TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 JAG
Na een partijtje baseball, stopt de jonge Marty bij een etablissement om een videospelletje te spelen. Plots duiken er drie skinheads op die de inhoud van de kassa willen.
«
»
03:20 JAG
Harmon Rabb en Mac zijn aan het joggen in het park wanneer een auto in volle vaart op hen afkomt.
«
»
04:05 JAG
De mariniers op de Cayuga zien een onbekend schip op minder dan anderhalve kilometer van hun boot.
«
»
04:50 JAG
Robert Felker flirt met Liz Holst in zijn Mustang onder de sterrenhemel in Virginia Beach.
«
»
05:30 JAG
Wanneer inspecteurs Lonegro en Kochifos aan boord van de U.S.S. Hornet gaan, vinden ze een lijk.
«
»
06:25 JAG
Als ze terugkeert van haar zakenreis ziet Carey Frankl hoe haar echtgenoot, sergeant Maxwell Frankl, samen met de kinderen de twintigste verjaardag van Sandra Gilbert viert.
«
»
07:10 JAG
In een dorp in het Noord-Oosten van Ha´ti worden drie soldaten aan folteringen onderworpen.
«
»
07:55 Beverly Hills, 90210
Het nieuwe schooljaar start en nieuwkomer Emily Valentine treedt toe tot de groep. Brenda ergert zich meteen aan de aandacht die ze krijgt van Dylan, terwijl ook Brendan interesse toont.
«
»
08:45 Beverly Hills, 90210
De komst van een nieuwe familie zorgt voor opschudding in de wijk. Brandon sluit gauw vriendschap.
«
»
09:35 Beverly Hills, 90210
Dylan grijpt opnieuw naar de fles wanneer zijn moeder Iris onverwachts opdaagt. Brandon probeert hem zo goed mogelijk op te vangen en te steunen.
«
»
10:25 Beverly Hills, 90210
Bobby, de gehandicapte neef van Brandon en Brenda, komt op bezoek en heeft meteen een klik met Kelly. Brenda behaalt eindelijk haar rijbewijs. David krijgt ondertussen gevoelens voor Donna.
«
»
11:15 Beverly Hills, 90210
Andrea wint een wedstrijd journalistiek, maar komt in de problemen wanneer Brandon per ongeluk verklapt dat ze eigenlijk niet in het district woont. Hierdoor dreigt ze van school te worden gestuurd.
«
»
12:00 Beverly Hills, 90210
Het is Halloween. Emily en Brandon nemen haar neefje en nichtje mee op een trick-or-treat-tocht, maar krijgen de schrik van hun leven wanneer ze hen uit het oog verliezen.
«
»
12:50 Beverly Hills, 90210
Andrea is jaloers op de aandacht die Emily van Brandon krijgt. De moeder van Scott vraagt aan Donna en David om een grote groep mensen uit te nodigen voor het verjaardagsfeest van haar zoon.
«
»
13:40 Beverly Hills, 90210
Emily neemt de groep mee naar een illegale discotheek, waar ze Brandon vervolgens introduceert in de wereld van drugs, met alle gevolgen van dien. Kelly en Donna maken zich zorgen om David.
«
»
14:30 Beverly Hills, 90210
Emily kan het maar niet verkroppen dat Brandon haar niet meer wil zien en probeert wanhopig zijn aandacht te trekken. Brenda vraagt Dylan om met haar mee te gaan naar enkele culturele activiteiten.
«
»
15:20 Beverly Hills, 90210
Samantha, de moeder van Steve, wordt gevraagd om een reŘnieshow te doen met Chuck Wilson. Donna besluit in te gaan op de vraag van David om zijn date te zijn voor het schoolbal.
«
»
16:10 The X-Files
Mulder voelt zich aangetrokken tot een verdachte tijdens het onderzoek naar moorden waarbij vampiers betrokken zijn.
«
»
16:55 The X-Files
Scully verschijnt weer, maar ligt in coma. Mulder wil de verantwoordelijken vinden en ze laten boeten voor wat ze zijn vriend en partner hebben aangedaan. Ondertussen zweeft Scully tussen leven en dood.
«
»
17:45 The X-Files
Mulder en Scully onderzoeken de gewelddadige dood van verschillende wetenschappers die een vulkaan in Oregon onderzochten.
«
»
18:30 The X-Files
Mulder en Scully onderzoeken de mysterieuze verdwijning en terugkeer van verschillende kinderen in een stadje in Wisconsin.
«
»
19:20 The X-Files
Mulder en Scully bezoeken een verpleeghuis om de bewering van een verpleegster te onderzoeken dat ze tijdens haar dienst door bovennatuurlijke krachten is aangevallen.
«
»
20:10 The X-Files
Een rechercheur die visioenen van een moord heeft, vindt het lichaam van een FBI-agent die veertig jaar geleden is vermoord, begraven in een veld.
«
»
21:00 The X-Files
De achtervolging van een seriemoordenaar, wekt Scully's persoonlijke demonen op.
«
»
21:45 The X-Files
In een klein stadje in New Hampshire onderzoeken Mulder en Scully de dood van een tiener die het slachtoffer lijkt te zijn geworden van een rituele moord.
«
»
22:35 The X-Files
Een reeks zelfmoorden vindt plaats in een vluchtelingenkamp. Mulder en Scully nemen het onderzoek over, maar plotseling verdwijnen lichamen en lijken enkele soldaten uit de dood te zijn teruggekeerd. Blijkbaar is er een voodoo-spreuk in het spel.
«
»
23:20 The X-Files
Agent Mulder wordt bewusteloos ontdekt en hij lijdt aan onderkoeling. De grote vraag is hoe hij in deze toestand is terechtgekomen.
«
»
00:05 Baywatch
Wanneer Mitch een hond op het strand vindt en hem mee naar huis neemt, veroorzaakt dit meer problemen dan verwacht. Eddie en Shauni beslissen om hun relatie anders aan te pakken.
«
»
00:55 Baywatch
Een voormalig reddingszwemmer keert terug naar Baywatch en is vastbesloten zichzelf opnieuw te bewijzen. Eddie komt in grote problemen als een nieuw meisje hem beschuldigt haar te hebben verleid.
«
»
01:30 Baywatch
Eddie wordt geschorst van de kustwacht door het verzinsel van Caroline. Shauni wil Eddie helpen en zoekt Caroline op.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers