TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:00 Mega Mindy
Als er kaartjes voor het concert van een beroemde zanger worden verkocht, blijkt dat dezelfde man ook in Amerika is. Dat kan natuurlijk niet kloppen! Mega Mindy onderzoekt de zaak.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Supa Modo
Jo is dol op superhelden en dankzij haar fantasie kan ze vergeten dat ze doodziek is. Wanneer Jo overtuigd raakt van haar eigen superkrachten helpt het hele dorp mee om een superheldenfilm te maken.
«
»
14:40 De Smurfen
Domme Smurf vindt een ei in het bos. Hij wilt graag 'mama' zijn en neemt het ei mee naar het dorp. Hij en de andere Smurfen moeten hun best doen om ouder te spelen. Het is tijd om Smurfie groot te brengen.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya verveelt zich, dus haalt Oggy zijn favoriete kinderspeelgoed van zolder: een elektrisch treintje. Maar het spel blijkt erg saai te zijn en de kakkerlakken komen langs om de baan op te leuken, wat Piya erg amuseert maar Oggy wanhopig maakt.
«
»
15:00 Rox
In de rechtbank verdwijnen de laatste tijd heel wat belangrijke dossiers. Team Rox komt in actie.
«
»
15:25 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:30 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
15:50 Molang
De koning houdt een dansshow en Molang en Piu Piu houden toezicht op zijn kostuum. Als de koning per ongeluk zijn kostuum vuil maakt, slaat het noodlot toe. Gelukkig lossen Molang en Piu Piu het probleem op.
«
»
15:55 Zouk
Tijdens een wandeling bij het meer komen Zouk en zijn vrienden een orge tegen.
«
»
16:05 Abraca
Abraca, een twaalfjarige leerling tovenaar, wordt naar de aarde gestuurd om haar leertijd te voltooien. Daar ontmoet ze Firmin, een jonge jongen met een passie voor videogames, met wie ze sprookjesavonturen zal beleven.
«
»
16:30 Presto's magische school
Vincent schaamt zich als zijn ouders een paar dagen op het landhuis komen logeren en zich in al hun activiteiten mengen. Hij wil van ze af zien te komen.
«
»
16:45 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Wanneer er een nieuwe hond op het terrein aankomt, is Bitzer aanvankelijk gecharmeerd. Maar wanneer de nieuwkomer hem in de problemen begint te brengen, besluit Shaun dat hij hem een lesje zal leren.
«
»
17:00 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
17:15 De slak en de walvis
Een kleine zeeslak verveelt zich op een rots in een oude haven en droomt van een wereldreis. Op een dag biedt een grote bultrugwalvis aan om hem mee te nemen op een reis over oceanen. Er ontstaat een ongewone vriendschap tussen de twee.
«
»
17:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya slaapwandelt en maakt 's nachts een puinhoop van het huis. De kakkerlakken genieten van de show. Maar wanneer ze door Oggy worden beschuldigd, blijkt het bewijzen van hun onschuld ingewikkelder dan verwacht.
«
»
17:50 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een reuzenglijbaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Sommige kinderen worden vaak zo boos dat het thuis of op school niet meer houdbaar is. Verschillende kinderen zitten in het kinderziekenhuis op de afdeling psychiatrie. Via een collage van gesprekken, foto's en beelden wordt hun verhaal getoond.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:25 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
18:44 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Sari en Mats komen in een lasershooterpark terecht. Wat eerst een leuke actiegame lijkt, wordt al snel een nerveuze bedoening. Bij elk foutje dat ze maken, worden ze geraakt en moeten ze helemaal terug opnieuw beginnen. En dan is er GM nog.
«
»
19:29 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:50 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:55 Opa
Opa vertelt grappige verhalen en neemt je mee in zijn absurde en rijke fantasiewereld. Beleef samen met Arthur en Frida zotte avonturen vol bananen, dino's, eenhoorns en andere wonderlijke figuren.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Ferry: De Serie
Na bemiddeling met Mick de Boer gaat Ferry door met het werven van Marco. Lars wordt bang gemaakt door een van de handlangers van Arie Tack en begaat een blunder.
«
»
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
22:50 Sporza: WK Voetbal Vrouwen U-20 2024
Vanuit het Estadio Nemesio Camacho El Campín in Bogotá, Colombia.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers