeanne wijs dat ze de Lotto gewonnen heeft.
«
»
20:30 De Tien Om Te Zien
Sam Gooris licht toe wie zijn Marijke was, Ricky Martin was nog helemaal in de ban van Maria en ook Eddy Wally bracht een lofzang aan Maria, maar dan die van de pizzeria.
«
»
21:40 Zuidflank
Rob is vastberaden: hij wil wijnbouwer worden om zijn vader te wreken en Mark en Willem Deweerdt een serieuze hak te zetten. Hij neemt meteen een boekhouder onder de arm om hem op weg te zetten.
«
»
22:40 L.A.'s Finest
Syd en Baines komen in het oog van een storm terecht wanneer Interne Zaken een onderzoek opent naar de dood van Beverly Gamble. McKenna en Walker komen een onverwachte wapenhandelaar op het spoor.
«
»
23:35 Franklin & Bash
Stanton stelt Jared en Peter voor om vennoten te worden in zijn praktijk. Ze vervolgen een brouwerij voor een schending van het copyright van een van hun cliënten, en verdedigen een oude kameraad.
«
»
00:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers