TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:50 Bones
Het team onderzoekt of een robot geprogrammeerd was om de man die hem gemaakt had te doden. Bones plant een verjaardagsfeest.
«
»
14:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een oude man, wiens lichaam in een zuurcontainer is gevonden. De teamleden in het lab praten met name over huwelijk en kinderen.
«
»
15:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een persoon uit Booth en Brennans verleden. Aubrey ontdekt dat haar vader terug is.
«
»
16:40 Criminal Minds
Het team moet het ministerie van Defensie een handje helpen wanneer ongeveer dertig Amerikanen besmet raken met een bijzonder agressieve vorm van anthrax. Na amper een half etmaal vallen al de eerste dodelijke slachtoffers.
«
»
17:35 Criminal Minds
Het onderzoek naar de verdwijningen in Detroit leidt het team naar Canada. Maar ondanks de uitnodiging van de lokale overheid, belemmeren juridische problemen het onderzoek.
«
»
18:35 Criminal Minds
De lokale politie van Detroit roept de hulp in van het team om een reeks ingewikkelde moorden op te lossen. De dader heeft het voornamelijk gemunt op junkies, daklozen en prostituees.
«
»
19:30 Criminal Minds
Het team schetst het profiel van een moordenaar die het heeft gemunt op een dokter. Het profiel ontvouwt zich rondom het idee dat hij iedere dag iemand anders vermoord, totdat hij zijn zoon kan vermoorden.
«
»
20:25 CSI: Vegas
Wanneer een monteur vermoord wordt aangetroffen in een donkere fabriek, onderzoekt het CSI-team of de dader een mens was of een humanoïde robot met een AI-besturingssysteem.
«
»
21:15 CSI: Vegas
Het CSI-team onderzoekt een radioactieve plaats delict waar een vader en zoon zijn omgekomen.
«
»
22:10 Bull
Het team vraagt Bull aan de zijlijn te staan, omdat ze vrezen dat zijn recente problemen een negatieve invloed kunnen hebben op hun verdediging van een zakenmagnaat die ervan wordt beschuldigd geestelijk ongeschikt te zijn om zijn bedrijf te leiden.
«
»
23:10 Bull
Bull heeft slechts twee dagen om de verdediging voor te bereiden van een vroedvrouw. Ze wordt beschuldigd van het uitoefenen van haar beroep zonder vergunning. Het team probeert de gemeenschap van de vrouw te overtuigen om als getuigen op te treden.
«
»
00:05 NCIS: New Orleans
Het team gaat door met het onderzoek naar de moord op een officier die het wangedrag van de politie wilde aankaarten. Ook moet Pride van de corrupte politie afkomen en vraagt de burgemeester aan Pride om zich aan te sluiten bij haar nieuwe taskforce.
«
»
01:10 Big Sky
Het is een paar maanden van relatieve rust geweest, maar dat gaat allemaal veranderen wanneer Sunny Barnes en haar familie Sunny Day Excursions opzetten net buiten de stad. Cassie wordt ingeschakeld om een vermiste backpacker te onderzoeken.
«
»
01:50 Big Sky
Wanneer de ontevreden vastgoedmakelaar Tonya de politie belt in verband met een kraker die in een van haar huizen woont, arriveert Jenny en ze ontdekt dat haar verleden op een schokkende wijze verband houdt met de zaak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers