TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 The School of Rock
Gitarist Dewey Finn werd uit zijn rockband gezet en moet noodgedwongen een tijdelijke job aannemen als leerkracht op een conservatieve privéschool.
«
»
14:50 En toen kwam ons ma binnen
Compilatieaflevering met een overzicht van de meest hilarische gênante momenten uit het tweede seizoen.
«
»
15:20 Chicago P.D.
Zijn geweten speelt hem parten wanneer Antonio een belangrijke drugsdealer in de val probeert te lokken. Om zijn team te beschermen besluit Voight actie te ondernemen tegen Kelton.
«
»
16:10 Chicago P.D.
Nu Kelton bijna zo goed als zeker verkozen is, kunnen Voight en zijn team niet anders meer dan hun boekje te buiten gaan om te voorkomen dat hun afdeling wordt afgeschaft.
«
»
17:05 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May begeven zich op de tweedehandsmarkt om een cabrio op de kop te tikken en ontdekken de risico's van zo'n tweedehandsvoertuig.
«
»
18:05 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hebben genoeg van de winterse toestanden op de Britse wegen en besluiten daar op doortastende manier een eind aan te maken.
«
»
19:10 Top Gear: Nepal Special
Paddy, Freddie en Chris wagen zich aan een vijf dagen durende expeditie doorheen Nepal. Vanuit hoofdstad Kathmandu zetten ze koers richting Lo Manthang.
«
»
20:35 Once Upon a Time in the West
Morton, een machtsgeile spoorwegmagnaat, huurt de gewetenloze huurmoordenaar Frank in. Die moet de weerspannige Ierse boer McBain vermoorden om diens land te kunnen inpalmen.
«
»
23:45 What We Do in the Shadows
Het lot van Guillermo staat op het spel terwijl de vampieren promotie maken.
«
»
00:10 What We Do in the Shadows
Nadje en Nandor werken een deal uit om de macht te delen. Colin neemt notities. Een verboden artifact wordt gebruikt om een medewerker van een fitnessclub te verleiden.
«
»
00:40 Motorway Cops
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers