TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Murdaugh Murders: The Movie
Alex Murdaugh is het hoofd van een juridische dynastie in South Carolina. De verborgen misdaden van zijn familie stapelen zich op en terwijl Alex probeert zijn eigen financiële misdaden te verbergen, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht.
«
»
10:20 Murdaugh Murders: The Movie
Na de dood van de vrouw en zoon van Alex Murdaugh, gaan de politie en de pers op zoek naar aanwijzingen. Murdaugh probeert het politieonderzoek te laten ontsporen met valse alibi's.
«
»
11:55 Married to a Psychopath
Charles Henry brengt Malcom Webster, een seriemoordenaar van rijke vrouwen, voor het gerecht.
«
»
12:45 Married to a Psychopath
Het onderzoek naar Malcolm Webster, verdacht als pathologische leugenaar en harteloze moordenaar.
«
»
13:35 Snapped
Twee jonge jongens blijven vaderloos achter wanneer een sergeant van de luchtmacht wordt neergeschoten door een paar indringers in zijn huis in San Antonio.
«
»
14:20 Snapped
Een onderzoek naar de gruwelijke moord op een studente in Las Vegas ontketent een internationale klopjacht en ontmaskert een dodelijke driehoeksverhouding.
«
»
15:00 Snapped
De moord op een ondernemer uit New Jersey laat de recherche maandenlang in het ongewisse, totdat een drugsvangst een moordcomplot aan het licht brengt dat bol staat van hebzucht, verslaving en verraad.
«
»
15:40 Snapped
Phil Rogers, een 48-jarige echtgenoot en vader wordt op 20 april 2004 dood aangetroffen in zijn huis in DeLand, Florida. Aanvankelijk vermoedden onderzoekers zelfmoord, maar nader onderzoek wijst op moord.
«
»
16:25 Snapped
Wanneer het rottende lichaam van een man uit Baltimore in zijn garage wordt ontdekt, maken rechercheurs gebruik van geavanceerde opsporingstechnologie om een sluwe moordenaar aan te wijzen.
«
»
17:10 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Sean Vincent Gillis, de seriemoordenaar die op brute wijze acht vrouwen vermoordde.
«
»
18:00 World's Most Evil Killers
Het verhaal van de angstaanjagende moordenaar Don Miller die vier mensen om het leven bracht en betrapt werd terwijl hij bezig was met zijn vijfde slachtoffer.
«
»
18:50 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Judy Buenoano, de eerste vrouw in Florida die stierf in de elektrische stoel. Ze was een zo kwaadaardige moordenaar dat haar eigen zoon één van haar slachtoffers werd.
«
»
19:40 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Gary Ray Bowles, die in 1994 de zes mannen om het leven bracht en bekend werd als de 'I-95 Killer', omdat de meeste van zijn slachtoffers dicht bij de Interstate 95-snelweg woonden.
«
»
20:30 The Disappearance of Cari Farver
Dave Kroupa krijgt te maken met vreemde berichten van zijn vriendin Cari Farver, die kort daarna abrupt verdwijnt. Terwijl Cari's moeder blijft zoeken naar haar geliefde dochter, doet de politie uiteindelijk een schokkende ontdekking.
«
»
21:55 Behind the Wheel of Revenge
Kim, een goede student, populair en verantwoordelijk, neemt na een rampzalig huisfeest een slechte beslissing. Ze kruipt onder invloed achter het stuur en doodt bijna een klasgenoot. De gevolgen voor haar en de mensen om haar heen zijn gigantisch.
«
»
23:25 History's Greatest Heists With Pierce Brosnan
Een drietal dieven is in New York om juwelen te stelen uit het American Museum of Natural History. Hun gedurfde plan laat hen langs de richel van het museum lopen, op 38 meter hoogte boven de straten van Manhattan.
«
»
00:10 History's Greatest Escapes with Morgan Freeman
James Earl Ray, een veroordeelde moordenaar, was een beruchte ontsnappingsartiest. Zijn meest gedurfde ontsnapping was het maken van een ladder van afvoerbuizen om de muur van de Brushy Mountain State Prison over te klimmen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers