TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:50 Fryslân Dok
In de pluktuinen van Stichting Sociaal Vitaal komen mensen met een uitkering samen om groenten te oogsten. Ze raken uit hun isolement en leren gezond en bewust te koken.
«
»
14:20 Het Nieuwe Land
Huub dompelt zich onder in het Pieperfestival, begeeft zich onder de fans van het gepromoveerde Almere City en zeilt met de enige klassieke botter die Flevoland rijk is.
«
»
15:10 Zin in morgen
Magazine boordevol inspiratie, beleving en levenslust, waarin bezielde mensen hun levensvisie delen. Wat is belangrijk in je leven en hoe geef je dat vorm? We mogen binnenkijken op een 'heilige plek' van en met creatieve denkers.
«
»
15:35 Ongewoon Gewoon - Sheila Gogol
De Amsterdamse Sheila Gogol, de moeder van schrijver Robert Vuijsje, leidde een veelomvattend leven. Geboren in New York is ze via enkele omzwervingen in Nederland beland. Wat haar vooral kenmerkte, was een onvermoeibare inzet voor vrede.
«
»
16:25 Brieven aan de achterblijvers
Narsingh Balwantsingh gaat op zoek naar de overblijfselen van de tijd van contractarbeiders. De serie biedt een glimp van de verbondenheid met het land van herkomst en de rijke mix van cultuurhistorie.
«
»
16:55 Socutera
Stichting Overleven met Alvleesklierkanker werkt aan het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Kloostergasten
Tv-boswachter Tim Hogenbosch verruilt zijn hectische bestaan voor de stilte van het kloosterleven. Hoe bevalt drie dagen rust en gebed in de Sint Adelbertabdij in Egmond de vader van jonge kinderen?
«
»
17:45 VPRO Boeken
Safae el Khannoussi vertelt over haar debuutroman Oroppa en Robbert Welagen over Averij, een beklemmend verhaal over een man die geconfronteerd wordt met een gevaar van binnenuit.
«
»
18:15 Podium Klassiek
Muziekprogramma dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen. Het programma overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Met veel ruimte voor jong talent en live optredens.
«
»
19:25 Vroege Vogels
Het Aamsveen en Witte Veen zijn overblijfselen van een groot hoogveenmoeras. Overdag warmt de levendbarende hagedis zich op in de zon. En in het holst van de nacht lichten neongroene glimwormen op.
«
»
20:20 De Grooten Tour van de Gebroeders De Witt
Hoe reisden de vrij streng gereformeerde Hollandse gebroeders De Witt in de 17e eeuw in een overwegend katholiek land? Waren ze in Frankrijk in gevaar? Huub Stapel reist van Angers naar Bordeaux.
«
»
21:05 Metropolis
Buitenlandprogramma waarin lokale makers uit meer dan veertig landen hun wereld laten zien en daarmee bijzondere kijkjes in het dagelijkse leven ver over de grens geven. De vergelijking met de Nederlandse situatie wordt ook opgezocht.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
22:05 Frontlinie
Bram Vermeulen loopt mee met de speciale brandweercommando's die de miljoenen toeristen op de Griekse eilanden veilig moet houden. De toeristenindustrie draagt zelf bij aan de levensgevaarlijke situaties die ontstaan.
«
»
22:50 De Sociëteit
Inclusieve talkshow waarin de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen. Het programma voert het gesprek van de week, maar met een open insteek.
«
»
23:40 De Kist
Na een problematische jeugd ontstaat bij Dennis Schouten een vechtdrang om te laten zien wat hij kan. Volgens eigen zeggen heeft hij zichzelf inmiddels bewezen, maar het geluk heeft hij niet gevonden.
«
»
00:15 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»
00:55 Buitenhof
Discussieprogramma met vooraanstaande opiniemakers en politici die allerlei actuele thema's bespreken.
«
»
01:50 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers