TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:38 Nieuwsuur
De zorg staat met de vergrijzing steeds verder onder druk. Wilders spreekt op de bijeenkomst CPAC Hongarije waar radicaal-rechtse politici vanuit de hele wereld samenkomen. Bodycams tegen agressie in de supermarkt?
«
»
08:04 Vroege Vogels
De Waterwinbossen: er zijn bonte spechten en alpenwatersalamanders, er is zandgrond en bos. Menno Bentveld ziet bladrozetten ontluiken en natuurfilmer Stijn geniet van baltsende patrijzen.
«
»
08:49 Volle Zalen
CabaretiŤre Sanne Wallis de Vries heeft zeven avondvullende voorstellingen op haar naam staan en wordt geroemd om haar befaamde typetjes. Samen met Cornald Maas brengt ze een bezoek aan haar ouders in Alphen aan den Rijn.
«
»
09:34 God, Jesus, Trump!
Amerika is het land waar woke is uitgevonden, maar vooral orthodoxe christenen zitten met woke in hun maag. En daar maakt Donald Trump handig gebruik van door de oorlog tegen woke op te voeren.
«
»
10:32 Podium Klassiek
Violist Sergey Khachatryan en zijn zus Lusine brengen Armeense muziek. Het Groot Omroepkoor, pianist Nicolas van Poucke en harmoniumspeler Dirk Luijmes voeren o.l.v. Benjamin Goodson een deel uit van Rossini's Petite Messe Solennelle.
«
»
11:41 Sami Yusuf - When Paths Meet
Concertregistratie van When Paths Meet, het concert dat de wereldwijd succesvolle zanger, componist en muzikant Sami Yusuf gaf tijdens Holland Festival 2022. Hiervoor werkte hij nauw samen met kamerkoor Cappella Amsterdam.
«
»
12:13 De SociŽteit
De oorlog in Soedan met Arthur Molenaar, Lieuwe Siebe de Jong en Razeen Khattab die familie in Soedan heeft. Natascha van Weezel samen met Sahar Meradji over de serie 'Oorlog is Erfelijk'. Khalid Amakran over de Word Press Photo tentoonstelling.
«
»
13:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
13:14 2 voor 12
Kennisquiz waarin twee duo's twaalf vragen voorgeschoteld krijgen. De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:56 Meldpunt
Meldpunt ontvangt regelmatig klachten over geluidsoverlast van de buitenunits van airco's en warmtepompen. Wat zijn hiervoor de regels en waar kunnen deze apparaten het best worden geplaatst?
«
»
14:23 EO Metterdaad
Programma waarin aandacht gevraagd wordt voor hulpverleningsprojecten. Er worden al tientallen projecten wereldwijd gefinancierd.
«
»
14:33 Dwars door de Lage landen
Arnout Hauben, Philippe Niclaes en Ruben Callens beginnen aan hun reis van Lauwersoog naar De Panne. Onderweg ontmoeten ze eigenzinnige Friezen en zoeken ze in Dokkum naar een stukje schedel.
«
»
15:30 Frysl‚n Dok
Over veelzijdig kunstenaar Jan Loman is deze zomer een expositie te zien. Aan de hand van archiefbeelden en met de samenstellers van de expositie onderzoeken we welke indrukken hij heeft achtergelaten.
«
»
16:04 Kruispunt
Tussen de vele demonstranten die blokkades opwerpen op de A12 blijkt ook een groep bevlogen christenen te zijn. Met gezamenlijk gebed willen ze de urgentie van de klimaatcrisis laten zien.
«
»
16:29 De verwondering
Mimespeler Hakim TraÔdia woonde vierendertig jaar lang in de bekendste straat van Nederland: Sesamstraat. Hakim is altijd trouw gebleven aan het kind in zichzelf. Hij adviseert Annemiek om hetzelfde te doen en met speelsheid door het leven te gaan.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:09 Petrus in het land
In het Twentse Den Ham is veel om dankbaar voor te zijn. Net als een boer die dankbaar is voor zijn oogst, is dominee Nick de Graaf dankbaar voor het geloof dat hij in Den Ham tegenkomt.
«
»
17:30 De Verandering
Marcel van Iterson hoort van zijn ouders dat ze niets meer met hem te maken willen hebben. Wat is er gebeurd in zijn leven waardoor hij zo heftig voor zijn ouders was en komt dit ooit nog goed?
«
»
17:51 Nederland Zingt
Vanuit de Augustijnenkerk te Dordrecht veel samenzang waarin Koning Jezus centraal staat, met liederen als 'Jezus Overwinnaar' en 'Koning met eer gekroond'. Ook wordt het Wilhelmus gezongen.
«
»
18:17 EO Metterdaad
Mom is de moeder Teresa van de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. Zij zorgt voor de mensen om wie niemand geeft. Ze bezoekt zieken, geeft mensen te eten en spoort hen aan een opleiding te volgen.
«
»
18:28 Ik mis je
Kali van Dissel denkt terug aan haar geliefde opa, die een paar jaar geleden overleed. Regelmatig neemt Kali de tijd om even aan opa terug te denken en hem te vertellen wat haar bezighoudt.
«
»
18:49 Zin in morgen
Kim Lian duikt de keuken in om op zoek te gaan naar haar Culinary Roots. Ook zijn we op bezoek bij knipkring Klavertje 5. En in Alkmaar en omstreken zorgt Kees van de wc's al 24 jaar voor schone toiletten.
«
»
19:21 Rail Away
De Italiaanse regio Trentino is gelegen tussen het blauwe Gardameer en de indrukwekkende Dolomieten. Een treinreis door deze regio kan dan ook niet om het bekende meer en de zuidelijke uitlopers van de Alpen heen.
«
»
19:54 Blauw Bloed
Programma waarin de koning en leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Aan bod komen vorstenhuizen, staatsbezoeken en het laatste koninklijke nieuws.
«
»
20:26 Het Koningsdagconcert 2024
Het Koningsdagconcert 2024 heeft als thema 'Stemmen uit grenzeloos Emmen'. Er zijn bijdragen van o.a. het Calefax Rietkwintet, harpist Remy van Kesteren, zangeres Rosa da Silva en het Animato Kwartet.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:00 Stand van Nederland: Generatie Next
Zonnebrillen zijn het nieuwe goud, zowel voor de consument als de crimineel. Vooral de monturen van Cartier en Dita zijn niet aan te slepen. Waar komt deze rage vandaan en wat is de economie erachter?
«
»
22:29 Silent Witness
In een afgesloten vrachtwagen worden mensen aangetroffen, van wie enkelen zijn overleden. Omdat de overlevenden weigeren te praten, moeten Nikki en het team met behulp van forensische technieken hun identiteit zien te achterhalen.
«
»
23:20 Silent Witness
Wanneer Nikki en Jack dieper in de schokkende zaak van de doden in de achtergelaten vrachtwagen duiken, komt de waarheid achter de complexe mensensmokkelzaak aan het licht. Gabriel komt voor een ethisch dilemma te staan.
«
»
00:13 De Nachtzoen
Een boek schrijven over veerkracht. Schrijver Lisanne van Sadelhoff begon aan dit dappere plan, net toen ze zelf onverwacht in een nieuw dal belandde. Een levenslustige zoektocht zou beginnen.
«
»
00:24 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
00:58 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) MariŽlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers