TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:40 Walker, Texas Ranger
Als Johnny Prado, een kickbokskampioen, door een vijand erbij wordt gelapt voor de moord op zijn manager/trainer en voor drugsbezit, valt Walker in als zijn coach voor het wereldkampioenschap kickboksen.
«
»
14:30 Walker, Texas Ranger
Walker helpt een vrouw om haar droom waar te maken en Texas Ranger te worden.
«
»
15:25 Columbo
Colombo, een rechercheur bij de politie van Los Angeles, lost moordzaken op. Hij gebruikt daarbij zijn vindingrijkheid en zijn nederigheid om de geheimen van zelfs de best uitgevoerde misdaden te ontrafelen.
«
»
17:10 Happy Birthday Mr Bean
Het is dertig jaar sinds Mr Bean op de tv-schermen belandde. Op 1 januari 1990 zond ITV een op zichzelf staande aflevering uit genaamd 'Mr Bean', met in de hoofdrol Rowan Atkinson die ingenieus de frustraties van het dagelijks leven demonstreerde.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
18:35 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
19:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
19:35 Rude Tube
Een overzicht van de twintig beste grappen die er online te vinden zijn. Met onder anderen een killer clown die mensen de stuipen op het lijf jaagt en een grapjas die een feestje geeft in een IKEA-winkel.
«
»
20:05 Rude Tube
Presentator Alex Zane neemt de kijker mee naar de populaire wereld van de internetfilmpjes.
«
»
20:35 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
20:35 Escape From Alcatraz
Frank Morris, een crimineel die bekend staat om het feit dat hij makkelijk ontsnapt, wordt vastgezet op Alcatraz en besluit dat hij daar niet wil blijven. Samen met twee broers maakt hij een ontsnappingsplan.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:40 Cheers
De timide Kevin wil op zijn laatste dag in de seculiere wereld nog even kennismaken met alcohol. Kevin doet al snel een poging om Diane te versieren.
«
»
23:05 Cheers
De mysterieuze Engelsman Eric Finch vertelt dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog een spion was. Iedereen in Cheers hangt aan zijn lippen. Alleen Diane lijkt niet onder de indruk.
«
»
23:40 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team gaan undercover om de illegale handel in medicijnen aan het licht te brengen. Hij krijgt onder meer namaak-Valium in handen die veel sterker blijkt dan de aanbevolen hoeveelheid. Hij confronteert de oplichters met de labresultaten.
«
»
00:35 Rescue Cam
Matt Iseman werpt een blik op de adembenemende reddingsacties van eerste hulpverleners en moedige burgers van over de hele wereld, aan de hand van unieke beelden van mobiele telefooncamera's, beveiligingscamera's en bodycams.
«
»
01:00 Rescue Cam
Een skydiver krijgt een hartaanval terwijl hij in de lucht is. De marine redt de opvarenden van een zinkende boot. Jagers proberen een eland te bevrijden die vastzit in een modderig moeras.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers