TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:15 SOS Piet
Met in deze aflevering: pickles, mispelkroketten en kazandibi.
«
»
16:40 SOS Piet
Piet Huysentruyt haast zich naar de keuken van Marleen om haar tartiflette volgens de regels van de kunst te leren maken.
«
»
17:15 SOS Piet
Snijtechnieken: Carry kan zich goed uit de slag trekken in de keuken, maar snijtechnieken is ze niet meester.
«
»
17:45 SOS Piet
SOS Piet kreeg een mail van Xavier De Pauw, die verantwoordelijk is voor de Vlaamse Club in Londen.
«
»
18:20 SOS Piet
Gilberte is een alleenstaande dame die op oudejaarsavond tien gasten heeft uitgenodigd die ze culinair in de watten wil leggen.
«
»
18:50 Super 50
Veel vrouwelijk schoon in deze aflevering van 'Super 50'. Onder meer Paula Abdul, Mylene Farmer en Amy Grant geven het beste van zichzelf.
«
»
19:50 Rupel
In een internationaal broodjesbedrijf gaat een belangrijke vergadering door met Spaanse vertegenwoordigers. Tijdens de Powerpoint-presentatie blijkt een cd-rom gewisseld door een pornofilm.
«
»
20:40 Rupel
De dove Pauline Amerlynck doet een dringende oproep naar Veerle om haar echtgenoot en zoon terug te vinden. Beiden zijn spoorloos.
«
»
21:30 Rupel
In de loft van de familie Rogiers heeft er zich een gezinsdrama afgespeeld. Interne zaken-agent Hubert Rogiers en zijn dochter Delphine zijn in de badkamer op gruwelijke wijze afgeslacht.
«
»
22:20 De Pfaffs
Iedereen is in voorbereiding op de VTM-cruise. Het is jaren geleden dat de familie Pfaff samen op reis is geweest. De spanning is dan ook om te snijden.
«
»
22:55 M*A*S*H
Hawkeye heeft een Noord-Koreaanse soldaat geopereerd. De kerel stelt het redelijk goed, maar heeft een bloedtransfusie nodig.
«
»
23:25 M*A*S*H
Over een paar dagen is het Kerstmis. Priester Mulcahy wil de artsen, verpleegsters en gewonde soldaten in de sfeer brengen en fleurt het kamp op met een kerstboom en kerststal.
«
»
23:50 Meester
Komische serie.
«
»
00:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers