TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
14:00 Summer Break
Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmins oom. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep.
«
»
14:10 A Kind of Spark
Addie en haar vriendin Audrey gaan bij de inwoners van Juniper langs om hen uit te leggen waarom er een gedenkteken moet komen voor vervolgde heksen. De relatie tussen Nina en Keedie loopt stroef, dus Addie besluit een feestje voor te organiseren.
«
»
14:35 Brugklas marathon
Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:25 Stormwind 5: In zwaar weer
Ari wil met de hulp van circusjongen Carlo en Stormwind een oud showpaard helpen. Maar wanneer Stormwind hierdoor in gevaar komt, moeten Mika en Ari hun krachten bundelen om Stormwind redden.
«
»
17:05 Taarten van Babel
Nai Jealy wil haar moeder ondersteunen, omdat ze in het opvanghuis voor moeders en kinderen hebben gezeten. Nu zijn ze weer thuis, is er een broertje geboren en gaat het weer beter met mama.
«
»
17:30 Hallo, ik heb een eetstoornis
Anne-Mar Zwart volgt vier tieners, Jinthe, Clément, Christel en Thijs, met een eetstoornis.
«
»
17:55 Topdoks
Ambulancemedewerkers worden getraind om te werken op alle plaatsen en onder alle omstandigheden. Rachel en Elbert krijgen zo'n workshop.
«
»
18:15 Vlogmania
Opa Jaap heeft een slimme tip voor kindereen om geen blokfluit te hoeven studeren. De familie Kick denkt weg te komen met winkeldiefstal omdat ze bekende vloggers zijn. Reviewer Martin test frisbees, die veel te breekbaar zijn.
«
»
18:35 Escape from Albatros
Jayson en Maud gaan naar Albatros. Maud bezoekt daar stiekem haar opa, van wiens bestaan ze nooit heeft geweten. Jayson is zielsblij om zijn oma weer te zien, maar maakt zich zorgen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Selma ontdekte onlangs dat ze diabetes heeft en is benieuwd of het ooit wat meer gewoon wordt. Feline is gefascineerd door de Tweede Wereldoorlog en is benieuwd hoe het is om onder te moeten duiken.
«
»
19:40 3 Op Reis
Jurre gaat naar Japan en Zuid-Korea om zich onder te dompelen in hun subculturen. Zijn reis begint in het eclectische Tokio. Hier bezoekt Jurre een robotcafé en krijgt hij een Harajuku make-over.
«
»
20:20 Sergio Over De Grens
Sergio heeft al zijn gasten samengebracht aan tafel in Ibiza en bereidt voor hen zeven gerechten die gebaseerd zijn op de zeven culinaire reizen die ze dit seizoen maken.
«
»
21:20 Nieuw Zeer
De violiste, de BN'er in de apotheek, de dickpic voor Hannelore en de mansplainer.
«
»
21:55 Laura H
Na een anoniem bericht uit het kalifaat waarin gesuggereerd wordt dat Laura plannen heeft voor een aanslag in Nederland, moeten Laura en Eric met concrete bewijzen van Laura's onschuld komen.
«
»
22:55 Van Roosmalen op Reportage
Marcel bezoekt deze keer een klimaatcollege en de Vegan Food Tour.
«
»
23:40 3 Op Reis
Jurre gaat naar Japan en Zuid-Korea om zich onder te dompelen in hun subculturen. Zijn reis begint in het eclectische Tokio. Hier bezoekt Jurre een robotcafé en krijgt hij een Harajuku make-over.
«
»
00:15 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:05 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers