TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
14:00 American Pickers
Mike en Frank vinden een paar ruwe diamanten en herstellen deze in hun oude glorie.
«
»
14:55 American Pickers
Mike, Frank, Robbie en Danielle plaatsen weddenschappen en spelen bijlwerpen, golfen, biljarten en arcadespellen. Activiteiten die hen terugbrengen naar hun kindertijd.
«
»
15:50 American Pickers
Frank Fritz stuit op een Oktoberfest-juweeltje die voor hem gemaakt te lijkt te zijn.
«
»
16:50 American Pickers
Mike en Frank gaan de onverharde weg op in het achterland, op zoek naar unieke vondsten.
«
»
17:45 Storage Wars
De kopers reizen naar Moreno Valley in Californië. Darrell staat er alleen voor, en René is niet van plan om met lege handen te vertrekken. Ivy richt zich ondertussen op luxueuze items, terwijl Jarrod zijn alter ego aan Brandi onthult.
«
»
18:05 Storage Wars
De kopers bezoeken de veiling in Costa Mesa, Californië. Casey probeert Rene's bestedingen in toom te houden. Darrell en Brandon besluiten af te gaan op hun intuïtie. Ivy probeert in het geheim de strategie van Jarrod en Brandi te ontdekken.
«
»
18:35 Storage Wars
De kopers reizen naar Upland in Californie. Ivy zet in op opslagruimtes met luxegoederen. Rene en Casey worden het niet eens over wat ze moeten kopen. Ondertussen probeert Darrell de concurrentie af te leiden met een paar ouderwetse streken.
«
»
19:05 Storage Wars
De kopers bezoeken het welvarende Garden Grove in Californië. Darrell en Brandon moeten koopwaar bemachtigen voor hun website. De uitgeputte Ivy werkt op automatische piloot. Brandi heeft besloten om aardig te doen tegen iedereen om ze af te leiden.
«
»
19:30 Storage Wars
Jarrod en Brandi nemen hun kinderen mee naar de veiling in Norwalk, Californië. Ivy hoopt er nieuwe voorraad in te kunnen slaan. Rene en Casey besluiten maar weer eens samen te werken. Darrell krijgt de kans om zijn reputatie als gokker te bewijzen.
«
»
20:00 Below Deck Down Under
Jason's onderzoek naar het dekteam stelt hem voor een moeilijke beslissing. Magda komt in heet water terecht als ze weer aan de telefoon wordt betrapt.
«
»
20:55 Below Deck Down Under
Kapitein Jason Chambers laat zijn gasten kennismaken met een wereld van onderwateravontuur bij het wereldberoemde Groot Barrièrerif in Australië.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Wanneer de beschuldigde moordenaar van LaSalle vrijkomt nadat hij een alibi wist te verstrekken, blijven Pride en zijn team bewijsmateriaal verzamelen en ontdekken dat hij een gewapende sekte leidt.
«
»
22:45 NCIS: New Orleans
Pride wordt buitengesloten wanneer het onderzoek naar Eddie Barrett tot een kwaadaardig plan leidt.
«
»
23:45 NCIS
Tony gaat undercover om gestolen Iraakse kunst terug te vinden door een gevangene te laten ontsnappen, maar hij realiseert zich niet dat de man die hij helpt, gevaarlijk is. Abby heeft een gps-chip bij hem ingebracht, maar die werkt niet.
«
»
00:40 NCIS
Een privédetective vindt een lijk in de kofferbak van een auto. Hij eist het geldbedrag op dat de familie van de officier had uitgeloofd. De verdwijning wordt een moordzaak wanneer het team een kogel in de auto vindt.
«
»
01:35 The Hotel People
Het team zet haar inspanningen voort om klanten terug te winnen. In Slieve Donard Resort and Spa heeft Eugene, ook bekend als 'Mr Weddings', het drukker dan ooit met een explosie van post-pandemische bruiloften.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers