TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:15 The Kids Are Alright
Eddie en Lawrence worden opgeroepen om hun dienstplicht te vervullen. Ze leggen zich neer bij hun lot, maar Mike en Peggy willen vermijden dat hun zonen naar Vietnam moeten.
«
»
12:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
15:10 Love on Safari
Webdesigner Kira erft een prachtig dierenreservaat in Zuid-Afrika. Ze twijfelt of ze het wil verkopen en besluit er een kijkje te gaan nemen. Ze maakt er kennis met de aantrekkelijke boswachter Tom.
«
»
16:50 Emergence
Een politiechef ontdekt een kind in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval. Het meisje herinnert zich niets meer. De politiechef besluit voor haar te zorgen en neemt haar in huis.
«
»
17:40 Timeless
Het team reist Flynn achterna naar het jaar 1954. Lucy probeert hem ervan te overtuigen dat er een andere manier is om Rittenhouse te pakken te krijgen dan de manier die hij in gedachten heeft.
«
»
18:35 Alice Through the Looking Glass
Wanneer Alice in Wonderland wakker wordt, moet ze door een nieuwe mysterieuze wereld reizen om daar een magische scepter te vinden om de kwaadaardige 'Lord of Time' te stoppen.
«
»
20:30 Conan the Barbarian
Conan de barbaar is de laatste van zijn uitgemoorde volk. Sinds zijn vader voor zijn ogen werd gedood, zint hij op wraak. Hij stuit echter op een groot obstakel: de almachtige Khalar Zym.
«
»
22:25 Mayans M.C.
EZ en Angel confronteren de moordenaar van hun moeder en gaan over tot daden die moeilijk geheim te houden zijn.
«
»
23:20 Timeless
Het team reist Flynn achterna naar het jaar 1954. Lucy probeert hem ervan te overtuigen dat er een andere manier is om Rittenhouse te pakken te krijgen dan de manier die hij in gedachten heeft.
«
»
00:10 Fosse/Verdon
Terwijl de zomer van 1973 op zijn einde loopt, huren Bob en Ann een buitenhuisje om hun rouwende vriend Neil Simon wat afleiding te bezorgen. Ook Gwen en haar vriend Ron worden uitgenodigd.
«
»
01:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers