TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
14:35 The Only Living Boy in New York
Een jonge man ontdekt dat zijn vader een affaire heeft met een mooie en verleidelijke vrouw. Vastbesloten om de relatie te verbreken, belandt hij met haar in bed en ontketent hij een reeks gebeurtenissen die alles zal veranderen.
«
»
16:05 The Goldbergs
Erica, Barry, Geoff en de hele groep gaan op vakantie, maar het gaat niet zoals verwacht. Adam vraagt zich af of studeren wel wat voor hem is nu zijn scores niet zo goed zijn als hij had gehoopt.
«
»
16:35 The Goldbergs
Murray's rivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en hem aan als William Penn de rechten op een andere musical niet kan krijgen.
«
»
17:05 The Goldbergs
Barry organiseert een telethon en tracht Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates komen optreden. Bill vindt het geluk bij een vrouw die hij via een vijand van Beverly leert kennen.
«
»
17:30 The Goldbergs
De relatie tussen Adam en Brea is goed, totdat Beverly zich er te veel mee bemoeit en ze een breuk faken. Lainey komt terug, net wanneer de relatie tussen Barry en Ren in volle bloei is.
«
»
17:55 The Goldbergs
Adam en Brea gaan samen naar het gala. Als Adam bang is dat hij niet de Prom King zal zijn, brengt Beverly het feest in gevaar. Barry leert Erica zorgzaam te zijn als Geoff's vader in het ziekenhuis ligt.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:25 The Karate Kid III
Karatemeester Kreese zint op wraak nadat zijn protégé negen maanden geleden van Daniel La Russo verloor in een prestigieus toernooi. Hij huurt gevaarlijke krijgers in om Daniel, en zijn trainer Mr. Miyagi te grazen te nemen.
«
»
18:25 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
20:30 Playing for Keeps
Ex-profvoetballer George keert terug naar het dorp waar hij zijn gezin stichtte. Om een betere band met zijn zoon op te bouwen overtuigt zijn ex-vrouw hem om diens voetbalteam te coachen. Al snel trekt George de aandacht van de lokale voetbalmoeders.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:30 9-1-1
Athena onderzoekt een overval bij een tankstation die een onverwachte wending neemt. Bobby en de 126 racen om een beginnende duiker te redden die in paniek raakt terwijl hij in een haaienkooi zit.
«
»
23:35 Accused
Heeft de ziekenverzorger gezorgd voor het voortijdige overlijden van zijn moeder?
«
»
00:25 Mr Inbetween
Alles is eerlijk in liefde en oorlog, maar zaken zijn anders. Vergeving is misschien goddelijk, maar wraak is veel leuker.
«
»
01:00 Mr Inbetween
Terwijl hij rouwt om zijn broer, ontdekt Ray dat Bretagne steeds dichter bij de ontdekking komt wie hij werkelijk is. Ondertussen draagt een nieuwe connectie met een criminele spil alleen maar bij aan Ray's worstelingen.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers