TVgids - VTM NON-STOP 90s

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:40 Melrose Place
Billy is zowel boos als nieuwsgierig na een slechte ervaring in de ruige kant van de stad. Jake herinnert zich zijn pijnlijke verleden als zijn moeder arriveert.
«
»
14:30 Melrose Place
Jane ervaart complicaties met haar zwangerschap. Billy en Alison strijden om de kwestie van privacy.
«
»
15:15 Melrose Place
Alison ontmoet de perfecte man. Billy probeert een kredietwaardigheid vast te stellen. Jane is geobsedeerd door afvallen.
«
»
16:05 Spin City
De moeder van Mike komt een weekje langs en ze kan het erg goed vinden met de burgemeester. Ondertussen zit Mike verveeld met een foto waarop te zien is hoe de burgemeester geld geeft aan een prostituee.
«
»
16:30 Spin City
De stafleden van het stadhuis hebben allemaal plannen om Thanksgiving te vieren bij familie. Alleen Carter trekt op z'n eentje naar de Bahamas. Ondertussen staat Mike voor een dilemma.
«
»
16:55 Spin City
Meg, de dochter van de burgemeester, komt langs voor een bezoekje. Mike wil haar aanwezigheid gebruiken om eens positief te kunnen communiceren over Randall, maar dat gaat niet geheel volgens plan.
«
»
17:15 Spin City
Het is Kerstmis. De burgemeester van New York begaat een verschrikkelijke blunder wanneer hij op televisie verklapt dat de Kerstman niet bestaat. Mike probeert de schade ongedaan te maken.
«
»
17:40 Spin City
De burgemeester organiseert een groot nieuwjaarsfeest. Mike wil Nikki als zijn date, maar zij heeft al afgesproken met iemand anders. Het feest loopt vervolgens volledig uit de hand.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:05 Spin City
Het laatste boek van de burgemeester doet het erg goed en hij krijgt de vraag om opnieuw een boek te schrijven. Aangezien hij het vorige boek ook niet zelf schreef, vraagt hij Mike om hem te helpen.
«
»
18:25 Spin City
De burgemeester krijgt het aanbod om toe te treden tot een exclusieve mannenclub. Mike probeert hem dit idee uit het hoofd te praten, omdat het niet goed zou zijn voor zijn imago als burgemeester.
«
»
18:50 Spin City
Mike raadt Stacy aan om in Manhattan te komen wonen, omdat ze vaak te laat op het werk is. De grootmoeder van Stacy neemt hem dit echter niet in dank af en spreekt een vloek over hem uit.
«
»
19:15 Spin City
Valentijnsdag komt eraan en het lijkt erop dat Mike deze dag voor de eerste keer in achttien jaar alleen zal moeten doorbrengen. Hij is dan ook dolgelukkig wanneer een oude vlam onverwacht opdaagt.
«
»
19:40 Spin City
Laurie heeft Mikes aanzoek aanvaard, maar plots begint hij te twijfelen of ze wel goed bij elkaar passen. Ondertussen probeert Paul al zijn moed bijeen te rapen om een aanzoek te doen aan Claudia.
«
»
20:00 Spin City
Mike stelt voor dat het personeel op het stadhuis een drugstest ondergaat om zo de nieuwe anti-drugscampange van de burgemeester te ondersteunen.
«
»
20:25 Spin City
Mike en de burgemeester zijn onder de indruk van de paus en hun religieuze kant leeft helemaal op.
«
»
20:50 Spin City
Het personeel op het stadhuis bereidt zich voor op de respectievelijke vrijgezellenfeestjes van Paul en Claudia. Het feest van Paul vindt plaats op het stadhuis, omdat de burgemeester niet naar stripclubs mag gaan.
«
»
21:10 Spin City
Er komt een vrouwelijke goochelaar optreden in het stadhuis. Mike vraagt haar meteen mee uit, maar na een leuke nacht vertelt ze Mike dat ze van hem houdt. Hij weet niet hoe hij hiermee om moet gaan.
«
»
21:35 Spin City
New York zit met een grote rattenplaag. Mike maakt er meteen komaf mee, maar James is niet akkoord met zijn gruwelijke aanpak. Ondertussen wordt Stuart uit zijn appartement gezet.
«
»
22:00 Spin City
De burgemeester heeft plots last van stotteren, wat hem in lastige situaties doet belanden tijdens persconferenties. Mike belooft het huwelijk van Paul en Claudia te organiseren.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:25 Spin City
De burgemeester wil zich opnieuw kandidaat stellen bij de verkiezingen en iedereen bereidt zich voor op de bekendmaking. Ondertussen is Mike een held nadat hij een baby heeft gered.
«
»
22:45 Spin City
Er verschijnt een foto van Mike met het bekende model Heidi Klum. Iedereen denkt dan ook dat ze iets hebben samen. Ondertussen biecht Nikki aan Carter op dat ze stiekem verliefd is op Mike.
«
»
23:10 Spin City
Mike bereidt zich voor op zijn eerste keer met Heidi. Zij vraagt hem om hun relatie geheim te houden. Ondertussen krijgt James het stoffelijk overschot van zijn tante Sarah in de bus.
«
»
23:35 Spin City
Michael belandt op een jachttrip nadat hij een politieke donateur heeft proberen te strikken. Stuart wordt Stacy's baas voor een dag.
«
»
00:00 Stargate SG-1
Jack O'Neill en het SG-1 team vertrekken op missie naar Nasya, in de hoop er overlevenden te vinden. Tijdens de reddingsoperatie wordt het lichaam van Samantha Carter echter ingepalmd door een Goa'uld die zich in een stervende Nasyan verborgen hield.
«
»
00:45 Stargate SG-1
Tijdens een verkenningsmissie worden O'Neill en zijn team benaderd door een man die op de vlucht is. Ze ontdekken echter te laat dat de man een moordenaar is. Vervolgens worden O'Neill en zijn team opgepakt en overgebracht naar een strafkolonie.
«
»
01:25 Stargate SG-1
Onder het bevel van generaal Hammond zet het SG1-team koers naar de planeet P7J989. Op het eerste zicht komen ze terecht in een wereld met een vrij geavanceerde technologie en anderzijds een prachtige flora.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers