TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:55 Joe
Muziekprogramma.
«
»
16:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:55 Zomerrust
Gene ziet zijn vakantie naar de haaien gaan als plotseling zijn baas, meneer Appel, bij Zomerrust op de stoep staat en het nodige werk meeneemt. De redding komt uit onverwacht hoek.
«
»
17:25 Zomerrust
Een exemplaar van het Guinness Recordboek brengt de bewoners van de Margarine op het idee zelf ook een gooi naar een wereldrecord te doen. Het probleem is alleen wie de poging moet wagen en welk record ze zullen breken.
«
»
17:55 Zomerrust
De grote erfenis van Gene is meteen de aanloop tot lugubere toestanden op de Margarine.
«
»
18:25 Zomerrust
Cois en Georgette krijgen bezoek van hun zoon en schoondochter. Coiske den tweede blijkt in alles het evenbeeld van zijn vader, ook als het op vrouwen versieren aankomt. Charlotte en haar schoondochter zinnen op wraak.
«
»
18:55 Zomerrust
Tot verbijstering van Lou blijkt Gene Augustus ook nog een tweelingbroer te hebben. Als die dan ook nog belastingcontroleur blijkt is het hek van de dam. Het is nu de vraag of Gene dubbel spel speelt.
«
»
19:30 Nonkel Jef
Omdat hij meer actie in zijn leven wil, richt de commissaris samen met Cyriel een hobbyclub op. De inwoners van Ginderbos vinden dit een schitterend initiatief en sluiten zich massaal aan.
«
»
19:55 Nonkel Jef
Lizette organiseert een hengelwedstrijd in Ginderbos. Cyriel wil graag deelnemen, maar hij heeft nog nooit gevist. Jef neemt hem onder zijn vleugels en leert hem de kneepjes van het vak. Izzi is de enige die geen interesse toont voor het hengelen.
«
»
20:25 Nonkel Jef
Ginderbos staat op stelten als Izzi beweert dat hij een heks heeft gezien. Op datzelfde moment wordt de wijn van pastoor Cyriel zuur. Iedereen denkt dat er duivelse krachten aan het werk zijn en dat Bruno een handlanger van de duivel is.
«
»
20:55 Nonkel Jef
Annette wil aan de boerderij een grote veranda bouwen om er cactussen te kweken. Eduard is er van overtuigd dat ze geen bouwvergunning zal krijgen, maar Cyriel weet raad. Hij kent een hoge ambtenaar die zich gemakkelijk laat beïnvloeden met giften.
«
»
21:25 Nonkel Jef
De pastoor is het gevloek van Jef beu en hij weigert om nog in zijn buurt te komen. Eduard stelt dat Jef geen minuut zonder vloeken kan. Jef wil het tegendeel bewijzen en wedt dat hij gedurende vijf dagen vloekvrij door het leven kan gaan.
«
»
21:55 Keeping Up Appearances
Hyacinth en Richard rusten zich uit met klassieke jerseys en petjes voor hun zeilvakantie. Echter, wanneer ze aankomen in de haven, blijkt hun 'schitterende' jacht bepaald niet aan de verwachtingen te voldoen.
«
»
22:30 Keeping Up Appearances
Hyacinths plan om Richards imago bij te stellen houdt weinig of geen rekening met hemzelf. Ze wil dat Richard een baan krijgt bij een lokale firma die blijkbaar een vacature heeft.
«
»
23:10 Keeping Up Appearances
Hyacinth is van oordeel dat ze niet langer zonder een weekendverblijf op het platteland kunnen. Nu Richard met pensioen is, zou dit weekendhuisje een gemeenschappelijke interesse kunnen wekken.
«
»
23:45 Keeping Up Appearances
Hyacinth heeft plannen voor een outdoor-indoor luxe barbecue, een onduidelijke omschrijving voor een hoogst ambitieus en ingewikkeld gastronomisch evenement.
«
»
00:20 Keeping Up Appearances
Hyacinth staat erop een speciale gast van de dameslunchclub af te halen bij het station. In haar ijver om in de gratie te vallen bij de gepensioneerde admiraal, raakt Hyacinth helemaal in nautische sferen. De beste stuurlui staan echter aan wal.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers