TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:50 Instant Family
Hopende een gezin te stichten, wenden Pete en Ellie zich tot het pleegzorgsysteem. Het echtpaar leert al snel de geneugten en frustraties van het ouderschap als ze drie broers en zussen adopteren, waaronder een rebels vijftienjarig meisje.
«
»
13:55 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
16:10 Familie Gillis: massa is kassa
Peter Gillis heeft nieuwe voornemens, hij wil nog meer massa en nog meer kassa. Samen met zijn familie tovert hij zijn reusachtige villa om tot een kerstparadijs. Maar het opbouw verloopt niet overal even soepel.
«
»
17:05 Erfgenaam gezocht NL
Rubens zoektocht is dit keer ingewikkelder dan verwacht. Hij zoekt in de stamboom en komt werkelijk van alles tegen. Zo stuit hij op een verhaal van een treinbeschieting door geallieerden en komt hij een liefdesverhaal tegen dat de grens over gaat.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:05 Een Echte Job NL
Rachel schrikt als ze te horen krijgt dat ze stage gaat lopen op de afdeling oncologie, ze is namelijk erg bang voor de dood. Caroline twijfelt op haar allereerste stagedag geen seconde als ze wordt geconfronteerd met een hevig bloedende wond.
«
»
19:00 Steenrijk, Straatarm
In een pittoresk Frans dorpje vlakbij Avignon, woont familie de Kreij in een landhuis, waar ze een luxe B&B runnen. Zij ruilen met de familie Soemai uit Maassluis. Zij zijn een van de gezinnen die slachtoffer zijn geworden van de toeslagenaffaire.
«
»
19:55 Safety First: The Movie
Beveiligingsagenten Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez slepen de baan van hun leven in de wacht: ze mogen de VIP-room op het festival Tomorrowland bewaken.
«
»
21:40 Zillion, the Lost Tapes
Zillion lanceert de 'Zundays'. Wat begint als een soft-erotische show, mondt uit in harde porno 'on stage'. Wanneer Verstraeten en ex-Miss België Brigitta Callens betrokken raken bij een diefstal, krijgt het gerecht de discotheekbaas in het vizier.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:25 Speed 2: Cruise Control
Annie Porter is in de wolken wanneer haar vriend, politieagent Alex Shaw, haar uitnodigt voor een cruise aan boord van een Noors luxeschip. Wanneer aan boord een grote diamantroof plaatsvindt, valt hun romantische reis in het water.
«
»
00:50 Rescue Cam
Een bouwvakker zit vast in een inferno van een appartementencomplex. Het vliegtuig van een man uit Denver stort neer in de Stille Oceaan. En in een warenhuis woedt een brand.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers