TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:45 Columbo
Een manager van een football-team zorgt voor een elektronisch alibi voor de moord op de eigenaar van het team tijdens een wedstrijd.
«
»
15:25 Tiny House Battle
Twee teams van hobbyklussers gaan de uitdaging aan om in amper negen dagen tijd een instapklare tiny house te ontwerpen en te bouwen naar de smaak van een koper. Wie elke vierkante meter maximaal weet te benutten, wordt tot winnaar gekroond.
«
»
16:55 The Masked Singer
De eerste zes mysterieuze Masked Singers maken hun opwachting. Voor één van hen valt vanavond al het doek en zal zijn of haar ware identiteit onthuld worden.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De Verraders
Staf heeft opnieuw twintig BV's uitgenodigd in het mysterieuze kasteel voor een spel tussen goed versus kwaad. Zullen de verraders de bondgenoten te slim af zijn of worden ze ontmaskerd?
«
»
21:30 De verraders: De ronde tafel
Host Vincent Fierens analyseert samen met een ex-deelnemer en een grote fan van het programma, alle leugens, het verraad en de strategieën van de voorbije aflevering.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:15 Alloo bij de Verkeerspolitie
Een auto wordt vastgezet met een wielklem en de bestuurder moet een boete van 1.600 euro betalen. In het centrum van Gent negeert een andere bestuurder tot twee keer toe het C1-verkeersbord door een straat in de verboden richting in te rijden.
«
»
23:30 Blind getrouwd
De eerste twee koppels hebben hun jawoord gegeven en vieren samen met hun vrienden en familie de liefde. Na een romantische huwelijksnacht in een B&B vertrekken ze op hun huwelijksreis.
«
»
01:30 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers