Tiany Kiriloff imponeert met metalic disc dress van Audrey Hepburn in 'Stukken van Mensen'

zondag 17 februari 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

In de vierde aflevering van 'Stukken van Mensen' wordt er weer met hoge bedragen gegoocheld voor enkele unieke en bijzondere voorwerpen. Ook Tiany Kiriloff - één van de populairste mode-influencers van België en oprichtster van de recent opgedoekte lifestylewebsite Belmodo.be - heeft zo'n uniek stuk in haar bezit: een metalic disc dress van de Spaanse modeontwerper Paco Rabanne.

De jurk is niet alleen prachtig, maar werd ook nog door de Britse topactrice Audrey Hepburn gedragen tijdens de film ‘Two for the Road’. Die onthulling doet de monden van de experten openvallen. 'Ik heb deze jurk ooit gewonnen tijdens een persconferentie van Paco Rabanne', vertelt Tiany. 'Ik heb het kleedje zelf nog maar twee keer gedragen en ik vind dat het wel meer verdient dan enkel aan een Paco Rabanne-kapstok te hangen in een mooie plastieken zak in mijn kast.'


Er liggen ook nog andere deals te wachten. Zo krijgen de dealers onder meer de kans om een exclusieve Porche 911 Targa uit 1971 te kopen, in perfecte staat nota bene. En die Porsche is spek naar de bek van experte Sofie, die verrassend uit de hoek komt: 'Het is echt een mooie wagen. Vorige zomer heb ik nog rally gedaan met dit soort auto en heb ik zelfs gewonnen!'. Van sportieve wagens komen ze al snel bij machinegeweren, meer bepaald een filmrekwisiet uit de James Bond-film GoldenEye. En ook een salontafel uit de jaren ’70 van de Franse ontwerper Alain Chervet passeert de revue. De onderhandelingen worden op het scherpst van de snee gevoerd, maar wie gaat er uiteindelijk met deze spullen naar huis?

'Stukken van Mensen', maandag 18 februari om 21.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers