TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:45 Highway Thru Hell
De mannen van het Jamie Davis Heavy Rescue strijden samen om de Coquihalla Highway, een economisch belangrijke weg in het westen van Canada, koste wat het kost open te houden.
«
»
14:40 Highway Thru Hell
Kevin koopt een nieuwe videocamera om de ongelukken te filmen, maar zijn nieuwe hobby begint een obstakel te worden voor zijn werkzaamheden. Verder hebben twee grote vrachtwagens een kolossale frontale botsing.
«
»
15:40 Big Timber
Kevin en zijn vrouw Sarah nemen een speciale opdracht aan: ze moeten een zeer zeldzame dennenboom vinden voor een zeilschool, zodat ze een replica kunnen maken van een schoener uit het 1778.
«
»
16:40 Big Timber
Nu alles kapot gaat bij de zagerij, moet Kevin een goedkope manier vinden om aan nieuwe apparatuur te komen. Dus sleept hij zijn monteurzoon Erik en zijn rechterhand Coleman naar een veiling. Kevin en Erik proberen het schip te repareren.
«
»
17:35 Big Timber
Ondanks de dreiging van onweer, schakelen Kevin en zijn team een versnelling hoger. Ze moeten hun doel bereiken, namelijk 200 ladingen hout uit de berg halen voordat de regen in een sneeuwstorm verandert.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:35 Big Timber
Wanneer zijn team het moeilijk heeft, weet Kevin niet zeker of hij zijn doel zal bereiken om 200 vrachtwagens met boomstammen uit de berg te krijgen voordat de winter hem stopt.
«
»
19:35 Big Timber
De lente is aangebroken en met slechts enkele weken om de houtkap af te ronden voordat hij zijn houtclaim terug moet geven, investeert Kevin geld dat hij niet heeft in grote plannen om de klus te klaren, maar dan begint alles mis te gaan.
«
»
20:35 American History X
Derek Vinyard sluit zich aan bij een groep neonazistische skinheads, nadat zijn vader tijdens het blussen van een brand in een door zwarten bevolkt drugspand werd vermoord. Hij belandt in de gevangenis en komt daar tot inkeer.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:45 Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter voegt zich bij een geheim genootschap als niemand gelooft dat Voldemort nog leeft. Zijn vrienden gaan met hem mee.
«
»
01:25 Blade
Superheld Blade - half mens, half vampier - opent de jacht op een bloeddorstig wezen die zijn moeder gebeten heeft tijdens haar zwangerschap.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers