TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:40 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
08:35 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
09:30 Call the Midwife
Zuster Julienne zorgt voor een aanstaande moeder met hersenverlamming. Nonnatus House start een nieuwe vroedvrouwenopleiding en ontvangt vier leerling-vroedvrouwen. De "Raise the Roof Campaign" zorgt voor verdeeldheid onder de verpleegkundigen.
«
»
10:25 Call the Midwife
Shelagh en Joyce helpen een hoogzwangere vrouw met een schimmelplaag in haar nieuwe flat. Nancy woont een "Raise the Roof Campaign"-bijeenkomst bij tegen de zin van sommige van haar collega's. Trixie neemt stiekem rijlessen.
«
»
11:20 Sister Boniface Mysteries
De beroemde chef-kok Prunella Gladwell komt naar St Vincent's Convent om een aflevering van haar tv-kookwedstrijd op te nemen. Als een van de deelnemers sterft is het aan zuster Boniface om de moordenaar te vinden.
«
»
12:05 Midsomer Murders
De opening van een nieuw beeldenpark in het pittoreske dorpje Angel Rise wordt verstoord door een moord. DCI Barnaby en DS Nelson onderzoeken de zaak.
«
»
12:55 Midsomer Murders
Bij het onderzoek naar de moord moeten DCI Barnaby en DS Nelson hun vindingrijkheid gebruiken voor het openbreken van een zaak, waarbij kunst de dood imiteert en alles een diepere betekenis heeft.
«
»
13:35 Midsomer Murders
Tijdens een archeologische opgraving worden de stoffelijke resten van een heilige gevonden. Dat zorgt voor opschudding in het dorp, zeker als Barnaby en Nelson erachter komen dat er nog meer onder het dorp begraven ligt.
«
»
14:30 Midsomer Murders
Tijdens een archeologische opgraving worden de stoffelijke resten van een heilige gevonden. Dat zorgt voor opschudding in het dorp, zeker als Barnaby en Nelson erachter komen dat er nog meer onder het dorp begraven ligt.
«
»
15:15 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
16:05 The Famous Five
Wanneer het levenswerk van oom Quentin uit Kirrin Cottage wordt gestolen, nemen de Vijf de nachttrein naar Schotland, waar ze verwikkeld raken in een dodelijk spel van spionage, diefstal en bedrog.
«
»
16:50 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
17:25 Queens of Mystery
De toneelbewerking van de roman van Jane kampt vlak voor de avond van de première met talloze problemen. Mattie gaat op zoek naar nieuwe aanwijzingen in de zaak van haar vermiste moeder.
«
»
18:15 Queens of Mystery
Wanneer er nog een moord plaatsvindt en de hoofdrolspeelster wordt vermist, is het theatergezelschap genoodzaakt de rolbezetting te wijzigen.
«
»
19:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu moeten uitzoeken wat er gebeurd is met een man die geheugenverlies heeft.
«
»
20:00 The Mallorca Files
Terwijl Max en Miranda onderzoek doen naar een aantal diefstallen in het huis van een legendarische muziekproducent en reality-tv-ster, worden ze opeens hoofdrolspelers in een dodelijke show.
«
»
21:00 Rebus
DS John Rebus raakt betrokken bij een gewelddadig crimineel conflict dat persoonlijk wordt wanneer zijn broer Michael, een voormalig soldaat, de grens overschrijdt om voor zijn gezin te zorgen.
«
»
21:55 Hope Street
Terwijl Callum en Jo onderzoek doen naar een tragisch afgelopen grap tijdens een vrijgezellenfeest, moet Jo een pijnlijke beslissing nemen. Clint verlaat woedend de Commodore, met als gevolg dat hij Nicole in de armen van een ander drijft.
«
»
22:50 Grantchester
Geordie en Sidney doen onderzoek naar de dood van een jonge fabrieksmedewerker, en enkele overvallen die iets met elkaar te maken hebben. Ze krijgen het gevoel dat ze constant worden gedwarsboomd.
«
»
23:45 Grantchester
Sidney heeft ruimte nodig en besluit zijn tijd goed te besteden: voor een van zijn dierbaren probeert hij eerdere gebeurtenissen recht te zetten. Dat loopt in meerdere opzichten anders dan gepland.
«
»
00:30 Grantchester
Sidney heeft na veel wikken en wegen eindelijk een definitief besluit genomen. Geordie neemt zijn privésituatie mee naar de werkvloer: zijn instabiliteit vormt een probleem als hij een vermissingszaak probeert op te lossen.
«
»
01:20 Cheaters
Josh en Fola lopen elkaar op een luchthaven tegen het lijf, worden samen dronken en gaan met elkaar naar bed. Hun partners thuis weten van niets.
«
»
01:50 Cheaters
Josh en Fola zijn weer thuis. Het wordt ingewikkeld als Zack, Fola's man, Josh en zijn vriendin Esther uitnodigt voor hun housewarming. Esther heeft er wel zin in, maar Josh schiet in de stress.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers