TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:45 The Real Murders of Orange County
In Santa Ana is de plaatselijke juwelier plotseling vermist en er wordt al snel vanuit gegaan dat hij waarschijnlijk is vermoord. De rechercheurs stuiten op een bizar motief voor de moord.
«
»
14:40 Buried in the Backyard
De gruwelijke ontdekking van een in stukken gehakt geraamte begraven in de achtertuin van een huis in Seattle, resulteert in een onderzoek dat een 30 jaar oud complot ontrafelt, uitgebroed door een wraakzuchtige familie.
«
»
15:35 Buried in the Backyard
Nadat het lichaam van een vermiste jonge moeder wordt ontdekt in een graf achter haar huis, moeten agenten de gecompliceerde relaties van haar verleden en heden onderzoeken om een motief te vinden en haar moordenaar op te sporen.
«
»
16:30 Fear Thy Neighbor
Een alleenstaande vrouw en haar twee jonge zoons denken dat ze het perfecte nieuwe appartement hebben gevonden, maar hun opdringerige verhuurder en buurman verandert hun leven al snel in een ware hel die uiteindelijk eindigt in bloedvergieten.
«
»
17:30 Fear Thy Neighbor
Ooit waren ze goede buren, maar na een diefstal belt een gezin de politie en schendt daarmee de ongeschreven regel om geen autoriteiten bij conflicten te betrekken. Dit leidt tot jaren van ruzie, die uiteindelijk uitmonden in een schietpartij.
«
»
18:30 Fear Thy Neighbor
Een legerveteraan bezorgt een pakketje bij zijn buurman dat per ongeluk bij hem was afgeleverd. In plaats van dankbaarheid voor zijn kleine daad van vriendelijkheid, ontketent hij per ongeluk een conflict dat eindigt in een kogelregen.
«
»
19:30 Fear Thy Neighbor
De onofficiële burgemeester van een straat in de buitenwijken botst met de nieuwe buurman die geen respect toont voor de lokale waarden. Meningsverschillen escaleren tot ruzies en eindigen in een gewelddadig conflict dat twee gezinnen vernietigt.
«
»
20:30 Pretty Little Stalker
Een gekweld jong meisje raakt geobsedeerd door Lorna Sisco, de auteur van een reeks zelfhulpboeken over persoonlijke ontwikkeling. De auteur is onlangs naast het meisje komen wonen.
«
»
22:10 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
23:55 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In Kaapstad wordt Kees meegelokt door gewapende overvallers die in een populair park bij de openbare toiletten op alleen lopende toeristen loeren. Verder betrapt Kees een zakkenroller die hem in zijn arm bijt.
«
»
00:50 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Marijke raakte tijdens een bezoek aan Antwerpen in de ban van een magiër. Hij nam haar mee naar zijn vaderland India en stal haar hart én haar kapitaal van 400.000 euro. Kees neemt haar mee terug naar New Delhi.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers