TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:49 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:10 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:14 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:31 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:42 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:47 Mijn beste vriend Marlon
Marlon en Hugo zijn al bevriend sinds de kleuterschool. Sander is nieuw op school en blijkt een alleskunner. Marlon wil hem beter leren kennen, maar Hugo is jaloers.
«
»
06:59 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:04 Pip and Posy
Pip en Posy zijn bang dat Jamila eenzaam is en doen er alles aan om haar een leuke dag te bezorgen.
«
»
07:11 Love Monster
Lief Monster gaat met Ouwe Panda vliegeren. Maar als die even weggaat om ijsjes te halen, kan Lief Monster het niet laten om met de allergrootste vlieger te spelen.
«
»
07:18 Peppa Pig
Meneer Labrador heeft een ijscokar, maar het ijs raakt op. Oma Big stelt voor dat Peppa en George zelf ijs maken met hulp van meneer Labrador.
«
»
07:23 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden gaan met de klas naar een wetenschapsmuseum. Er zijn allerlei leuke activiteiten, zoals bubbelend water, statische ballonnen en de raket van opie Konijn.
«
»
07:28 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:35 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:44 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:55 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:04 Splat & Seymour
Flo vraagt Splat en Seymour in het park om op haar popje te passen. De twee worden afgeleid en laten de pop even achter. Maar dan wordt de pop gestolen!
«
»
08:15 Het herriehofje
Abel is zijn doekje kwijt. Met z'n allen doorzoeken ze het hofje, maar Lapje is nergens te vinden. Abel geeft het op. Lapje zal een mooie herinnering worden. Maar dan gebeurt er toch een wonder.
«
»
08:26 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:42 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:02 Mijn bijzonder rare week met Tess
Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Dan ontmoet hij de ongrijpbare Tess.
«
»
10:20 Hoofdzaken
Betiel beschrijft wat zij leuk en niet zo leuk vindt aan in Nederland wonen. Marie Claire vertelt waarom haar twee vriendinnen zo speciaal zijn en Sven doet een truc waar Marko's mond van open valt.
«
»
10:35 Van Vader naar Moeder
De ouders van Evi (7) gingen scheiden toen Evi drie jaar was. Ze zoekt afleiding door te denken aan leuke dingen en voor Evi is er niets leuker dan unicorns.
«
»
10:47 Nog één week
Don heeft een schisis. Dan ben je geboren met een open lip en een open gehemelte. Hij kan hierdoor minder goed praten. Hij heeft veel operaties gehad maar over een week krijgt hij de allergrootste.
«
»
11:03 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Adi (12) is gek op zijn voetbalfamilie. Toch wil hij stoppen met voetbal, want een basketbaltoekomst is zijn droom. Als hij stopt, is hij bang zijn familie teleur te stellen.
«
»
11:18 Freeks wilde wereld
De Afrikaanse savanne is niet zonder gevaar. Het krioelt er van de wilde dieren die soms geen verschil zien tussen een mens en een prooi. Daarom geeft Freek tips hoe je je moet gedragen op de savanne.
«
»
11:29 Junior Bake Off Vlaanderen
In seizoen twee verwelkomen Jeroom en juryleden Regula Ysewijn en Dominique Persoone acht nieuwe, jonge bakkers in de baktent.
«
»
12:12 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
12:27 Taart marathon
Banketbakker Umut en zoon Kadir verhuizen naar een dorp waar niemand zit te wachten op Umuts gebakjes. Kadir weet wat hem te doen staat: iedereen moet aan de taart.
«
»
12:28 Hoera
Een modern sprookje over de achtjarige Kadir en zijn vader Umut, die na een verdrietige gebeurtenis de zoete kant van het leven herontdekken.
«
»
12:49 Keizerspinquin
Marathon van de familieserie Taart; een modern sprookje over de achtjarige Kadir en zijn vader Umut, die na een verdrietige gebeurtenis de zoete kant van het leven herontdekken. Deze hartverwarmende serie zit vol heerlijke taarten en kleurrijke karakters.
«
»
13:10 Dolores
Marathon van de familieserie Taart; een modern sprookje over de achtjarige Kadir en zijn vader Umut, die na een verdrietige gebeurtenis de zoete kant van het leven herontdekken. Deze hartverwarmende serie zit vol heerlijke taarten en kleurrijke karakters.
«
»
13:32 Verkocht
Banketbakker Umut en zoon Kadir verhuizen naar een dorp waar niemand zit te wachten op Umuts gebakjes. Kadir weet wat hem te doen staat; iedereen moet aan de taart.
«
»
13:57 #forever
De beste vrienden Bloem, Sal, Noa en Dex delen lief en leed. Als Bloem ontdekt dat er bij haar thuis is ingebroken, durft ze niet op haar eigen kamer te slapen.
«
»
14:18 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
14:34 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:24 Huis van glas
De dertienjarige Jas vindt op een dag een vreemd meisje en haar oma in zijn schuur. Het zijn elven op de vlucht voor een geheimzinnige jager, en Jas besluit ze te helpen.
«
»
17:15 Tussen Kop en Staart
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? En wat ligt daar op de snijtafel?
«
»
17:41 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
18:06 Welkom bij 70 jaar KinderTV
Van Bassie tot Adriaan (Paul Groot en Stefan de Walle), van Theo tot Thea (Alex Klaasen en Ellen Pieters), van Ria Bremer tot Pippi Langkous (Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman) en van Joost Prinsen tot Wieteke van Dort (Remko Vrijdag en Ilse Warringa).
«
»
18:34 Taarten van Abel
Quinten (10) wil graag een taart maken voor zijn zus Karin. Ze maken vaak ruzie en dat vinden ze allebei niet leuk. Zijn zus is dol op alles wat roze is, aardbeien en katten.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Noosa (11) heeft een goede vriendin die heel aardig is, maar soms anderen pest. Ze vindt dat helemaal niet leuk, maar Noosa wil haar vriendin ook niet kwijt.
«
»
19:44 3 op Reis
Maurice gaat de grootste uitdaging van zijn leven aan om te onderzoeken hoe je een bergexpeditie als onervaren klimmer zo goed en veilig mogelijk kunt maken. Zijn einddoel is de top van de Mont Blanc.
«
»
20:18 Boerderij van Dorst
Maxim Hartman en Hanneke Groenteman komen helpen op de boerderij. Ze gaan flink aan het werk zodat het land klaar is voor de zomer.
«
»
21:11 Jos
Maxime is jarig en Jos wil zijn dochter verrassen met een persoonlijk cadeau, maar het feest loopt niet volgens plan als hij in zijn onhandigheid het grote geheim van Maxime onthult aan haar vrienden.
«
»
21:44 Bezorgd
Joy krijgt per pakket betaald en verdient daardoor omgerekend nog geen tien euro per uur. Tijd voor een (plas)pauze heeft ze niet. Bram heeft drie banen om de eindjes financieel aan elkaar te knopen.
«
»
22:34 Nieuw Zeer
Els legt uit waarom de beelden van Rembrandt, de dokwerker en Anne Frank helaas omgetrokken moeten worden.
«
»
23:10 Louis Theroux's LA Stories
Theroux ontmoet enkele mensen wier levens draaien rond de enorme hondenpopulatie van de stad en gaat op patrouille met een man die probeert sommige van de duizenden ongetemde zwerfpitbulls te redden.
«
»
00:18 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:21 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:23 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:25 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:53 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
04:47 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:35 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:40 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:47 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers